- 23 Kasım 2022
- 514
- 329
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.881
Çok sevindim için rahatlamistir artıkKızlar her şey yolunda haftasıyla uyumlu bebeğimbir sonraki kontrol 9 ağustos demekki belirtiler gidip geri gelebiliyor of manyak oldum
Bugün gerçekten rahatladım sanırımÇok sevindim için rahatlamistir artıkBende hep böyle telaş yapıyorum kasiklarim agrisa bisey mi oldu acaba diyorum agrimasa neden hiç bir belirtim yok diyorum. Yillar sonra nasip olduğu için hep bir korku var içimde.
Aynen bende ikisini kulaniorumBen hem coraspin hem oksapar kullanıyorum canım
Gözünüz aydin sükürBugün gerçekten rahatladım sanırım
Yaa off cok sevindim senin adinaa benimde belirtilerim gitti 7+1 olduk 6+5te lekelenmem olmuştu malesef idrarimda da hafif enfeksiyon oldu tek kullanimlik şase kullandim umarim gecmistir bol su iciyorum belirtilerim de gitti kontrole daha var gidip yinede baktirsam mi diyorum bebeğe kendi kendimeKızlar her şey yolunda haftasıyla uyumlu bebeğimbir sonraki kontrol 9 ağustos demekki belirtiler gidip geri gelebiliyor of manyak oldum
Canım özellikle bu haftalarda vücut gebelik hormonlarına alışmaya başladığı için belirtiler azalabilirmiş. Biliyorum düşün düşün kafayı yiyorsunYaa off cok sevindim senin adinaa benimde belirtilerim gitti 7+1 olduk 6+5te lekelenmem olmuştu malesef idrarimda da hafif enfeksiyon oldu tek kullanimlik şase kullandim umarim gecmistir bol su iciyorum belirtilerim de gitti kontrole daha var gidip yinede baktirsam mi diyorum bebeğe kendi kendime
Ayy inşallah insallah canımm cok sukur bu gunleri gormek nasip olduCanım özellikle bu haftalarda vücut gebelik hormonlarına alışmaya başladığı için belirtiler azalabilirmiş. Biliyorum düşün düşün kafayı yiyorsundoktora gitmeden rahatlayamıyoruz ama bence hiçbir sorun yok sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına
Canım benim de iki üç gündür geçmeyen mide bulantım vardı, sabahtan geceye kadar sürüyordu ama kusturmuyordu. Doktorum da olursa söyle demişti, prilam dr diye bir ilaç verdi uyumadan önce içilen az önce ilk defa onu içtim hiçbir zararı yokmuşKizlar bulantinizi neyle bastiriyosunuz. Artık yemek de yiyemiyorum, ağzımın tadı da iyice bozuldu. Bugün hep zeytin attım agzima bir tek o rahatlatıyor o da uzun sürmüyor
Canım ben de duydum onu da pek etkili değil galiba. Ama yine de sorarım doktoruma. Yada dayanilmiyor gece de çok kotuydum , benim bulantım da kusturmuyor ama kussam rahatlarim diyorum o derece zorluyo. Yemek yemek istiyorum yiyemiyorum midem aç ama yemekleri almıyor.Canım benim de iki üç gündür geçmeyen mide bulantım vardı, sabahtan geceye kadar sürüyordu ama kusturmuyordu. Doktorum da olursa söyle demişti, prilam dr diye bir ilaç verdi uyumadan önce içilen az önce ilk defa onu içtim hiçbir zararı yokmuş
Geçen hafta ben de öyleydim hüç kusmadım ama tüm gün midem bulanıyordu. 1 kez prilam içtim bulantıyı geçirdi ama felaket uyku yaptı başım çatlıyordu o yüzden bir daha içmedim. Bu hafta bulantılarım geçti çok şükür. Bazen 10. Haftada başlıyormuşCanım ben de duydum onu da pek etkili değil galiba. Ama yine de sorarım doktoruma. Yada dayanilmiyor gece de çok kotuydum , benim bulantım da kusturmuyor ama kussam rahatlarim diyorum o derece zorluyo. Yemek yemek istiyorum yiyemiyorum midem aç ama yemekleri almıyor.
İnşallah başlamaz yine. İnsanın ölüden farkı yok nefes alıyorsun ama yasamiyosun gibi bişey. Sen kaçıncı haftadasin şimdiGeçen hafta ben de öyleydim hüç kusmadım ama tüm gün midem bulanıyordu. 1 kez prilam içtim bulantıyı geçirdi ama felaket uyku yaptı başım çatlıyordu o yüzden bir daha içmedim. Bu hafta bulantılarım geçti çok şükür. Bazen 10. Haftada başlıyormuş
Endişe etmeyin ben 6 aylık oldum göğüslerim normalde kavun gibi büyüdü bu sabah uyandığımda öyle küçüklerdi ki vucut değişiyor anlık endişelenmeyin o yüzdenKızlae bugün 8+4 üm 2 gündür gebelik belirtilerim gitti bir andagöğüslerimin şişliği de azaldı sanki. kontrol randevum yarındı bugüne aldım.
Vallahi bende prilamdr hiç işe yaramamıştı doktoruma 1.5 saatlik yol mesafesi var doktora gittiğimde prizin diye ilaç verdi eğer o da kesmezse zofer kullan dedi o da kesmezse acile git serum taksınlar dedi doktordan çıktığım gibi midem dehşet kötüydü prizin içtim çok rahatlatmıştı bazen o bile işe yaramıyordu evde zoferi içmiyordum acile gidiyorum orda mide bulantısı ve baş ağrısı olduğunu söylüyorum kiKizlar bulantinizi neyle bastiriyosunuz. Artık yemek de yiyemiyorum, ağzımın tadı da iyice bozuldu. Bugün hep zeytin attım agzima bir tek o rahatlatıyor o da uzun sürmüyor
8+5 :)İnşallah başlamaz yine. İnsanın ölüden farkı yok nefes alıyorsun ama yasamiyosun gibi bişey. Sen kaçıncı haftadasin şimdi
Daha gitmedimBenimde ilk denemem olumsuz oldu ikinci transfer için doktorunuz histeroskopi falan önerdi mi
Peki sadece bulantı mı yoksa kusma da eşlik ediyor muydu. Benim kusmalarim yok ama bulantı mahvediyor o olunca yiyemiyorum aç kalıyorum aç kalınca üstüne midem de kasılıyorVallahi bende prilamdr hiç işe yaramamıştı doktoruma 1.5 saatlik yol mesafesi var doktora gittiğimde prizin diye ilaç verdi eğer o da kesmezse zofer kullan dedi o da kesmezse acile git serum taksınlar dedi doktordan çıktığım gibi midem dehşet kötüydü prizin içtim çok rahatlatmıştı bazen o bile işe yaramıyordu evde zoferi içmiyordum acile gidiyorum orda mide bulantısı ve baş ağrısı olduğunu söylüyorum ki
Başım da her seferinde ağırıyodu damar yolu açıyolar zofer bulantı ilacını enjektör ile direkt damar yolundan basıyolar sonra da parol serumu takıyorlar hemen rahatlıyodum benim tecrübelerim bu şekilde
Maşallah benim de sata göre 7+68+5 :)