- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.901
Benim transfer tarihimle ultrason tarihim tutarlı. Sata göre bakınca 9+5 oluyorum çok oluyorMaşallah benim de sata göre 7+6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim transfer tarihimle ultrason tarihim tutarlı. Sata göre bakınca 9+5 oluyorum çok oluyorMaşallah benim de sata göre 7+6
Bazen sadece bulantı kusma da eşlik ediyordu tabi 4 ayda uzun bi zaman kusmamıştım sabah konuştum eşimle oh kurtuldum bulantıdan dedim akşamına gece 2’de aniden uykudan uyanıp yarım saat ara ile 2 kez kustum şu an 6 ay oldu sabahları bazı sabahlar daha şiddetli oluyor açlıktan bi anda bulantı oluyor kusturcak derecede zor dayanıyorum bi ekmek attım mı ağzıma geçiyorPeki sadece bulantı mı yoksa kusma da eşlik ediyor muydu. Benim kusmalarim yok ama bulantı mahvediyor o olunca yiyemiyorum aç kalıyorum aç kalınca üstüne midem de kasılıyor
Benim ultrasona göre 7+2 , benimkinde fazla fark yokBenim transfer tarihimle ultrason tarihim tutarlı. Sata göre bakınca 9+5 oluyorum çok oluyor
Benim de bugünlerde yediğim şeyler ekmek,simit ,zeytin bide ayran içiyorum soğuk soğuk içimi rahatlatsin diye .. biseyden de tat almıyorum dünden beri bişey atınca ağzıma arkasında acı bir tat oluyor ağzımda.Bazen sadece bulantı kusma da eşlik ediyordu tabi 4 ayda uzun bi zaman kusmamıştım sabah konuştum eşimle oh kurtuldum bulantıdan dedim akşamına gece 2’de aniden uykudan uyanıp yarım saat ara ile 2 kez kustum şu an 6 ay oldu sabahları bazı sabahlar daha şiddetli oluyor açlıktan bi anda bulantı oluyor kusturcak derecede zor dayanıyorum bi ekmek attım mı ağzıma geçiyor
benim bulantım başladı hiiç kendimi bu kadar kötü hissetmedim sıcak basması ve aşırı bel ağrısı var şuan uzanmak istiyorum sadeceBazen sadece bulantı kusma da eşlik ediyordu tabi 4 ayda uzun bi zaman kusmamıştım sabah konuştum eşimle oh kurtuldum bulantıdan dedim akşamına gece 2’de aniden uykudan uyanıp yarım saat ara ile 2 kez kustum şu an 6 ay oldu sabahları bazı sabahlar daha şiddetli oluyor açlıktan bi anda bulantı oluyor kusturcak derecede zor dayanıyorum bi ekmek attım mı ağzıma geçiyor
Allah yardımcın olsun canım gebeligin en zor kısmı. İki gün bulantı yuzunden agladim hic iyi değildim , bugün yine biraz daha iyiyim en azindan bi limonata bi acma yiyebildim ve bu beni çok mutlu etti iki gün boyunca doğru dürüst bişey yiyemeyincebenim bulantım başladı hiiç kendimi bu kadar kötü hissetmedim sıcak basması ve aşırı bel ağrısı var şuan uzanmak istiyorum sadece
Canim ikimizinde Allah yardımcısı olsun , ne fena bir şeymiş hayatımda ilk kez böyle oldumAllah yardımcın olsun canım gebeligin en zor kısmı. İki gün bulantı yuzunden agladim hic iyi değildim , bugün yine biraz daha iyiyim en azindan bi limonata bi acma yiyebildim ve bu beni çok mutlu etti iki gün boyunca doğru dürüst bişey yiyemeyince
Bugün bende çok kötüyüm acilden geliyorum ilaca rağmen tam rahatlamadımbenim bulantım başladı hiiç kendimi bu kadar kötü hissetmedim sıcak basması ve aşırı bel ağrısı var şuan uzanmak istiyorum sadece
Amin canım. Zorla da olsa birşeyler yemeye çalışacaksın mide boş olunca daha da kötü. Akşam 5 paket kraker aldım baş ucumdan ayirmicam. O da iyi geliyo, zeytin, ayran bunlar rahatlatiyo akşam muz yedim o da rahatlattı. İnternetten arastirip bakıp bakıp alıyorum , düşmek istemiyorum bir yere kadar elimden geldiğince kendimi zorlicam yemek içinCanim ikimizinde Allah yardımcısı olsun , ne fena bir şeymiş hayatımda ilk kez böyle oldum
Dualarım seninle. İnşallah korkulacak bisey yoktur her sey yolundadır. Bizi de bilgilendir.Bu sabah 2 peçete dolusu kanamam oldu. Hastaneye geldim bana dua edin
canım geçmiş olsun parça yok dimi sadece kan var. bize habaer verBu sabah 2 peçete dolusu kanamam oldu. Hastaneye geldim bana dua edin
Cok gecmis olsun. Sen canını sıkma genelde oluyor sanırım böyle. Ilaçlarının da en kisa zamanda faydası olur inşallah.Ufak bir kanama alanı olmuş ama bebek iyi dedi. İstirahat verdi. Progestan ipneyi 2 ye çıkarıp haftada bir proluton iğne yap dedi
Bende günde 4 defa progestan fitil. Günde bir enox igne ve prolutex igne kullaniyorum. Yumurta toplama işleminden beri.Ufak bir kanama alanı olmuş ama bebek iyi dedi. İstirahat verdi. Progestan ipneyi 2 ye çıkarıp haftada bir proluton iğne yap dedi
Gecmis olsun dinlenme bak evde is dahil yapmaUfak bir kanama alanı olmuş ama bebek iyi dedi. İstirahat verdi. Progestan ipneyi 2 ye çıkarıp haftada bir proluton iğne yap dedi
Geçmiş olsun canım uzan ayaklarının altına yastık koy ihtiyaç halinde kalkarsın rabbim şifa versin versinUfak bir kanama alanı olmuş ama bebek iyi dedi. İstirahat verdi. Progestan ipneyi 2 ye çıkarıp haftada bir proluton iğne yap dedi
canım geçmiş olsun sebebi ile ilgili bir şey dedi mi doktor?Ufak bir kanama alanı olmuş ama bebek iyi dedi. İstirahat verdi. Progestan ipneyi 2 ye çıkarıp haftada bir proluton iğne yap dedi