- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.861
Oncelikle geçmiş olsun ve bu gebeligin inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına almak nasip olur.Benim zaten transferinden önce rahim filmi histeroskopi vs hepsi yapıldı her şey temizdi sorun yoktu. Transferimin 12. Gününde çok şiddetli grip enfeksiyonu geçirdim ondan mı oldu bilmiyorum doktor da kesin ondan olmuştur diyemeyiz ama etkisi olabilir diyo 2. Transfer süreci için hemen toparlamam lazım ama bir daha aynı şeyleri yaşamaktan veya bir daha asla gebe kalamamamaktan çok korkuyorum. Tesekkur ederim desteğin için
Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah herşey gönlünce ilerler ve kucağına alırsın. Belki normal yollardan olsa daha kolay atlatırdm heralde ama tedavi ile olunca sanki imkansızı başarıyormusuz gibi oluyor ve daha kıymetli oluyor ben çok fazla bağ kurdum kucagima alacagima inandım o yüzden bu kadar yıkıldım. 2. Tranfere hemen hazırlanmam lazım ama çok korkuyorum inşallah ben de sizin gibi tekrar gebe kalablirim
İnşallah her şey güzel olur buna çok ihtiyacım var@Wiraya olumsuz düşünme kuzum herşey çok güzel olucak gücünü topla bırakma kendini. Bende çok panik halindeydim olmaz diyordum ama oldu rabbime güven dualarım seninle
Sonuçların düşük ilerliyor
Değerin düşük dedi Perşembe gittim kese bile oluşmamış ama hala beta takibi yapılıyor. İğne yapılıp düşürebilir ama beklemedeyizSonuçların düşük ilerliyordoktorun bişey dedimi
Hayırlısı olsun canım. 1000-1500 değerler olmasa kese görünmez diye biliyorum ben umarım ani artışın olurDeğerin düşük dedi Perşembe gittim kese bile oluşmamış ama hala beta takibi yapılıyor. İğne yapılıp düşürebilir ama beklemedeyiz
Bence igne saatiyle alakasi yok benimde 8 gun kahve leke olmusdu tutunma kanamasi oluorKızlar transferin 7. Gundeyim.
Progestan iğne vuruluyorum her gün.
Normalde öğlen vuruluyordum, dün akşam vuruldum.
Ve dün aksamla bugün şimdi acik kahve leke oldu çok az.
İğne saatiyle bir alakası var mı acaba lekelenmenin ?
Devam etti mi sizin 1 kez mi oldu acaba ?Bence igne saatiyle alakasi yok benimde 8 gun kahve leke olmusdu tutunma kanamasi oluor
Sadece o gun oldu daha olmadi baze 2,3 gunde oluormusDevam etti mi sizin 1 kez mi oldu acaba ?
Merhaba bişey sorabilir miyim anlık diş eti şişliğiniz ne zaman oldu acaba yani hamilelik haberinin hangi evresinde oldubaşım dönüyor gibi oluyor anlık diş etlerim şişti o belirtiymiş meselaKalp atışı için 11 temmuza randevu verdiler 4 temmuzda kese göründü
5. haftada oldu şu anda azaldı biraz karadut şurubu kullandım ama genel olarak hamilelikte diş eti hassasiyeti oluyor yumuşak diş fırçası öneriyorlarMerhaba bişey sorabilir miyim anlık diş eti şişliğiniz ne zaman oldu acaba yani hamilelik haberinin hangi evresinde oldu
Ben henüz öğrenmedim hamilelik adetimede var test yapmak için bekliyorum ama diş eti şişmesi bi belirti olabilir mi diye merak ettim5. haftada oldu şu anda azaldı biraz karadut şurubu kullandım ama genel olarak hamilelikte diş eti hassasiyeti oluyor yumuşak diş fırçası öneriyorlar
Benimde dün 8 haftalikti benim kasik agrim gitti birden bende bisey hissetmiyorum dünden beri. Zaten çok bir belirtim yoktu şimdi hiç kalmadı. Ama zaman zaman olabiliyormuş böyle canını sıkma ben dua ediyorum Allaha sığınıyorum başka yapacak ta biseyimiz yok zaten. İnşallah bisey yoktur bu kötüye işaret değil diyorlarKızlae bugün 8+4 üm 2 gündür gebelik belirtilerim gitti bir andagöğüslerimin şişliği de azaldı sanki. kontrol randevum yarındı bugüne aldım.
Benimde ilk denemem olumsuz oldu ikinci transfer için doktorunuz histeroskopi falan önerdi miBende 2.transfer icin agustosda gitmeyi planliyorum.dondurulmus embriyom var.surec nasil oluyor.kac gunde transfer oluyor.igne ilac ne kullandirdilar size
Olumlu dusun olumlu olsun bozmayin moraliniziKızlae bugün 8+4 üm 2 gündür gebelik belirtilerim gitti bir andagöğüslerimin şişliği de azaldı sanki. kontrol randevum yarındı bugüne aldım.