- 23 Haziran 2021
- 1.098
- 577
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.721
Valla cumartesi gelse kese gunu gelmiyor kese gunu gelse kalp atisini duyacagin gun gelmiyor canimAmiiin inşallah :) o kadar heves yaptım ki :)) şimdi cumartesi gelmez :)
Bebek olsun da değerler iyi olsunda o günlerin zor gelmesinin stresi de tatlı olurValla cumartesi gelse kese gunu gelmiyor kese gunu gelse kalp atisini duyacagin gun gelmiyor caniminsan sabirsizlaniyor heycanlaniyor :))
Benim 10. Gun 87 12. Gun 154 bugun 16. Gunum 1087 cikti. Kasma kendiniKızlar 9.günüm kan sonucum 90 çıktı huzursuz oldum biraz sizce nasıl
Yaaa bu yorumla kendime geldim resmen :)) Allah razı olsunBenim 10. Gun 87 12. Gun 154 bugun 16. Gunum 1087 cikti. Kasma kendini
Hersey guzel olacakYaaa bu yorumla kendime geldim resmen :)) Allah razı olsun
Transfer tarihin neydi canım benimde dün başıma geldi ultrasonda baktı kanama alanı var dedi ama devamı gelmedi kendi doktoruma gidiyorum şimdi benim kalp atışı da yok 10 Haziran da transfer oldum kese var ama kalp sesini duymadık daha hep karından bakıldıKızlar fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin pedin uzerine kahve akinti gelmis peceteye de kahve kucuk ip gibi pihti geliyor cok cok kucuk doktora gidiyim mi hemen sizce6+4 üm
Canım benin de biraz önce gelmiş kahverengi leke içim bi garip oldu , ins yerlesme lekesidir ikimizin deKızlar fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin pedin uzerine kahve akinti gelmis peceteye de kahve kucuk ip gibi pihti geliyor cok cok kucuk doktora gidiyim mi hemen sizce6+4 üm
11 haziranda transfer oldum gectigimiz pazartesi kalp atisini duydum ama suan asiri endiselendim gidiyim mi sizce hastaneyeTransfer tarihin neydi canım benimde dün başıma geldi ultrasonda baktı kanama alanı var dedi ama devamı gelmedi kendi doktoruma gidiyorum şimdi benim kalp atışı da yok 10 Haziran da transfer oldum kese var ama kalp sesini duymadık daha hep karından bakıldı
Cok korkuyorum yaCanım benin de biraz önce gelmiş kahverengi leke içim bi garip oldu , ins yerlesme lekesidir ikimizin de
Tedbir amaçlı yatış verebilirler canım en azından için rahat etsin bebeği görürsünCok korkuyorum yahastaneye bir gitsemmi bilemedim ki kacinci haftadasin ?
7. Hafya canımCok korkuyorum yahastaneye bir gitsemmi bilemedim ki kacinci haftadasin ?
Kanama olmadıgı surece bence riskli degil , cok panikleme canım uzan rahat ol, su iç bol bol , ben oyle yapıp takip edicem , gebelik ogrendiğim hafta da olmustu benim kahverengi lekelenme ama bayadır yoktuCok korkuyorum yahastaneye bir gitsemmi bilemedim ki kacinci haftadasin ?
İlk defa oluyor sildikcede geliyor ya of asiri panikledimKanama olmadıgı surece bence riskli degil , cok panikleme canım uzan rahat ol, su iç bol bol , ben oyle yapıp takip edicem , gebelik ogrendiğim hafta da olmustu benim kahverengi lekelenme ama bayadır yoktu
Canım doktoruna sor büyük ihtimal tutunma lekesidir bende aynısını yaşadımCanım benin de biraz önce gelmiş kahverengi leke içim bi garip oldu , ins yerlesme lekesidir ikimizin de
Canım aklında kalmasın ben o kadar paniklemedim uzandım yatıyorum, seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna bir sor istersen ya da acilden bastırabilirsin, sonucta stres de cok onemli seni yıpratmasınİlk defa oluyor sildikcede geliyor ya of asiri panikledim