- 13 Haziran 2024
- 510
- 354
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.741
Ben de oyle düşünüyorum kuzum uzandım takip edicem bakalım , kırmızı olunca problem oluyor sanırımCanım doktoruna sor büyük ihtimal tutunma lekesidir bende aynısını yaşadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oyle düşünüyorum kuzum uzandım takip edicem bakalım , kırmızı olunca problem oluyor sanırımCanım doktoruna sor büyük ihtimal tutunma lekesidir bende aynısını yaşadım
canım vajinal neden bakılmadı?Böyle bir şey çıktı endişelenmeli miyim dünden beri bi tuhafım olmadı sanırım
Çok şükür bugün taburcu oldumprosedür olarak yapıyorlar canım haftasonu bende yaşadım adet kanı gibiydi geçmiş olsun. 2. usg sonrası bir şey yoksa taburcu olur
Bende kanamayla acile gittim salı günü yatış vermişlerdi. Kesenin birinin yanında kanama alanı var diye. Bugün taburcu oldum çok şükür canım sen nasılsın bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizi6.haftanın başlarındayım kesenin diğer tarafında hematon bölgesi varmış. Bugün yatış dendi. Çok cılız kalp atışını duyduk
Bence güzelmcumartesi yuzde 60Kızlar 9.günüm kan sonucum 90 çıktı huzursuz oldum biraz sizce nasıl
Evet canm kırmızı olunca. Ama mutlaka doktoruna bildir.. ben 3 gün boyunca iğneyi günde iki kez vurdum kanamaya dönmesin diye. Ve bol bol dinlen biz en ufak biseyde gerçekten sorun yasayabiliyoruz ben kendimden biliyorum bir gün öncesinde çok yurumustum benBen de oyle düşünüyorum kuzum uzandım takip edicem bakalım , kırmızı olunca problem oluyor sanırım
Hiç bakılmadı bilmiyorum ki karından olduğu için mi duyulmamış olabilircanım vajinal neden bakılmadı?
Canim doktorunla iletişime gecebiliyorsan doktoruna bildir durumu ama genel olarak herkeste oluyor galiba bu durum ama yinede ihmale gelmezKızlar fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin pedin uzerine kahve akinti gelmis peceteye de kahve kucuk ip gibi pihti geliyor cok cok kucuk doktora gidiyim mi hemen sizce 6+4 üm
Hadi gözün aydın canım Seninde çift embriyo transferiydi dimiKizlar bugün kalp atışını gördük bebeğimin çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin
canım 8. haftaya kadar vajinal bakılmasının uygun olduğunu okumuştum zaaten zararı yok karından bakmak için erken ben 6. haftanın sonlarında vajinal duydum karından duymak ve görmek zor olur bebek 5 mm cik zaten :)Hiç bakılmadı bilmiyorum ki karından olduğu için mi duyulmamış olabilir
imkanın varsa vajinal usg talep et ki için rahat olsun net sonucu öyle alırsın inşallahcanım 8. haftaya kadar vajinal bakılmasının uygun olduğunu okumuştum zaaten zararı yok karından bakmak için erken ben 6. haftanın sonlarında vajinal duydum karından duymak ve görmek zor olur bebek 5 mm cik zaten :)
Teşekkür ederim canım evet çift embriyo ama bir tanesi tuttundu. Sen nasılsın bu arada inşallah kanaman durmusturHadi gözün aydın canım Seninde çift embriyo transferiydi dimi
oh beee sevindim benim de aynısı oldu kontrol edince sorun olmazsa hemen yolluyorlar Allah korusun hastanede çok kalmak da iyi değil hastane enfeksiyonundan dolayı, son durum ne ? ne dediler? kanama alanı yok değil mi?Çok şükür bugün taburcu oldum
ah canım tebrik ederim darısı bizlereKizlar bugün kalp atışını gördük bebeğimin çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin
canım kanama kırmızı pembe ne olursa olsun doktora görünmek lazım 12. haftaya kadar sağlıksız her bebeğin düşme ihitimali varmış dikkat etmek lazım ,geçmş olsunBen de oyle düşünüyorum kuzum uzandım takip edicem bakalım , kırmızı olunca problem oluyor sanırım
Sağol canım sen duymamis mıydın sanki öyle hatırlıyorumah canım tebrik ederim darısı bizlere
Tsk ederim kuzummcanım kanama kırmızı pembe ne olursa olsun doktora görünmek lazım 12. haftaya kadar sağlıksız her bebeğin düşme ihitimali varmış dikkat etmek lazım ,geçmş olsun
duydum canıım şükür ama belirtilerim azaldı kendi doktorum görecek yarın normal randevumda gideceğim korkuyorum bazı arkadaşların sonradan kayıpları da olmuş ekstra panikliyorum ....Sağol canım sen duymamis mıydın sanki öyle hatırlıyorum
Canım merhabalar benimde senin haftalarında olmuştu kahvrengi kanama. 8 haftamdayım bazen yine geliyor doktorum sorun olmadığını söyledi endişelenme sen yinede doktorunla paylaş bu durumu kırmızı olmadığı sürece korkma kuzumKızlar fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin pedin uzerine kahve akinti gelmis peceteye de kahve kucuk ip gibi pihti geliyor cok cok kucuk doktora gidiyim mi hemen sizce 6+4 üm
Belirtiler zaten bir kayboluyor bir başlıyor benim de azaldı mesela göğüslerim dolgun ama acısı hiç yok gibiydi üç gündür bugün yine agrimaya basladi. Bugün bile korka korka girdim muayene olmaya kötü bisey duyarım diye. Ama araştırdım sürekli olmuyomus belirtilerduydum canıım şükür ama belirtilerim azaldı kendi doktorum görecek yarın normal randevumda gideceğim korkuyorum bazı arkadaşların sonradan kayıpları da olmuş ekstra panikliyorum ....