- 23 Kasım 2022
- 547
- 366
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.681
O zaman siz riske atmayın zaten değeriniz çok yüksek değil ilaçla düşer hemen ama ilacı sürekli kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Bana öyle dedi doktorum.Canım doktorum özelde prof. , aynı zamanda üniversite hastanesinde hoca , ben de devlette yaptırdım istediği testleri , hatta referans aralıgında görünüyor degerim, ama hocaya bugun sonucu gönderdim, çift gebelik ben bununla ilgili risk almak istemiyorum, endokrine gitmelisin dedi, perinatoloji sayfasına baktım , onlara göre de 2,5 altında olması gerekiyor degerin , ve bebegin gelişimi acısından da epey öenmli bi degermis
Çok yüksek değil canım ama gebelikte 2.5 ve altında istiyolar benimki de sinirdaydi transferden bir gün önce hap kullanmaya başladım. Duruma göre belki doğuma kadar da kullanabilirmişim.Kızlar doktorum kan değerlerimi istemisti tsh 2,79 cıkmıs, doktorum endokrine gitmemi istedi, canım sıkıldı, degerin 2 bucuk altında olması gerekiyormus, bilgisi olan var mı
Ben de hemen yarın için randevu aldım , muhtemelen ilac verecek, ilac koleksiyonuma yenisi eklenecek , sanki azmıs gibiO zaman siz riske atmayın zaten değeriniz çok yüksek değil ilaçla düşer hemen ama ilacı sürekli kullanmak gerekiyor diye biliyorum. Bana öyle dedi doktorum.
Anladım kuzum , sen de mi endokrine gittinÇok yüksek değil canım ama gebelikte 2.5 ve altında istiyolar benimki de sinirdaydi transferden bir gün önce hap kullanmaya başladım. Duruma göre belki doğuma kadar da kullanabilirmişim.
Hmm anladim :)) sabirsizim birazBenim doktorum oglumdayken 6 haftaya veriyordu 1 ay gayet normal canım
Ayy nasil bekliycez ya okadarBeni de bir ay sonra cagırdı
Ahahaa ben onu gectim , zamanı gelse de hemen dogsa derdindeyimAyy nasil bekliycez ya okadar
Canım seninle aynı durumu yaşıyorum sonucun ne oldu benimde doktor sağda 30 mm solda enbuyugu 12 olan 3 yumurta var dedi 2 gün sonra gittim soldaki ve sağdaki çatlamış dedi 30 mm yumurta çatlasa bile dollenmezmiBu ay için umudum yok benimde aşırı büyüme var çünkü yinede nasipte varsa inşallah
Yok canım normal tiroid ilacı yazdı kendi doktorum.Anladım kuzum , sen de mi endokrine gittin
Çok iyi anlıyorum seniHmm anladim :)) sabirsizim biraz
Ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum canımKızlar coraspin kullanıyor musunuz?
Pıhtılaşma var mı yoksa önlem olsun die mi?Ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum canım
Evet kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunum varKızlar coraspin kullanıyor musunuz?
Oksapar ve ecoprin kullanıyorum sorunum yok ama tedbir amaçlı verdi doktorKızlar coraspin kullanıyor musunuz?
Lupus antiagulan testim pozitif çıkmıştı oksaparı o nedenle kullanıyorum. Coraspini ise transfer esnasında rahümde kanlanmayı arttırsın die vermişti. Tutunmayı sağlıyormuşPıhtılaşma var mı yoksa önlem olsun die mi?
Maalesef döllenmiyorlar benimkiler dollenmedi 28 taneden 6 tane embriyom kaldı önümüzdeki ay nasipse transfer olucamCanım seninle aynı durumu yaşıyorum sonucun ne oldu benimde doktor sağda 30 mm solda enbuyugu 12 olan 3 yumurta var dedi 2 gün sonra gittim soldaki ve sağdaki çatlamış dedi 30 mm yumurta çatlasa bile dollenmezmi
Herşey gönlünce olsun güzel sonuclar al inş.Kızlar sabah kan vercem dua edin değerlerim güzel çıksın