- 23 Haziran 2021
- 1.098
- 578
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.061
Saglik kabini falan varsa gittiğiniz yerde onu bi arastirin derim ozaman belki daha yakin olurevet kuzum , o değil de biz tatile gidecegiz biraz da merkezden uzak, orda sıcakta hergun git gel cok külfet olacak
Bu tedaviler en az 50 lik doz ile başlanıyor isim gereği biliyorum , o yüzden 2 flakon 25x2 dex sonra 50 lik progestan tek gidiyor neyse bunlar doktorların hesabı olarak kalsın biz hayırlısıyla dozları azaltarak kurtulalım ve bebislerimize kavuşalım bence cnmHmm genelde progestan dex 25 mg olarak veriliyor biliyorumda demekki 50 olanida varolsun bende senden bisi öğrenmiş oldum iste
Cunku kasa yapılan daha etkili canim plasenta olusana kadar biraz iğneli geçecek surecimizE kiz ozaman bizi niye böyle uğrastiriyolar habire gidip gidip geliyoruz
Aynen herkesin kullanimi farklıBu tedaviler en az 50 lik doz ile başlanıyor isim gereği biliyorum , o yüzden 2 flakon 25x2 dex sonra 50 lik progestan tek gidiyor neyse bunlar doktorların hesabı olarak kalsın biz hayırlısıyla dozları azaltarak kurtulalım ve bebislerimize kavuşalım bence cnm
Olsun olsun bebeklerimiz saglikli ilerlesin de ..Cunku kasa yapılan daha etkili canim plasenta olusana kadar biraz iğneli geçecek surecimiz
evet kuzum soracagım onu, ins vardırSaglik kabini falan varsa gittiğiniz yerde onu bi arastirin derim ozaman belki daha yakin olur
Evet doktor da olabilir demişti yağlı ilaçlar yapar canımBenim bel ağrısı ve karında batma yapıyor galiba iğne yapıyor onu olduktan sonra oluyor genelde
Canım kişiden kişiye değişir. Kuzenim günde sadece 1 defa göbekten 25 ml yaptı ve doğumuna haftalar kaldı oda tüp bebek. Mesela benim değerlerim çok iyi ama yine de donmuş embriyo olduğu için günde iki defa 25 ml gündüz 25 ml akşam vuruyorum göbekten. Dediğin gibi bunu 4 defa kullananda olabilir progesteron hormon değeri iyi olmayanlar yada rahmi yeteri kadar kalınlaşmamış olanlarBu tedaviler en az 50 lik doz ile başlanıyor isim gereği biliyorum , o yüzden 2 flakon 25x2 dex sonra 50 lik progestan tek gidiyor neyse bunlar doktorların hesabı olarak kalsın biz hayırlısıyla dozları azaltarak kurtulalım ve bebislerimize kavuşalım bence cnm
Aynen canım bende onu dedim zaten biz yapay siklus a göre transfer olunca kan değerimizi göre dışarıdan destekle kavusabilecegiz bebeklerimize olsun sonu güzel olsun da 9 ay igneye hepimiz raziyiz değil mi?Canım kişiden kişiye değişir. Kuzenim günde sadece 1 defa göbekten 25 ml yaptı ve doğumuna haftalar kaldı oda tüp bebek. Mesela benim değerlerim çok iyi ama yine de donmuş embriyo olduğu için günde iki defa 25 ml gündüz 25 ml akşam vuruyorum göbekten. Dediğin gibi bunu 4 defa kullananda olabilir progesteron hormon değeri iyi olmayanlar yada rahmi yeteri kadar kalınlaşmamış olanlar
Kızlar transfer sonrası da ilişki yasak mı , yasaksa ne zamana kadar , benim doktorum bi acıklama yapmadı bununla ilg
Evet silik cizgi varÇok çok silik gördüm ama sizce de varmı
Bana da öyle geldi ,geçen çarşamba 3.gün taze tek embriyo transferi oldum ,yarın sabah tekrar yapıcam ama hiç belirtim yokEvet silik cizgi var
7. Günde mi yaptın yani canımBana da öyle geldi ,geçen çarşamba 3.gün taze tek embriyo transferi oldum ,yarın sabah tekrar yapıcam ama hiç belirtim yok
Evet canım tam yedi gün oldu7. Günde mi yaptın yani canım
Cogumuzun belirtisi olmadıBana da öyle geldi ,geçen çarşamba 3.gün taze tek embriyo transferi oldum ,yarın sabah tekrar yapıcam ama hiç belirtim yok
Maşallah 3.gün embriyosu normalde çabuk çıkmaz. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsinEvet canım tam yedi gün oldu
Umutsuzlukğa kapılmayın benim 7.transferimde tuttu ki bulunabilen hiç bir sebeb yoktuYani kolay oldu diyemem hatta ikincisini psikolojik olarak atlatmak ilkinden çok daha zor git gide umutsuzluk kaplıyor çünkü insanı ama geride 2 embriyo daha var vardır bundada bir hayır demekki sağlıksızdı o şekilde tutsaydı hasta olsaydı çok daha kötüydü diye kendimi sakinleştirdim çünkü doktorum rahim bilgisayar gibidir sağlıklı olanı tarar bulur sağlıksız olanı kabul etmez olmuyorsa aslında seçiyor ayrıca yumurta ve sprem olduğu sürece umut var deme