- 16 Aralık 2020
- 3.904
- 7.834
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.021
Doktor bana böyle belirtiler başlayabilir regl ağrısı gibi ağrın olabilir, mide bulantın başlarsa da duramayacak gibi olursan ilaç yazarım demişti. O yüzden normal sanırım canımCanım uygulamada da 6 hafta iki gün önce de doktora gittigimde 5hafta 5 günlük görünüyor son adetinle uyumlu büyüklüğü de dedi. Hic bişeyim yoktu bir anda başladı. Hatta sabah kahvaltida çok iyiydim midem kazan gibi ne yesem doymuyorum dedimm. 4ten sonra baktım bel ağrısı filan başladı kasıklarım ağrıdı. Kardeşim patates kizartiyodu o kadar tiksindim ki kokusundan, sonra ablam aradı telefonla konuşurken de midem bulanıyordu konuşmak bile istemedim.
Son adet tarihi durumu degistiriyo bide erken transfer olan var geç olan var karışık durumlarHmm anladim ben 11 haziranda transfer oldum bugun 5+3 de nasil oluyor acaba dedim :))
Daha yolun başındayız önümüzdeki gunler neler gösterecek bize bakalimDoktor bana böyle belirtiler başlayabilir regl ağrısı gibi ağrın olabilir, mide bulantın başlarsa da duramayacak gibi olursan ilaç yazarım demişti. O yüzden normal sanırım canım
Benim de göz kararması oluyor çok sık ama başka bir şey yok, aynen öyle canım iyi olsun, kalp atışı duyalım da belirtiler bile güzel var olduğunu gösteriyor en azındanDaha yolun başındayız önümüzdeki gunler neler gösterecek bize bakalimbana da bulantin var mı şimdi yok dedim. Baş donmesi göz kararması vardı geçen haftadan beri normaldir bugünlerde yanında kraker bulundur şeker bulundur tansiyonun kan şekerin düşebilir kendini kötü hissettiğinde ağzına at biseyler demisti. Neyse bebislerimiz iyi olsun da başa gelen çekilir
canım ben de bazı iğnelerden sonra o bolgede sertlesme ve kasıntı oluyor, tabi morluk da cabasıKızlar benim progestan iğneden sonra batma çok oluyor sizde de oluyor mu ?
Bende iğne sonrası bel ağrısı ve batma çok oluyor acaba etkimi yapıyor yoksa bebeğim mi tutunuyorcanım ben de bazı iğnelerden sonra o bolgede sertlesme ve kasıntı oluyor, tabi morluk da cabası
iğneyi kalcadan yaptırıyorsun de mi canım, bence iğnelik değil durumun, bebeğin tutunmasıyla ilgili. ben de hiç dediğin belirtiler olmuyor iğneden sonraBende iğne sonrası bel ağrısı ve batma çok oluyor acaba etkimi yapıyor yoksa bebeğim mi tutunuyor
Göbekten kendim yapıyorum bana öyle dedileriğneyi kalcadan yaptırıyorsun de mi canım, bence iğnelik değil durumun, bebeğin tutunmasıyla ilgili. ben de hiç dediğin belirtiler olmuyor iğneden sonra
hımm , ben kalçadan yaptırıyorum canım , bölgeler farklı ya belirtimiz aynı olmayabilirGöbekten kendim yapıyorum bana öyle dediler
Benim doktor göbekten dedi diğer iğneler gibihımm , ben kalçadan yaptırıyorum canım , bölgeler farklı ya belirtimiz aynı olmayabilir
ben de bu gittiğimde soracagım göbek derse kendim yapmak isterim, hergun saglık kurulusuna gitmek işkence, peki sertlik oluyor mu vurduğun bölgedeBenim doktor göbekten dedi diğer iğneler gibi
2. 3 gün acemilik oldu morarasın şimdi geçti sadece iğne dolduğum yer nokta nokta o kadar oda olsun ama iğne sonrası batma ve bel ağrım yoğunlaşıyor dedim acaba etki mi yapıyorben de bu gittiğimde soracagım göbek derse kendim yapmak isterim, hergun saglık kurulusuna gitmek işkence, peki sertlik oluyor mu vurduğun bölgede
Benim son adet tarihim 20si ama doktor 26sini baz al dediSon adet tarihi durumu degistiriyo bide erken transfer olan var geç olan var karışık durumlar
Gobekten olanlar progestan dex bizimki progestan 50 mg ikisinin dozlari farkliben de bu gittiğimde soracagım göbek derse kendim yapmak isterim, hergun saglık kurulusuna gitmek işkence, peki sertlik oluyor mu vurduğun bölgede
yaa o zaman benimki kalcadan devamGobekten olanlar progestan dex bizimki progestan 50 mg ikisinin dozlari farkli
Aynen öyle canım bende öyle olduğunu biliyorum en azındanBenim de göz kararması oluyor çok sık ama başka bir şey yok, aynen öyle canım iyi olsun, kalp atışı duyalım da belirtiler bile güzel var olduğunu gösteriyor en azından
Ben kullaniyorum 12.haftsys daha da devam eder herhalde usg ye gittim asla bırakma dedi.Birşey sormak istiyorum. Pozitif alan arkadaşlar promester iğne kullanıyorum kalçadan. Doktorunuz size kaçıncı haftaya kadar kullandırıyor?
Diğeri ile farkı neGobekten olanlar progestan dex bizimki progestan 50 mg ikisinin dozlari farkli
baya baya karışıkBenim son adet tarihim 20si ama doktor 26sini baz al dedicok karisik , bizde cok yeniyiz ogreniriz bakalim