- 1 Kasım 2022
- 865
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.041
Dozları aynıdır porgestan dex göbekten 2 flakon yapılıyor, porgestan tek kalcadanGobekten olanlar progestan dex bizimki progestan 50 mg ikisinin dozlari farkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dozları aynıdır porgestan dex göbekten 2 flakon yapılıyor, porgestan tek kalcadanGobekten olanlar progestan dex bizimki progestan 50 mg ikisinin dozlari farkli
Gobekten tek yapiyorum ben. 2 ttansferimde de tekti.Dozları aynıdır porgestan dex göbekten 2 flakon yapılıyor, porgestan tek kalcadan
Göbekten kullandığınızın adı ne progestran dex miBen evde göbekten yapıyorum hemşire ve doktorum kalçadan olmadığı için evde yapmamı söylediler. Hemşire ilkini kendi bana yaptı geri kalanını ben yapıyorum. Bugün de oksapara başladım onu da göbekten yapıyorum bugün hemşire yaptı ama çok açıldığı için eşim yapacak. Kalça olsaydı riskli olur ama göbek sorun değil dediler.
Ben günde 1 ampul yapıyorum göbekten kullanan var mıDozları aynıdır porgestan dex göbekten 2 flakon yapılıyor, porgestan tek kalcadan
Yaptıktan sonra bel ağrısı ve batma oluyor mu?Ben evde göbekten yapıyorum hemşire ve doktorum kalçadan olmadığı için evde yapmamı söylediler. Hemşire ilkini kendi bana yaptı geri kalanını ben yapıyorum. Bugün de oksapara başladım onu da göbekten yapıyorum bugün hemşire yaptı ama çok açıldığı için eşim yapacak. Kalça olsaydı riskli olur ama göbek sorun değil dediler.
Tek çift tedavinin göre zaten. Benim de çifti.Gobekten tek yapiyorum ben. 2 ttansferimde de tekti.
Doğrudur ben transfer öncesi 2 flakon göbekten yaptım şimdi kalçadan promester /progestan 50 lik yapıyorum.Ben günde 1 ampul yapıyorum göbekten kullanan var mı
Aynen oyle bende bunaldim valla hergun git git gel bu sicakta yinede cok şükür tabi .. ama progestan dexde verebilirdi demekki vardir doktorumuzun bir bildigiyaa o zaman benimki kalcadan devam (
Progestan dex 25 mg sanirim progestan ampul 50 mg gobekten 2 doza denk geliyor diye biliyorum bazilari kalcadan cift doz yapiyor gobekten 4 doza denk geliyorDiğeri ile farkı ne
Evet 25 ml günde iki tane göbektenGöbekten kullandığınızın adı ne progestran dex mi
Aman aman bende cikamam valla en iyisi doktor ne diyosa ona göre hesaplamakbaya baya karışık benim son adet tarihim 22si ona göre de hesapladi. Normalde 5. günde bebek rahme düşmez tüplerde işi bitmemiş oluyor ama bize 5 günlük bebeği rahme koyuyolar o da var . Daha da içine girersem durumun içinden cikamam
Bel ağrısı yaşamadım ama göbekte ağrı alıyor yağlı bi ilaç bazen hiç ağrıtmıyor bazen bi kaç gün ağrıyorYaptıktan sonra bel ağrısı ve batma oluyor mu?
Tamam canim iste bende aynisini anlatıyorum:) kalcadan tek ampul gobekten çift doza denkDozları aynıdır porgestan dex göbekten 2 flakon yapılıyor, porgestan tek kalcadan
Benim bel ağrısı ve karında batma yapıyor galiba iğne yapıyor onu olduktan sonra oluyor geneldeBel ağrısı yaşamadım ama göbekte ağrı alıyor yağlı bi ilaç bazen hiç ağrıtmıyor bazen bi kaç gün ağrıyor
Yok dozlar aynı zaten yapilis şekli farklı ikisi de 50 likTamam canim iste bende aynisini anlatıyorum:) kalcadan tek ampul gobekten çift doza denk
evet kuzum , o değil de biz tatile gidecegiz biraz da merkezden uzak, orda sıcakta hergun git gel cok külfet olacakAynen oyle bende bunaldim valla hergun git git gel bu sicakta yinede cok şükür tabi .. ama progestan dexde verebilirdi demekki vardir doktorumuzun bir bildigi
Hmm genelde progestan dex 25 mg olarak veriliyor biliyorumda demekki 50 olanida var olsun bende senden bisi öğrenmiş oldum isteYok dozlar aynı zaten yapilis şekli farklı ikisi de 50 lik
Bende var canım nerde yasiyosun ?Kızlar selamün aleyküm bana femara lazım acaba elinde olan yollamak ister mi
E kiz ozaman bizi niye böyle uğrastiriyolar habire gidip gidip geliyoruzYok dozlar aynı zaten yapilis şekli farklı ikisi de 50 lik