-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.821
Ben evde göbekten yapıyorum hemşire ve doktorum kalçadan olmadığı için evde yapmamı söylediler. Hemşire ilkini kendi bana yaptı geri kalanını ben yapıyorum. Bugün de oksapara başladım onu da göbekten yapıyorum bugün hemşire yaptı ama çok açıldığı için eşim yapacak. Kalça olsaydı riskli olur ama göbek sorun değil dediler.kızlar progestan 50 iğneyi hergün sağlık kurumunda yaptırıyorum, saglık calısanı olmayıp kendi evde yapan var mı
Herkesin farklı demek ki. Benim günde 2 defa Protestan var sabah bir akşam bir defa yapıyorum göbekten kendimBenim reçete 2 yazıyor o şekilde söylendi tek seferde 2 ampul yapılıyor size öyle söylenmiş öyle tedavi uygulanmış bana sadece yumurta toplanırken göbekten yaptım başka da yapmadım
Ben sadece bilgi vermek istedim. İğneyi yapacak hemşire 2 yazıyor 2 mi yapalım dedi tek yapılıyor dedim. Bugünde tüp bebek merkezine sordum. Herkesin tedavisi tabii ki farklı. Özellikle 2 ampul yaptırın dedilerse zaten öyle yaptıracaksınız.Benim reçete 2 yazıyor o şekilde söylendi tek seferde 2 ampul yapılıyor size öyle söylenmiş öyle tedavi uygulanmış bana sadece yumurta toplanırken göbekten yaptım başka da yapmadım
Evet banada böyle dediler. Göbekten yapılırsa 2 kalcadan yapılırsa 1 dediler.Herkesin farklı demek ki. Benim günde 2 defa Protestan var sabah bir akşam bir defa yapıyorum göbekten kendim
Gözün aydın canım çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinÇok teşekkür ederim canım benim173 çıktı 2 Gün sonra yine kan vericem. Evdeki testlerde silik çizgiyi görmüştüm ama kan testini görünce insan rahatlıyor.
Evet canım göbek deliğine iki parmak uzaklıkta olduğunda alt ya da iki yan farketmiyorProgestan dex kolaydı bu zormuş. Bu arada ben hep göbek deliği etrafında 2 parmak uzaklıkta yapıyordum meğer 2 parmak uzağında tüm göbek çevresi olurmuş karnın yanları alt karın vs bunu bugün öğrendim
Onlar bence soruyu yanlış anlamıştır iki parmak uzak olduğunda alt tarafı ve ya göbek deliğinin sağa ya da sola vurmak farketmiyor, yine böyle de iki parmak uzak oluyor zaten..ben de hep öyle vuruyorumHadi ya ben sordum bunu iki parmak uzağında göbeği kapsayan her yere yapayım mı hayır dediler. Sadece 2-3 parmak uzağa yapabilirsin dediler
Göbektense yapın fakat kalçadansa sağlık kuruluşu vursa daha iyikızlar progestan 50 iğneyi hergün sağlık kurumunda yaptırıyorum, saglık calısanı olmayıp kendi evde yapan var mı
Bende göbek deliğinden 2-3 parmak uzaklığa vuruyorum üst kısım hariç sağ sol ve alt kısımOnlar bence soruyu yanlış anlamıştır iki parmak uzak olduğunda alt tarafı ve ya göbek deliğinin sağa ya da sola vurmak farketmiyor, yine böyle de iki parmak uzak oluyor zaten..ben de hep öyle vuruyorumyoksa hep aynı yer mahvolur
Aynen protulex verdiler gobekden 2 tane 25ml kalcadan olan 50 ml o yuzden birkereEvet banada böyle dediler. Göbekten yapılırsa 2 kalcadan yapılırsa 1 dediler.
Ben gobekten yapiyorum progestanikızlar progestan 50 iğneyi hergün sağlık kurumunda yaptırıyorum, saglık calısanı olmayıp kendi evde yapan var mı
Benim hemsiremde 4 parmagimi gobek deligine koyup serce parmaga denk gelen yere yap diye belirtmisti. Hatta altina ustunede yapabilirsin dediEvet canım göbek deliğine iki parmak uzaklıkta olduğunda alt ya da iki yan farketmiyor
Aynen canım o da iki parmak yanı oluyor tahmini, oralara yapılacakBenim hemsiremde 4 parmagimi gobek deligine koyup serce parmaga denk gelen yere yap diye belirtmisti. Hatta altina ustunede yapabilirsin dedi
Çok sağol canım cünlemizinki inşallahGözün aydın canım çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Benimki erken gebelik testiydi silik de olsa görünüyordu. Test belki erken gebelik testi değildir. Sabah ilk idrarla dene. Önemli olan kan zaten. Hayırlı olsun sende pozitif görmüşsünKızlar
9. Gün 47.51
10.gün 110
12. Gün 364 çıkmasına rağmen hala idrarda negatif görmem normal mi?
Ultrasona kadar ilaçlara devam mı ettiniz? Bana devam etmem söylendi?
Benimki erken gebelik testiydi silik de olsa görünüyordu. Test belki erken gebelik testi değildir. Sabah ilk idrarla dene. Önemli olan kan zaten. Hayırlı olsun sende pozitif görmüşsü
sonucuÇok sağol canım cünlemizinki inşallah
Çıktı 0.100 7 gün pozitife dönerim erken biliyorum 12 gün döner mi pozitifeKaç çıktı sonuc
Döner inşallah. Geç tutunma olunca kan testinde geç görünüyor. Öyle olur inşallah daha zaman var içini ferah tut Rabbim hayırla nasip etsinSonuç Çıktı 0.100 7 gün pozitife döner mi erken biliyorum 12 gün döner mi pozitife