- 4 Temmuz 2017
- 102
- 104
- 33
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.801
Teşekkür ederim canım. Hepimizinki inşallah☺Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. Hepimizinki inşallah☺Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inş
Hayirli olsun sizedeBanada bugün yazdılar hayırlı olsun 2 gün sonra testinizi gönderin kese günü verecez diye
Ayni gun olmussuz gozunuz aydinHanımlar çok şükür bana da pozitif haberi vermek nasip oldu 20 haziranda transfer olmuştum. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Evet çok sağol canım benim. Buraya sırayla hamilelik haberlerini yazdığımız gibi, doğum haberlerini de veririz inşallahAyni gun olmussuz gozunuz aydin
Ay insallah nasipEvet çok sağol canım benim. Buraya sırayla hamilelik haberlerini yazdığımız gibi, doğum haberlerini de veririz inşallah
Evet ben em başından beri kullamıyorum canım ama şimdilerde daha çok yakıyorKızlar içinizde oksapar kullanan var mı? İlk kez bugün yaptım ama baya yakıyor? Sizin de öyle mi?
İnşallah yükselirBir tık düşük gibi ama belli olmuyor hiç
Hayırlı olsunTsk ederim simdi aret kamardan aradilar hayirli
Olsun diye persembe tekrar kan sonucu yolayin dediler
Hayırlı olsun. . sağlıkla kucağımıza almayı güzel Allahim nasip etsin.Hanımlar çok şükür bana da pozitif haberi vermek nasip oldu 20 haziranda transfer olmuştum. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Hayırlı olsun. . sağlıkla kucağımıza almayı güzel Allahim nasip etsin.
Hayir ben 2. Beta hcg gittim orda verdim ozaman soyledilerPoncikss canım sanada yazmıslar mıydı kese günü verecez diye
Bu soruyu takipteyim ..kızlar progestan 50 iğneyi hergün sağlık kurumunda yaptırıyorum, saglık calısanı olmayıp kendi evde yapan var mı
Tüm iğnelerimi evde hep kendim yaptım yol demedim ev demedim saatinde yaptım sağlık çalışanı değilim eşimde hiç bakamıyor iğneyeBu soruyu takipteyim ..
Göbek iğnesi neyse de kalça ignen var mıTüm iğnelerimi evde hep kendim yaptım yol demedim ev demedim saatinde yaptım sağlık çalışanı değilim eşimde hiç bakamıyor iğneye
Bana sağlık kurulusunda yaptırın dedi. Cünkü yağlı yapıda bi iğne olduğu icin sıkıntılıymıs Allah korusun yanlıs yapılınca riskleri olabilirmisBu soruyu takipteyim ..
Göbekten olanlar yapılabiliyor ama kalcadan olanıda mı yapıyorsunjz bana kesinlikle sağlık kurulusunda yaptırın dedler hatta verdikleri ilac kağıdına bile özellikle onu yazmıslardıTüm iğnelerimi evde hep kendim yaptım yol demedim ev demedim saatinde yaptım sağlık çalışanı değilim eşimde hiç bakamıyor iğneye
Bende recetede 2 ampul yazıyor ama tek yaptırdım hep. Bugünde sordum ilac hemsiresine göbekten olursa 2 kalcadan olursa 1 yapılacak dediKalçadan yapılanı bana da sağlık kuruluşun da yaptırın dediler ve her gün aynı saate olacak denildi ve her gün 2 ampul olarak yapılıyor
Benim reçete 2 yazıyor o şekilde söylendi tek seferde 2 ampul yapılıyor size öyle söylenmiş öyle tedavi uygulanmış bana sadece yumurta toplanırken göbekten yaptım başka da yapmadımBende recetede 2 ampul yazıyor ama tek yaptırdım hep. Bugünde sordum ilac hemsiresine göbekten olursa 2 kalcadan olursa 1 yapılacak dedi