- 2 Mart 2024
- 136
- 20
- 32
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.741
Bugün orda konuşurlarken duydum iki embriyoya taşıma ücreti olarak 26 bin dediler bir hastaya Euro üzerindenYok ben başka doktordayım ama 2 negatif aldım ikiside çift embriyoydu son 2 embiriyom kaldı onuda başka doktorda transfer ettirmek istiyorum
Hala bekliyorum çıkmadıKan testin cevabı çıkti mi??
Amin inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almakta nasip olurGüzel yaptınız hayırlısı olsun inşallah... sağlıkla kucağımıza alalım.... Ben almaniyada yaşıyorum.tedavimide burda yaptırdım.
Çok tuhaf bu kadar uzun mu sürüyor ki çıkmasıHala bekliyorum çıkmadı
Bende anlamadım sağlık ocağına verdim normalde 4 ye dediler hala birşey yok yaÇok tuhaf bu kadar uzun mu sürüyor ki çıkması
canım ziyaretlerim kısmına tıklasana detay görüntüle tahliller kısmı olacak oradan bak bi de.Bende anlamadım sağlık ocağına verdim normalde 4 ye dediler hala birşey yok ya
Bakayım bicanım ziyaretlerim kısmına tıklasana detay görüntüle tahliller kısmı olacak oradan bak bi de.
Yok baktım çıkmıyor vala ölçen meraktancanım ziyaretlerim kısmına tıklasana detay görüntüle tahliller kısmı olacak oradan bak bi de.
Hadi hayırlısıHala bekliyorum çıkmadı
Amin inşallahAmin inşallah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almakta nasip olur
Sağlık ocağına verilen e nabıza düsüyor mu? Birde birkac arkadas sağlık ocağında kanlar ertesi güne cıkıyor demişlerdi.Yok baktım çıkmıyor vala ölçen meraktan
Benim daha önce verdim 4 gibi çıktıSağlık ocağına verilen e nabıza düsüyor mu? Birde birkac arkadas sağlık ocağında kanlar ertesi güne cıkıyor demişlerdi.
İnşallahinsallah ikiye katlanır Hayirli olsun
Anladım canımBenim daha önce verdim 4 gibi çıktı
İnan senin gibi bende heyecan geçiriyorumHala bekliyorum çıkmadı
Tamamdır çok teşekkür ederimBugün orda konuşurlarken duydum iki embriyoya taşıma ücreti olarak 26 bin dediler bir hastaya Euro üzerinden
Hala yok ya yarın çıkacak galibaİnan senin gibi bende heyecan geçiriyorum
Hayırlısı olsun da hiç Bir şey olmaz yarın olsun.Hala yok ya yarın çıkacak galiba
Bir tık düşük gibi ama belli olmuyor hiçKızlar ben test verdim bugün 12.günüm değer 39 çıktı nasıl sizce
Benim 30 çıkmıştı gayet iyiKızlar.. Beta HCG 7ci gün 40 çıktı. İyidir inşallah. Birde gelen hafta kan vericem. Doktorum oyle söyledi . Sevineyim mi? Bilemedim yaaa