- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.721
hayirlisi olsun insallahKızlar transfer oldum eve geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsun insallahKızlar transfer oldum eve geldim
Kızlar ben test verdim bugün 12.günüm değer 39 çıktı nasıl
Canım çok sevindim, dediğin gibi olumsuz senaryolara odaklanma inşallah sağ salim kucağına alacaksın kalp atışını duymak hepimize nasip olsunKızlar kalbimiz gümbür gümbür atıyor, 6+5 ile uyumlu. Kanamalardan korkma dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğne verdi sadece bende pıhtılaşma bozukluğu vardı çünkü. Yarım rahimli olduğun için kolay bir gebelik olmayacak erken doğum riski var ama ben artık bugünden itibaren hiçbir olumsuz senaryoya odaklanmayacağım. Rabbim bana kalbinin sesini duymayı nasip etti. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Mucizelere şnanıyorum artık
Aaa yalnız degilmisim benimki de öyle hem canı bişeyler cekiyo bide iki gündür ay belim agriyo ay uykum var bu aralar çok. En son döndüm bende dedim ki hamile olan benim belirtileri sen yaşıyorsun bide gerçekten her konusmasi her hareketi gözüme batıyor çok gıcık oluyorumKızzz aynısını ben de dedimm, sen mi hamilesin ben mi belli degil diye canı bile bişey cekmeye basladı aşermesi bile oluyor adamın ahahahhahaa şu sıralar gıcıgımm valla pis erko
Ondan erken verdimKana daha erken geçiyor hormon diye biliyorum. Umudunu kaybetme. İnşallah hayırlı cevap alırsın.
Yok ben başka doktordayım ama 2 negatif aldım ikiside çift embriyoydu son 2 embiriyom kaldı onuda başka doktorda transfer ettirmek istiyorumS
Siz de mi Cem hocadasınız. Ben de onun tedavisindeyim
arada kontrol et canım erken düşebiliyor e nabızaOndan erken verdim
Bende bekliyorum 3 saatir halen haber gelmedi 12 gun bekledim sorun yokdu kan aldirdim saatler gecmek bilmiorBekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olur
Dakika başı bakıyorum hala yok kalbim atıyor yerinden oynucakarada kontrol et canım erken düşebiliyor e nabıza
Benim 7. Gün erken ama insan bir umut verdim inşallah artış olur perşembe tekrar gideceğim artışa göreBende bekliyorum 3 saatir halen haber gelmedi 12 gun bekledim sorun yokdu kan aldirdim saatler gecmek bilmior
Aynen valla esim 1.30 saat sonra eve gelicek artik. Gelsede bakmicam onunla bakicam negativ olursa birbirimize teseliDakika başı bakıyorum hala yok kalbim atıyor yerinden oynucak
Insallah ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSINBenim 7. Gün erken ama insan bir umut verdim inşallah artış olur perşembe tekrar gideceğim artışa göre
Amin hepimizin kucakları dolup taşarInsallah ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN
ANNE OLMAYI
Ahahahahhaah yaaa valllahi ben de , en ufak seyde parçalayıveresim geliyor ne gıcıklarmıs bunlar yaa, normal zamanda iyi çekmişiz bunlarıAaa yalnız degilmisim benimki de öyle hem canı bişeyler cekiyo bide iki gündür ay belim agriyo ay uykum var bu aralar çok. En son döndüm bende dedim ki hamile olan benim belirtileri sen yaşıyorsun bide gerçekten her konusmasi her hareketi gözüme batıyor çok gıcık oluyorum
Nerede yaşıyorsunuz? Beni doktorum her hafta çağırıyor.Bende yurtdısında yaşıyorum. O yüzden sonucum belli olana kadar gitmek istemedim
Bende diğer testleri yaptım çıkmıyordu ya . Çok üzülüyordum. Sonra düşündüm bir digital yapayım. Sanki onlar daha güzel ve net gosteriyorm birde ailik çizgi felan aramiyorsun.Bende yanımda dijital test getirmistim 5. Gün yaptım onda çıktı sonra kan vermistim
Hollanda da yaşıyorum. Tedavimi türkiyede yaptırdımNerede yaşıyorsunuz? Beni doktorum her hafta çağırıyor.
Kan testin cevabı çıkti mi??Amin hepimizin kucakları dolup taşar
Hollanda da yaşıyorum. Tedavimi türkiyede yaptırdben Almaniyada yaşıyorum.
Güzel yaptınız hayırlısı olsun inşallah... sağlıkla kucağımıza alalım.... Ben almaniyada yaşıyorum.tedavimide burda yaptırdım.Hollanda da yaşıyorum. Tedavimi türkiyede yaptırdım
canım gözlerim dolarak okudum yazdıklarını Rabbim bebeğini size bağışlasın hepimizin gönlüne göre versin Allahım :) o mucizeler beni de bulur inşallah :)Kızlar kalbimiz gümbür gümbür atıyor, 6+5 ile uyumlu. Kanamalardan korkma dedi. Ek olarak kan sulandırıcı iğne verdi sadece bende pıhtılaşma bozukluğu vardı çünkü. Yarım rahimli olduğun için kolay bir gebelik olmayacak erken doğum riski var ama ben artık bugünden itibaren hiçbir olumsuz senaryoya odaklanmayacağım. Rabbim bana kalbinin sesini duymayı nasip etti. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Mucizelere şnanıyorum artık