- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 28
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.761
Hadi inşallah, teşekkür ederim...Benim 30 çıkmıştı gayet iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah, teşekkür ederim...Benim 30 çıkmıştı gayet iyi
Nerdesiniz? Ben de almanyadayim ama tedavi icin turkiyeyegidip geliyorum. Burada guvenecegim yer bulamadim. Siz memnun musunuz?Güzel yaptınız hayırlısı olsun inşallah... sağlıkla kucağımıza alalım.... Ben almaniyada yaşıyorum.tedavimide burda yaptırdım.
Erken değil 7 de azda olsa bir sayı çıkar hamileysen insanlar 5. Günde bile veriyo çıkıyo 15 falanBugün 7. Kan verdim erken mi acaba ?
Bekliyorum son 1 saat dua edin erken biliyorum ama belki belli olur
Çıktı mı sonucunuz
Baktım yokcanım ziyaretlerim kısmına tıklasana detay görüntüle tahliller kısmı olacak oradan bak bi de.
Özelde yaptıysanız e devlete düşmeyebilirBaktım yok
Bende Bi kaç defa sağlık ocağına verdim ertesi gün sabah 10 da çıkmıştı hemşire demiştik sonuç ertesi gün sabah doktor ekranında gördükten sonra e nabıza düşüyormuş hatta bi gün cumaya denk gelmişti pazartesi sabah 10 da doktor onaylayınca e nabız dan görmüştüm sizinde o şekilde olabilir ama heryer aynımıdır bilememBaktım yok
Ben Hessendeyim. Tedaviyi Marburg şehrinde yaptırdım. Evet memnunum.Nerdesiniz? Ben de almanyadayim ama tedavi icin turkiyeyegidip geliyorum. Burada guvenecegim yer bulamadim. Siz memnun musunuz?
Sağlık ocağına oldumÖzelde yaptıysanız e devlete düşmeyebilir
Yarın sabah sağlık ocağına arayayım o zamanBende Bi kaç defa sağlık ocağına verdim ertesi gün sabah 10 da çıkmıştı hemşire demiştik sonuç ertesi gün sabah doktor ekranında gördükten sonra e nabıza düşüyormuş hatta bi gün cumaya denk gelmişti pazartesi sabah 10 da doktor onaylayınca e nabız dan görmüştüm sizinde o şekilde olabilir ama heryer aynımıdır bilemem
Canım o ertesi gün sabah çıkar. Yani benim sağlık ocağımda hep ertesi sabah çıkıyoSağlık ocağına oldum
Bende viyanadayimHollanda da yaşıyorum. Tedavimi türkiyede yaptırdım
Tedaviniz türkiyede mi olduBende viyanadayim
Benim cikdiHala bekliyorum çıkmadı
Kaç çıktı sonucBenim cikdi
Sağlık ocağıysa ertesi gün çıkıyor canım, daha bi kaç gün önce verdim hatta sisteme sabah bile geç düştü hemşireyi aramıştımBenim daha önce verdim 4 gibi çıktı
118,3Kaç çıktı sonuc
Hayırlı olsun canım gözün aydın kaçıncı günündü