- 3 Eylül 2023
- 1.092
- 857
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.441
Bugün 9. Günüm canım.Kaçıncı günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 9. Günüm canım.Kaçıncı günün
İlk kaçıncı gün verdiniz kan ?Ben hemşireler öyle tepki vereceklerini bildiklerimden hiç atmamıştım kendim 2 günde bir verip takip ettim zaten havalarından geçilmiyor hemşirelerin
Kanı kaçıncı gün verdiniz ?Bugün 9. Günüm canım.
12 gün de 143 çıktı sonucum düşük mü diye sormuştum 100’ün üzerinde değerimiz gayet güzel iki gün sonra verdiğinizde %70 artış olması lazım dedi 453 olmuştu yani o şekildeydi size zahmet gidin o torpille okul geçen hemşirenin gözüne sokun o kadar okumuşsun bi halt öğrenememişsin ben öğreteyim bari deyip gösterin onun düşüncesi ile yola çıksak ben şu an hamile değilim 5 aylık değilim aynen allahım ya ne komik insanlar varSağol canım içimi rahatlattın. Ben stressiz olayım diye uğrasırken herşey üstüme geliyor gibi iyi burası var bana ilac gibi geliyor
7 gün verdim 30 çıktı ondan sonra 2 günde bir kendim takip ettim 12. Gün de hemşireye attımİlk kaçıncı gün verdiniz kan ?
Yarın benim 7. Gün versem çıkma ihtimali var mı canım ?7 gün verdim 30 çıktı ondan sonra 2 günde bir kendim takip ettim 12. Gün de hemşireye attım
Ben idrar testi yaptım 4 günden beri orda pozitif görünce verdimYarın benim 7. Gün versem çıkma ihtimali var mı canım ?
5. Gün vermistim. Herkesin embriyo kalitesi günü farklı. Bünyesi beta artısı farklı. O yüzden lütfen bu yüzden stres yapmayın.Kanı kaçıncı gün verdiniz ?
Bende yaptım dün silik çıktı bugün bir şey çıkmadıBen idrar testi yaptım 4 günden beri orda pozitif görünce verdim
Yarın kan vereyim için rahat etmicek yoksa5. Gün vermistim. Herkesin embriyo kalitesi günü farklı. Bünyesi beta artısı farklı. O yüzden lütfen bu yüzden stres yapmayın.
onun hamile değilken 30,40 cıkıyormus. Adet döneminde hormon artısı olabilirmis. Bazı insanlarla tartısırken bile kaliteli olması lazım ben anlattıkca ısrarla konustu hiç uğrasmak bile istemedim. Belliydi niyetinin beni üzmek olduğu12 gün de 143 çıktı sonucum düşük mü diye sormuştum 100’ün üzerinde değerimiz gayet güzel iki gün sonra verdiğinizde %70 artış olması lazım dedi 453 olmuştu yani o şekildeydi size zahmet gidin o torpille okul geçen hemşirenin gözüne sokun o kadar okumuşsun bi halt öğrenememişsin ben öğreteyim bari deyip gösterin onun düşüncesi ile yola çıksak ben şu an hamile değilim 5 aylık değilim aynen allahım ya ne komik insanlar var
Bende yaptım dün silik çıktı bugün bir şey çıkmad
5. Gün EmbiriyoKacıncı gün embriyosuydu
Bende yaptım dün silik çıktı bugün bir şey çıkmadı
Dün böyle idi bugün yok hiç bir şeyVar mı testinizin görüntüsü
Saçmalamış o dediği kimyasal gebelik 30-40 olur sonra düşer gebelik oluşmadan o değere gelmesine imkan yokonun hamile değilken 30,40 cıkıyormus. Adet döneminde hormon artısı olabilirmis. Bazı insanlarla tartısırken bile kaliteli olması lazım ben anlattıkca ısrarla konustu hiç uğrasmak bile istemedim. Belliydi niyetinin beni üzmek olduğu
Ama yapmadan 2 saat önce su içtimVar mı testinizin görüntüsü
İlk idrarla mı yaptınız bugün ki olanıDün böyle idi bugün yok hiç bir şey
Doktorlar hemşireler bizi anlayamazlar bende sevincimi paylaşmak için arayıp söylemiştim pişman etmişlerdi aradığıma sen takılma gayet güzel değerlerin biz artık kendi doktorumuz oldukSağol canım moralim nasıl düşmüştü
2. Galiba resim atğımda akşam ki idrar diİlk idrarla mı yaptınız bugün ki olanı