- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.721
Benim 4.2 mm olculmustukızlar size bişey sorucam transfer hazırlığına başlarken dondurulmuş embriyo için soruyorum adetin 3.ya da 4. günü rahim kalınlığınız neydi estrofem başlamadan
transfer olduğunda kaç mm diBenim 4.2 mm olculmustu
Canım bende 2 günde regl oldum. Ondan sonraki reglim düzensiz olduİlaçları keser kesmez 2 gün içinde regl oldum ben. Ve aşırı derecede bi kanamaydı 5-6 gün sürüp bitti ama normalden daha fazlaydı
Kimyasaldan sonra direk adet görüp bidaha olmadım ama ben siz oldunuz mu anlayamadım. Geçtiğimiz ay transfer olmuştum. Bidaha adet beklemeden Bu sabah tekrar transfer oldummm 2 tane embriyomu aldım az önce :) 3 temmuz sonuç günümCanım bende 2 günde regl oldum. Ondan sonraki reglim düzensiz oldu
Malesef yumurtalar cevap vermiyor değer yükselmemiş o yüzden protokol değiştiriyoruz dedi. Şimdilik 3 temmuza ertelendiKızlar dua edin de kendi görememiş olsun şimdi kan sonuçlarımı göstericem
endişelenme ince değil ztn kullanılan ilaçlarla kalınlaşacak , regl dönemi ince olması normal , estrofem ilacı ile kalınlaşıyor , yeterli gelmezse climara forte bant verir doktor , nar suyu içmenin de kalınlaştırdığını söylüyorlar bu arada :)benim bugün reglimin 4. günü 1,1 mm gayet iyi dedi ama sanki çok mu ince diye düşündüm
Canım ben kimyasaldan sonra bir adet oldum. Yani düşük yapmış oldum. Ondan sonraki adetimde başlamış oluyorim.Kimyasaldan sonra direk adet görüp bidaha olmadım ama ben siz oldunuz mu anlayamadım. Geçtiğimiz ay transfer olmuştum. Bidaha adet beklemeden Bu sabah tekrar transfer oldummm 2 tane embriyomu aldım az önce :) 3 temmuz sonuç günüm
Bende nar suyu içiyorum doktor tavsiye etmistiendişelenme ince değil ztn kullanılan ilaçlarla kalınlaşacak , regl dönemi ince olması normal , estrofem ilacı ile kalınlaşıyor , yeterli gelmezse climara forte bant verir doktor , nar suyu içmenin de kalınlaştırdığını söylüyorlar bu arada :)
bunlar dozu ve içeriği önemli ilaçlar, doktor bırak demeden bırakmanız çok riskli , ilaçlar bırakılınca regl olunuyor etkisini burdan bile anlayabilirsinizProgestan iğne bu akşamlık var çetesi ve pazar gününe yok kullanmazsam sorun olur mu hastane cevap vermiyor sizce ne yapmaliyim
Evet biliyorum ama eczane recetesiz vermiyor hastanede doktor yok acildeki doktor ben yazamam dedi nasil yapicam pekibunlar dozu ve içeriği önemli ilaçlar, doktor bırak demeden bırakmanız çok riskli , ilaçlar bırakılınca regl olunuyor etkisini burdan bile anlayabilirsiniz
önceki reçetenizi gösterip tüp bebek tedavisinde olduğunuzu anlatın bir eczaneye borçlanın bence , bu da olmuyor ise progestan dex var karından vurulan ve reçetesiz de satılan hali , doktorunuza danışıp ondan alın ; ama progestan hormonunu bi anda bırakmayın benceEczane reçetesiz vermiyor nerde nasıl yazdıracam bayram diye doktor yok
Teşekkür ederim akrabaların tanıdığı varmış ona söyledik o da 3 kutu gönderiyor şimdi bu kullandıklarımi da öyle aldım pazartesi günü hastanedeyim bakalım ne diyecekönceki reçetenizi gösterip tüp bebek tedavisinde olduğunuzu anlatın bir eczaneye borçlanın bence , bu da olmuyor ise progestan dex var karından vurulan ve reçetesiz de satılan hali , doktorunuza danışıp ondan alın ; ama progestan hormonunu bi anda bırakmayın bence
hangi ilacları canım, ben bazılarını bittikce recetesiz aldım, doktorumun yazdıklarını sgk karsılamıyor melesfEczane reçetesiz vermiyor nerde nasıl yazdıracam bayram diye doktor yok
Progestan iğneyi diğerlerini ben de bittikçe aldim da bir bunu reçetesiz vermiyor bayram dan önce 3kutu başka eczaneye şimdi de 2 kutu başka eczaneye borçlandıkhangi ilacları canım, ben bazılarını bittikce recetesiz aldım, doktorumun yazdıklarını sgk karsılamıyor melesf
Canım progestan iğneyi ben kac kere farklı eczanelerden recetesiz aldım, bence en önemli ilaclardan birisi o , doktorun birak diyene kadar kullanmalısın benceProgestan iğne bu akşamlık var çetesi ve pazar gününe yok kullanmazsam sorun olur mu hastane cevap vermiyor sizce ne yapmaliyim
Yaaaa çok sevindimm, şükürler olsunKızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda. 5+1 görünüyor yemek kesesi oluşmuş besleniyor şuan28 haziranda kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eylesin
Canim kesinlikle kullanmalısın eczaneden borç olarak alamıyor musun? Sonra yazdirirsinProgestan iğne bu akşamlık var çetesi ve pazar gününe yok kullanmazsam sorun olur mu hastane cevap vermiyor sizce ne yapmaliyim