-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.681
Teşekkür ederim amin inşallah sizde inşallah güzel haberler alırsınızHayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin
Dördüncü gün dediniz ve şimdi hastanenin yolunu tutacağımKızlar, pazartesi transfer gerçekleşti.
Pozitifi görenler en erken idrarda nezaman gördünüz?
Vallah 4cü gün bile gören varmış.
Oğlumda 4. Gün çok silik bir çizgi görmüştüm varla yok arası. 5. Gün belirmişti. Kan verdiğimde 44 çıkmıştı.Dördüncü gün dediniz ve şimdi hastanenin yolunu tutacağım
Merhaba benim pkoc var embriyolarımı dondurduk.5 haziran adet oldum transfer için tedaviye başladık 25 i gibi tahmn ediyor doktor yani 21 gün ama benim yumurtalarım geç büyüdü belki onunla ilgilidir. Yarın kontrolümüz var günüm netleşecekHerkese selam :) opu dan sonra çok fazla giremedim bir sürü pozitif haber olmuş çok sevindim bana da umut oldunuz. Negatif gören arkadaşlarım için de kendim gibi üzüldümbende Regl tarihi bekliyorum transfer için malum opudan sonra ohhs olduğum için dondurmuştuk. İlk Regl oldu bitti ikinci de temmuzun ikinci haftası gibi gelir heralde sizlere de bir şey soracağım. Transfer olacağınız ay Regl olup gidince ortalama kaç günde transfer günü belli oluyor :)
Yok canim.Kızlar normalde 28 inde transfer vardı son kontrole gelmiştim 13 mm bir yumurta oluşmuştu şimdi hiç birini göremiyorum dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu
Maşallah 52 miMerhaba benim de opu öncesi 52 yumurta saydılar 29 toplama oldu ilk gün arayıp 18 dediler sonra 14 sonra 12 /5. Güne 6 yumurtam geldi diğerleri takıpte dediler 6. Gün arayıp 8 yumurta dondurduk dediler, çok olması önemli değil sağlıklı olsunlar kafanıza takmayın gayet güzel sayınız
Kanlar çıkmamış onları bekleyelim bakıcaz duruma göre dedi. Bir de o kadar yoğun bir yer ki asla sorup konuşamıyorsun bileYok canim.
Dr ne dedi peki buna ?
kalanlar yarın dondurulacak benimde normalde 5 gün bekleniyor galiba şok olmaktan soramadım neden 2.gün donduracaklarınıBenim 5 yumurta toplandı o anda 2 tanesi bozuldu 3 tanesi dollendi onun da cozulurken biri bozuldu 2 si sağlamdı 2 embriyo olanlar transfer edildi sakın moralinizi bozmayın üzmeyin kendinizi geriye 1 kaç tane kalsın yeterli
Canım E 2 değerine bakılacak sanırım.Kanlar çıkmamış onları bekleyelim bakıcaz duruma göre dedi. Bir de o kadar yoğun bir yer ki asla sorup konuşamıyorsun bile
Çok ağladım merkezde ağrıdan o yumurtalarla nefes alamıyordum ağrısı anlatılmayacak bişeydi yürüyemiyorum oturtamıyorum kalkamıyorum eğer tekrar bu işlemi yaptıracaksın deselerdi sanırım yaptırmazdım ağrısı felaketti çünkü Allah cuma saati hepımıze sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar versin emeklerimizi boşa çıkartmasın çarşamba transferım oldu heyecanla beklemedeyımMaşallah 52 mibana 14 bile çok ağırlık yapmıştı özellikle dün. İnşallah sağlıklı devam ederler kalanlar sizin transfer yapıldı mı
Evet 62 gelmiş bir önceki düşük galiba birazCanım E 2 değerine bakılacak sanırım.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlereKızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda. 5+1 görünüyor yemek kesesi oluşmuş besleniyor şuan28 haziranda kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eylesin
Amin inşallah güzel haberler alırsınızÇok ağladım merkezde ağrıdan o yumurtalarla nefes alamıyordum ağrısı anlatılmayacak bişeydi yürüyemiyorum oturtamıyorum kalkamıyorum eğer tekrar bu işlemi yaptıracaksın deselerdi sanırım yaptırmazdım ağrısı felaketti çünkü Allah cuma saati hepımıze sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar versin emeklerimizi boşa çıkartmasın çarşamba transferım oldu heyecanla beklemedeyım
Amin kuzum saol allah razı olsun rabbim en kısa zamanda kolaylıkla nasip eylesinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlere
25 mayısta opu oldum 1 Haziran adet tarihim 5. Günü çağırdılar ilaçlarıma başladım 19 Haziran transfer tarihimAmin inşallah güzel haberler alırsınızdondurulduktan ne kadar süre sonra transfer yapıldı size. Bana en erken ağustos diyorlar yarın dondurulacak embriyolar
Temmuzda yapmayacak mı benim hemen sonraki adetimde yapıldıAmin inşallah güzel haberler alırsınızdondurulduktan ne kadar süre sonra transfer yapıldı size. Bana en erken ağustos diyorlar yarın dondurulacak embriyolar
Bana iki adet geçmesini beklicem dedi. Rahim dinlendirme yapıyormuşTemmuzda yapmayacak mı benim hemen sonraki adetimde yapıldı
İnşallah.. iyi düşünün iyi olsun.. evet benim ikinci transferim pozitifiz çok şükürBende daha ilk günler diye üzüldüm böyle inşallah benimkiler de sizinki gibi dayanır sağlıklı gidersizin transfer yapıldı mı