- 12 Mayıs 2020
- 119
- 85
- 33
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.701
Benim sonraki ay oldu ama şuan beklemek çok heyecanlı olacak mı olmayacak mı diyeBana iki adet geçmesini beklicem dedi. Rahim dinlendirme yapıyormuş
Bir yandan iyi ama burası yoksa ben ağlamaya devam edecektim şimdi yine umut oldu banaBenim sonraki ay oldu ama şuan beklemek çok heyecanlı olacak mı olmayacak mı diyeokumayacağım diyorum yine açıp buraları okurken buluyorum kendımı
Oğlumda 4. Gün çok silik bir çizgi görmüştüm varla yok arası. 5. Gün belirmişti. Kan verdiğimde 44 çıkmıştı.6. 7. Günü beklemek daha iyi tabi
Kaset test yaptın mı hiç?Hava o kadar sıcak ki akşamüstü test vermeye gideceğim. Ben kızımda 5.gun 18 gördüm. 44 iyiymiş
Hayır, evde de hiç yok. Hastane 2 dk mesafede gidip gelirim diyorum.Kaset test yaptın mı hiç?
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın umarımHayır, evde de hiç yok. Hastane 2 dk mesafede gidip gelirim diyorum.
Canını sıkma benim de 17 yumurtam toplandi spremler çok kaliteli olmadığı için 7 tane oluştu ve sadece 6. Güne iki tane kaldı ben bunun için bile mutluyumİnşallahağlıyorum telefonu kapattığımdan beri sayı birden böyle düştüğü için
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın umarımbizi merakta bırakma
12. Gün test yapacaksın dediler yani 1 temmuzBir yandan iyi ama burası yoksa ben ağlamaya devam edecektim şimdi yine umut oldu banakaç gün bekleme süresi transferden sonra
Doğru tabi hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alalım aminnnCanını sıkma benim de 17 yumurtam toplandi spremler çok kaliteli olmadığı için 7 tane oluştu ve sadece 6. Güne iki tane kaldı ben bunun için bile mutluyumhepimiz bir yumurta bir spremle geldik dünyaya
Ayy çok var evet beklemesi heyecanlı olur gerçekten ben transferi bile heyecanla bekliyorum şu an12. Gün test yapacaksın dediler yani 1 temmuz
Canım pozitif sonucun nasıl olsa. İlaçlara devam et. Pazartesi bildirirsimBugün kan verin sonucu hastaneyi arayıp söylerseniz dediler ama telefon sürekli meşgul çalıyor arada telefon numarasız geçersiz diyor 1 kişi nöbetçi olacak sonucu bildirirsiniz dediler kimse yok böyle sorun yaşayan oldu mu
reglin 3. günü 3,5 mm idi 10 gün sonra 8,5 mm olmuştu transferden bir gün önce 11,5 mme çıkmıştıkızlar size bişey sorucam transfer hazırlığına başlarken dondurulmuş embriyo için soruyorum adetin 3.ya da 4. günü rahim kalınlığınız neydi estrofem başlamadan
Ayy umarim. Beklemek de zormus. Ben transfer icin de beklemek zorunda kalmistim. Iki embriyo verildi. Doktorum da israrla sordu iki istedigine emin misin bak ikiz olabilir diye. Son gun bile iki tane cozdurdum haberin olsun dedi. Bir tanesi bile buyuk mutluluk ama iki de olursa cok sevinirim :)Bende boyleydimmm :) cok sukur pozitifi gordum hic endiselenme
benim bugün reglimin 4. günü 1,1 mm gayet iyi dedi ama sanki çok mu ince diye düşündümreglin 3. günü 3,5 mm idi 10 gün sonra 8,5 mm olmuştu transferden bir gün önce 11,5 mme çıkmıştı
İlaçları keser kesmez 2 gün içinde regl oldum ben. Ve aşırı derecede bi kanamaydı 5-6 gün sürüp bitti ama normalden daha fazlaydıCanim benim de geçen ay kimyasaldi.
Bende yeni transferde çift olacağım.
Kimyasal sonrası Reglin gününde geldi mi ?