- 16 Aralık 2020
- 3.835
- 7.722
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.741
Kızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim tamamına erdirsin kuzummm.. cokkk sevindim.. sağlıkla kucaklarımıza alalımm insallahKızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun.. Eki Görüntüle 3442640
Ben şubat ayında transfer oldum 4. Gün ben erken gebelik testinde çok silik gördüm bu şekildeydi fotoda belli bile olmuyor her gün yaptım gittikçe koyulaştıKızlar, pazartesi transfer gerçekleşti.
Pozitifi görenler en erken idrarda nezaman gördünüz?
Vallah 4cü gün bile gören varmış.
Gayet iyi bence 11 toplanmıştı benim 9’u işleme alındı 2 tane embriyo oluştu sadece 1 tane 4aa 1 tane de 3aaKızlar merhaba dün yumurtalarım toplandı 14 taneydi şimdi aradılar sadece 9 tanesi olgunmuş onlardan da 7 tanesi döllenmiş yani yarı yarıya düştü sizce sayı az mı yoksa bu durum normal mi
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlereKızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun.. Eki Görüntüle 3442640
Ben testte silik çizgiler gördüm ama 7. Gün değerim 30 çıkmıştı kimisinin çok yüksek çıkmaya başlıyor ama benim betam düşük başlamıştı sonra birden sıçrama yaptı ben kimyasal olucak diye çok korkmuştumDördüncü gün dediniz ve şimdi hastanenin yolunu tutacağım
Gözünüz aydın kaçıncı gününüz predictor early marka test miKızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun.. Eki Görüntüle 3442640
Amin canım inşallahh, kan sonucum da iyi çıkar inşallah çok değişik bir duyguymuşrabbim tamamına erdirsin kuzummm.. cokkk sevindim.. sağlıkla kucaklarımıza alalımm insallah
Evett saklamak için o testten yaptım sonra normal kaset test yaptım onda da çıktı, 9. GünümGözünüz aydın kaçıncı gününüz predictor early marka test mi
Yas cok sevidim inanki kendime test yapmis gibiyim ins kucagindagor canimKızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun.. Eki Görüntüle 3442640
Ben şubat ayında transfer oldum 4. Gün ben erken gebelik testinde çok silik gördüm bu şekildeydi fotoda belli bile olmuyor her gün yaptım gittikçe koyulaştı
Canım her gün kullanman gerek. Nöbetçi eczane bulup al mutlakaProgestan iğne bu akşamlık var çetesi ve pazar gününe yok kullanmazsam sorun olur mu hastane cevap vermiyor sizce ne yapmaliyim
Bende onu saklamıştım eski tipini almıştım 15 test yapmıştım toplamda hepsini saklıyorumEvett saklamak için o testten yaptım sonra normal kaset test yaptım onda da çıktı, 9. Günüm
Her gün 2 ampul yapıyorum komşunun tanıdığı eczacı bulduk reçeteyi gösterince 2 kutu verdi reçeteyi pazartesi günü doktordan yazdırıp vericemCanım her gün kullanman gerek. Nöbetçi eczane bulup al mutlaka
Bende çok korkmuştum 7. Günüm testte bariz çizgi olmasına rağmen 30 çıkmıştı betam 2 günde bir 2 kat artıyodu ama tam 2 kat oluyodu en sonunda bi sıçrama yaptı 152 den 453’e çıkmıştı dükkanımın ortasında öyle ağlamıştım ki çok korkuyordumSağol canim. Geçen ay kimsal geçirdiğim için bu denemede çok stres yaptım.
Çok teşekkür ederim canimm amin insallahhhYas cok sevidim inanki kendime test yapmis gibiyim ins kucagindagor canim
Bunu reçetesiz alabiliyorsun. Ama reçete ile alınınca sgk karşılıyor. Bir önceki tedavimde kullanmıştımProgestan iğneyi diğerlerini ben de bittikçe aldim da bir bunu reçetesiz vermiyor bayram dan önce 3kutu başka eczaneye şimdi de 2 kutu başka eczaneye borçlandık
gözün aydııınKızlar benim de yarın test günüm, yapmayacaktım ama sabah kan vermeye gideceğim diye yapalım dedik eşimle. Ömrümde ilk defa pozitifi gördüm şükürler olsun.. Eki Görüntüle 3442640
Hergün iki ampul mü? nasıl dayanıyorsun? Ben üç günde bir yapıyordum. 8 haftanın sonunda ameliyatlık oldum. Valla Allah yardımcın olsunHer gün 2 ampul yapıyorum komşunun tanıdığı eczacı bulduk reçeteyi gösterince 2 kutu verdi reçeteyi pazartesi günü doktordan yazdırıp vericem
Ben testte silik çizgiler gördüm ama 7. Gün değerim 30 çıkmıştı kimisinin çok yüksek çıkmaya başlıyor ama benim betam düşük başlamıştı sonra birden sıçrama yaptı ben kimyasal olucak diye çok korkmuştum