- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.641
Kesinlikle tavsiye ediyorum onun kadar öyle iyi ilgili bilgili bir doktor yoktur heralde.Alsancakta kliniği Ahmet Güler harika bi doktor ve diğer özellere göre cook uygun :)
Canim benim de geçen ay kimyasaldi.Kızlaaaarr bi kaç gündür sessiz sedasız sizi okuyordum :) geçen ay transferim kiyasala dönmüştü hatırlayanlar vardır belki. Yarın tekrar transferim varr sabah 11.30 da. Hamiş anneler dualarınıza bizide alın olur mu2 adet transfer olacağım sanki ilk defa olcakmış gibi heycanlıyım
Canım reglim 3. Günü gidiyorsun.Herkese selam :) opu dan sonra çok fazla giremedim bir sürü pozitif haber olmuş çok sevindim bana da umut oldunuz. Negatif gören arkadaşlarım için de kendim gibi üzüldümbende Regl tarihi bekliyorum transfer için malum opudan sonra ohhs olduğum için dondurmuştuk. İlk Regl oldu bitti ikinci de temmuzun ikinci haftası gibi gelir heralde sizlere de bir şey soracağım. Transfer olacağınız ay Regl olup gidince ortalama kaç günde transfer günü belli oluyor :)
Bana cumartesi tekrar kan ver ona göre konuşalım denildi. Bakalım bani hangi gün cagircaklarAynen canım haberleselim mutlakaBen pazartesi sağlık ocağına gidicem çarşamba da doktordan randevum var sen ne zaman gidiceksin
Sen ne zaman kan vereceksinİnşallah bu kez tutunur sağlıkla
Yarın sabah canım merkeze gideceğiz sanırımSen ne zaman kan vereceksin
Anladım hayırlı sonuçlar alırız inşallah.ilk transferin miYarın sabah canım merkeze gideceğiz sanırım
Canım ben 14 mayısta regl oldum, 6 Haziran transfer.Herkese selam :) opu dan sonra çok fazla giremedim bir sürü pozitif haber olmuş çok sevindim bana da umut oldunuz. Negatif gören arkadaşlarım için de kendim gibi üzüldümbende Regl tarihi bekliyorum transfer için malum opudan sonra ohhs olduğum için dondurmuştuk. İlk Regl oldu bitti ikinci de temmuzun ikinci haftası gibi gelir heralde sizlere de bir şey soracağım. Transfer olacağınız ay Regl olup gidince ortalama kaç günde transfer günü belli oluyor :)
Yok canım benim uzuun ve zorlu bir yolculuktu. 7. Opum 3. Transferim oldu bu inşallah sonuncu olurAnladım hayırlı sonuçlar alırız inşallah.ilk transferin mi
İnşallah canım. Hepsini Cem hocada mi yaptınızYok canım benim uzuun ve zorlu bir yolculuktu. 7. Opum 3. Transferim oldu bu inşallah sonuncu olur
Saglıkla gelsin kuzucum bebislerimizÇok teşekkür ederim12 Haziran'da transfer oldum ben o gunu de sayarsak 9. gündü bugün canım
Yok canım cem hocada ilk denemem, diğerleri başka merkezlerdeydi senin?İnşallah canım. Hepsini Cem hocada mi yaptınız
Korkma yüreğini ferah tut tutunma döneminde sancı olanda çokmuş. İnşallah tutunacağı içindirkizlarr benim agri basladi sanki regl agrisi gibi karnimda korkuorum 2 gundur 9. Gun bugun
Benim de dün hafif öyle bir ağrım vardı, benim de 9. Günkizlarr benim agri basladi sanki regl agrisi gibi karnimda korkuorum 2 gundur 9. Gun bugun
İns oyledir ama yanio rahim bolgem sanci gibide degil 3. Gun olmasa test yapacagim da mecbir bekliorum bana hic normalmis gibi gelmio agrilarim nedenseKorkma yüreğini ferah tut tutunma döneminde sancı olanda çokmuş. İnşallah tutunacağı içindir
İns canim ya valla cok uzgunumBenim de dün hafif öyle bir ağrım vardı, benim de 9. Güngeldi geçti ama insan korkuyor, inşallah biz de burada pozitifi duyurabiliriz
İnşallah inşallah tutunma sürecinden dolayıdır umarımBenim de dün hafif öyle bir ağrım vardı, benim de 9. Güngeldi geçti ama insan korkuyor, inşallah biz de burada pozitifi duyurabiliriz