2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün 5+4 deyim. Çarşamba günü 5 mm keseyi gördük. Ama benim ne kasık ağrım ne batmam ne mide bulantım hiç biseyim yok yüzüstü bile rahat rahat yatıyorum hiç bişey hissetmiyorum buda beni çok tedirgin ediyor 😔😔

Kızlar bugün 5+4 deyim. Çarşamba günü 5 mm keseyi gördük. Ama benim ne kasık ağrım ne batmam ne mide bulantım hiç biseyim yok yüzüstü bile rahat rahat yatıyorum hiç bişey hissetmiyorum buda beni çok tedirgin ediyor 😔😔

kuzum herkeste belirti olmayabiliyormuş ,
şanslı hamişlerdensin bence :)
keseyi de görmüşsün çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kuzum herkeste belirti olmayabiliyormuş ,
şanslı hamişlerdensin bence :)
keseyi de görmüşsün çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aminn kuzummm. ama insan bi tedirgin olmuyor değil sadece maşallah iştah artışım var yemeden duramıyorum. İlk başlarda sağ kasığımda çok net hissediyodum ama bikaç gündür bomboş sanki.

Kızlar günaydıın, biz de 7+6 olduk bugün. Dün gece ben de çok kötüydüm, üstüne tuvalete gitmek için kalktığımda yataktan düştüm popomun üstüne. Şu an bi ağrım yok ama o an çok korktum. Doktor kontrolleri ayda bir olmaya başlayınca evham yapıyorum sürekli. İnternette satılan kalp atışı dinleme cihazından mı alsam diyorum :KK48: Var mı kullanan aranızda :)

onu bende düşünüyorum , ama bazıları zararlı diyo , arada bi dinlemek iyi gelicek düşünüyorum kuzumm

Aminn kuzummm. ama insan bi tedirgin olmuyor değil sadece maşallah iştah artışım var yemeden duramıyorum. İlk başlarda sağ kasığımda çok net hissediyodum ama bikaç gündür bomboş sanki.

korkuyo insan bişey mi oldu diye, ben keseyi gördüm alttan gördüm, şuan karından görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum... Rabbim yardımcımız olsun....

Yaaa çok güzel bende aynı hatta o kadar umudum yoktu ki doğal yolla olacağına tedavi için stres mi yaptım acaba ondan mı gecikti diye düşündüm ☺️ ne kadarlık sizin Şuan inşallah kucağımıza alacağımız günleri de görürüz ♥️
inşallahhh canım benim :) 8+1 şuan :KK200:

erken canım daha , eğer başlıcak olursa haftaya başlar. Ama bazı arkadaşların hiç belirtisi olmuyor, kişiden kişiye değişiyor sanırım :KK200:

Ahh hem de nasıl... Hele ki akşam bişeyler atıştırmayayım. İki yastıkla dik uyuyorum günlerdir... :110:
nasıl baş ediyorsun peki bu durumla? Cuma günü uçakla evime döneceğim o kadar korkuyorum ya yolda tutar diye. Çünkü midem yandığında sıcak ta basıyor duşa giriyorum hemen evde

Hiç tedirgin olma bende Şuan 7+3 ün. Bu aya kadar herhangi bir belirtim olmadı. Ayrıca bu aylarda yatış poziyonu hiç önemli değil doktor nasıl rahat ediyorsan öyle uyu ilerleyen aylarda zaten yatamayacaksın demişti. Belki doğuma kadar bile belirti olmayabilirmiş böyle çok gebe var için rahat olsun . Biz şanslı gebelerdeniz 🤣🤣😍

nasıl baş ediyorsun peki bu durumla? Cuma günü uçakla evime döneceğim o kadar korkuyorum ya yolda tutar diye. Çünkü midem yandığında sıcak ta basıyor duşa giriyorum hemen evde
Bolsu içmeye çalışıyorum. Soda iyi geliyor ama midemi bulandırıyor benim hamilelik başladığından beri. Valla ben bi şekilde hemen uyumaya çalışıyorum zaten sürekli uykulu olduğum için uyuyuveriyorum :rolleyes:

Kızlar mide yanması yaşayan var mı? Benim midem çok yanıyor.
Benim de çok yanıyor :KK43:
Ahh hem de nasıl... Hele ki akşam bişeyler atıştırmayayım. İki yastıkla dik uyuyorum günlerdir... :110:
Leblebi ve çubuk kraker baş ucumda
iki yastıkla yatıyorum, uyku bastırınca hemen tek yastığa geçiyorum uyuyamıyorum o kadar dik malesef
Bolsu içmeye çalışıyorum. Soda iyi geliyor ama midemi bulandırıyor benim hamilelik başladığından beri. Valla ben bi şekilde hemen uyumaya çalışıyorum zaten sürekli uykulu olduğum için uyuyuveriyorum :rolleyes:
Sodayı ben de her akşam içerdim, bazen iki tane içerdim çok severek
şimdi yarım şişe içsem midemi bulandırıyor, ağzımda tat bırakmıyor
Aslında çok iyiymiş mineral falan için ama belki ileride içebiliriz :eğlence:

Hiç tedirgin olma bende Şuan 7+3 ün. Bu aya kadar herhangi bir belirtim olmadı. Ayrıca bu aylarda yatış poziyonu hiç önemli değil doktor nasıl rahat ediyorsan öyle uyu ilerleyen aylarda zaten yatamayacaksın demişti. Belki doğuma kadar bile belirti olmayabilirmiş böyle çok gebe var için rahat olsun . Biz şanslı gebelerdeniz 🤣🤣😍
Sende benim gibisin o zaman :) şansimizz devam etsin inşallah erkek bebişlerde böyle oluyor deniyor genelde bakalım 😍🤣

X