2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Herkese merhaba ben de hesaplarıma göre 5+4 günlük hamileyim. Sat 17 eylül. Haziran ayında 5 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Çok şükür 4 ay sonra tekrar hamileyim. Daha doktora gitmedim biraz korkuyorum. 4 Kasıma randevu aldım. Kalp atışı fln her şeyi birlikte görebilmek için.
Öncelikle geçmiş olsun. Seni üzmek istemem merakımı mazur gör ama beş haftalıkken kalp atışı beklemek biraz erken değil mi?

Herkese merhaba ben de hesaplarıma göre 5+4 günlük hamileyim. Sat 17 eylül. Haziran ayında 5 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Çok şükür 4 ay sonra tekrar hamileyim. Daha doktora gitmedim biraz korkuyorum. 4 Kasıma randevu aldım. Kalp atışı fln her şeyi birlikte görebilmek için.
İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻

Öncelikle geçmiş olsun. Seni üzmek istemem merakımı mazur gör ama beş haftalıkken kalp atışı beklemek biraz erken değil mi?
Yani şöyle oldu, 5 haftalıktı keseyi gördük 10 gün sonra tekrar çağırdı yine 5 haftalıktı. Biraz daha bekleyelim dedik o arada kanamam oldu tekrar gittiğimde gelişmemişti kalp atışı da yoktu.

Günaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var. Sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum ama acıdıkça da mutlu oluyorum

Günaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))

Oyyy varlıkları bile huzur veriyo 🥹 belim ağrıyo , mide bulantın oluyo dye sevinir mi insan seviniyoruz kuzum bize bi işaret veriyolar burdayım anne diye 🥹🥹🥹🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Benim kan değerlerim çok düşük tansiyon 8-6 ona rağmen hc bsy yazmadı. Şimdilik folik asit devam dedi

benimde tansiyonum çok düşük 8 4 çıkmıştı ama tuzlu ayran içiyorum sürekli o kendime getiriyo
Yok canım çok kilo verdim ben vücut kendine gelemedi daha doktor alışcak buna da vücudun dedi tak hamile kaldım daha da düşürür hamilelik ya zor geçmez ins

[/QUOTE]
Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende 🥰

Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende 🥰
[/QUOTE]
Günaydın tatlım. ben ilk günden beri çekiyorum bulantı kusma :KK43: 8+4 olduk

[/QUOTE]

7+4 canım benimde kendimize nazar etmişiz :)))

X