- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.781
Ben de öyle hissettim görür görmezBende öyle hissediyorummm hadi inşallah :))
500 lerde falandır şimdi sanırım.Kızlar benim ayın 16ında beta 30du sizce şuan tahmini kaç olmuştur ben 1000olmamış görüyorum
Çok üzgünüm canım, Allah bu sefer sağlıkla nasip etsinDevamlı alttan muayene ettiler bastıra bastıra zerre acımaları yoktı hep stajer muayene etmeden kana bakmayız diyorlardı bnm kasık ve bel agrılarım vardı ilaç vermediler gitti öyle
Benimde aynı 30 haziranda düşük yaptım ama hep kurcaladılar beni her gittigimde o yüzden öğrendikten sonra gitmedim ayın 30una gün aldım herşey net olur bakarız diye
ayyy erkek buuuu benceekızlArrr bende ne hissettiniz :)
Bak şimdi sen görünce ben yine bi aşka geldim bende bügün 4+6 haftalıgımm gitsemmi gitmesemmi
Bencede halen görünmez zaten kese500 lerde falandır şimdi sanırım.
kızlArrr bende ne hissettiniz :)
Erkek gibiiii :))kızlArrr bende ne hissettiniz :)
aşkım 8+3 :)kuzum hayırlı olsun kaç haftalıksın :)
kuzum lekelenme filan olmazsa sabret az daha, 30unda randevun var dimi? o zaman görünür belkiBencede halen görünmez zaten kese
Senin beta kaçlardaydı acaba kese göründü ikimizinde son adet aynı benüm yumurtlamam 5 ekimde oldu şuan betam düşük bencegit kuzum git, içim rahat etsin diye baktırdım yoksa beklesem mi diyodum ama eminim beklerken neler düşünecektim rahatladım şimdi inan, inşallah gidince kalp atışını da görürüm sonra derin bi ohhhh :))
çok değil 1 ay sonra doktorlar cinsiyet tahmininde bulunmaya başlar dimi kızlar :)) mayıs anneleri grubuna baktım daa onlar doktorların cinsiyet tahminlerini konuşuyorlarr ayyy çok heyecanlı
aşkım 8+3 :)
ayyy inşallah deli gibi merak ediyorum allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin :):) oyy çooook heycanlııııııııı ,
zaman su misali bi bakmışız bizde konuşuyoruz bebişlerimizi kuzuuuu
inşallahhhh:) oyy çooook heycanlııııııııı ,
zaman su misali bi bakmışız bizde konuşuyoruz bebişlerimizi kuzuuuu
ayyy inşallah deli gibi merak ediyorum allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin :)