2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bulantılarım başladı, sabah vardı hafifledi şimdi yine var ben napıcam böyle geçmezse o ilaç zararlı mı prillam 🫠
bulandıkça çubuk kraker yada meyve at ağzına kuzum rahatlatıyor beni onlar. prilam kullanan çok var kullanabilirsin doktorun uygun görürse tabii :KK200:

Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda

Bende öyleyim oğlumda 5 haftada bulantılarım çıkarmalarım başlamıştı bunda hiç belirti yok sadece çok acıkıyorum 🙄

Kızlar bulantılarım başladı, sabah vardı hafifledi şimdi yine var ben napıcam böyle geçmezse o ilaç zararlı mı prillam 🫠
Kız yok zararlı olsa doktor verir mi hiç? Ben içtim rahatladım valla, geceleri uyumadan 2 tane alıyorum, ertesi gün rahat geçiyor elhamdülillah ❤️

içiyorum ama bana mısın demiyor.şimdi kustum rahatladım.ama kahvaltı yaptıktan sonra oldu yediklerim bi mideme geçseydi bebek vitaminsiz kalır mı acaba :KK43:

1 lokma yiyip çıkarsan bile bebeğe gitmesi gerken gidiyor ben doğuma kadar her yediğimi çıkarır dım doktorum derdi korkma o alması gerekeni alır diye öylede oldu 36.hagtara 3kilo35 gram doğdu ayını tamamlasa 4 kiloya yakın olurdu

1 lokma yiyip çıkarsan bile bebeğe gitmesi gerken gidiyor ben doğuma kadar her yediğimi çıkarır dım doktorum derdi korkma o alması gerekeni alır diye öylede oldu 36.hagtara 3kilo35 gram doğdu ayını tamamlasa 4 kiloya yakın olurdu
teşekkür ederim canım benim sağlıklı olsularda ama bu bulantı beni mahvetti

Haftaya Salı günü canım. Bakalım ne yapıyor bıdık hareket etmiyor zaten, bazen de belirti olmayınca acaba yaşıyor mu diye endişe ediyorum. Keşke bize de ultrason cihazı verseler :)))
Ayyynen herkese bunu diyorum ben de. "Keşke ultrasona sürekli girmek zararlı olmasa da her gün sabah ilk uyandığımda bebeğime baksak iyi mi diye."

X