2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Merhabalar nereye yazacağımı bulamadım yanlış hesaplamadıysam bende Haziran grubundayım 17 09.2023 Son tarihim 5 hastalıkken farkettim

Kizlar ultrason görüntüleri e nabız da gözüküyor mu acaba gideceğim doktor ultrason kağıdını vermiyormuş ta oyuzden e nabzidan göre bilirmiyim

Bir de az önce bulantı muhabbeti oldu evde, eşime dedim mesir macunununda bu haftalarda başlamıştı adam bana neeeeyy diyor Allah aşkına isimlerinizi yazın bari de hitap ederken bilelim yaaaaa
ismim yasemin kuzum :) çok güldüm çok yaşa bulantıların başladı yanii hahahha hadi geçmiş olsunnnn gel gel su soğuk ama girince alışıyosun

ismim yasemin kuzum :) çok güldüm çok yaşa bulantıların başladı yanii hahahha hadi geçmiş olsunnnn gel gel su soğuk ama girince alışıyosun
Şimdi yaseminciğimmm şöyle oldu şiddetli gribim ya sabah bulantı yokladı 2 sabah ama kusma yoktu. Ben de kalp atışı için gittiğimde hemen yokluyor beni dedim doktoruma o da prilam verdi geceleri 2 tane içip uyuyorum şükür hiç olmuyor

Bende keseyi görmeye gideceğim bir kaç gün içinde çalıştığım için gidemedim inşallah sağlıkla dünyaya getiririz
gelişmelerden haberdar edin mutlaka :)

Kizlar ultrason görüntüleri e nabız da gözüküyor mu acaba gideceğim doktor ultrason kağıdını vermiyormuş ta oyuzden e nabzidan göre bilirmiyim
ben gözükmez diye biliyorum, tahlil gibi bişey değil çünkü muayene esnasında doktor ultrason ile baktığı için e-nabıza düşmez. Neden vermiyormuş ki çok saçma, makina çıkarıyor zaten

şifa olsunnn gamzeciğiiim :)) ben kusuyorum ama sadece sabahları. prilam kullanan arkadaşlarım var aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…