- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.661
Bnde 4+6 haftalıgım şuan siz bi görünün bende bakayım görünmez die gitmek istemiyorum
Bnde 4+6 haftalıgım şuan siz bi görünün bende bakayım görünmez die gitmek istemiyorum
meerhabaa :) kese görüldükten sonra bile betaya bakmazlar kolay kolay kiii siz kalp atışı zamanına gelmişsiniz maşallah , hiiiç oralara takılmayın , beta bir süre sonra nasıl artacağı belli değil, 2 katı artması ilk zamanlar için gerekli, bebeğinizi boşuna strese sokmayın yarın gümbür gümbür dinlersiniz o güzel kalbini Allah'ın izniyle :)Kızlar selam
Doktorum bi takım tahliller istemişti dün verdik vermişken betada baktırdım 7+1 oldum. Bir hafta önce 17848 di bir hafta sonra 48525 olmuş. Az mı artmış sanki az artmış yatın kalp atışını dinlicezBende ara sıra kasık agrısı ve göğs hassasiyetinden başka bişey yok. Değer kafama takıldı ama
mesirmacunu pardon alıntı yapınca gözükür diye etiketlemedim etiket yapmayı bile unutmuşum sat:18 Eylül yaş 29 2.bebem kese 5+1 bebek ve kalp için 2 hafta sonra gidicem
kızlaaaar hoşgeldiniz aldım listeye sizi
İnşallahhhhh :)meerhabaa :) kese görüldükten sonra bile betaya bakmazlar kolay kolay kiii siz kalp atışı zamanına gelmişsiniz maşallah , hiiiç oralara takılmayın , beta bir süre sonra nasıl artacağı belli değil, 2 katı artması ilk zamanlar için gerekli, bebeğinizi boşuna strese sokmayın yarın gümbür gümbür dinlersiniz o güzel kalbini Allah'ın izniyle :)
Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
Bazılarında çok belirti olmuyomuş bende duydum ama ilk zaman aşırı belirti olup sonrasında kesilmesi normal mi ? biri biraz riskli diğerinden küçük demişti doktorum düşünmeden de edemiyorum inşallah sağlıklılardırKuzum stres yapma kendini banada arada gelip gidiyo bazen hiç olmuyo normal bence bu
kuzuum bende 2 gündür kasık ağrım çok azaldı , mide bulantım sabahları var sadece , insan tabi endişeleniyor ama bence bu bir süreç ve Allah'ın izniyle herşey yolunda :)Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
benim eltim ikiz doğum yaptı devlette , sezeryanla aldılar , ama tabi doktoruna bi danış canım sen bu durumu.Devlet hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı özellikle doğum konusunda? Normal doguma tesvik ettiklerini zorunlu bir durum olmadıkca sezeryan yapmadıklarını cok duydum. Fakat ikiz gebelikte de durum aynı mı merak ediyorum.
Ben özelde takibe başlayacaktım ama ikiz gebelik olduğunu öğrendim. Acaba devlette mi devam etsem diye düşünüyorum ama çok karsrsızım.
İnşallah canım :)kuzuum bende 2 gündür kasık ağrım çok azaldı , mide bulantım sabahları var sadece , insan tabi endişeleniyor ama bence bu bir süreç ve Allah'ın izniyle herşey yolunda :)
günaydın tatlısım.hiç stres yapmana gerek yok ne güzel işte belirtilerin yok olmuş :) belirti olmaması bir sorun oldugunu göstermiyor şanslı oldugunu belirtiyor miniğin tutundu sana içinde :)Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
İnşallah şanslıyımdır canım :) burda o kadar çok şey okuyorum ki o yüzden çok kurunntu yapıyorum sanırım içimi rahatlattınız teşekür ederim :)))günaydın tatlısım.hiç stres yapmana gerek yok ne güzel işte belirtilerin yok olmuş :) belirti olmaması bir sorun oldugunu göstermiyor şanslı oldugunu belirtiyor miniğin tutundu sana içinde :)
burda ki her okudugumuz şeylerden kendimize pay cıkarırsak ohooooo ben kanserin de kanseriyim..çoğu şeyi göz ardı ediyorum okuyrum öğreniyorum sonra onu unutması için beynimi uyarıyorum.kötüyü çağırmammak adına :)İnşallah şanslıyımdır canım :) burda o kadar çok şey okuyorum ki o yüzden çok kurunntu yapıyorum sanırım içimi rahatlattınız teşekür ederim :)))
Benimde ikiz şuan özelde devam ediyorum ama perinatoloji bölümünden doktorla devam etmem gerekiyormuş bende devlette mi yoksa o bölümden doktoru olan özel klinikte mi devam etsem bilmiyorum. İş yerinden izin konusunda sürekli kullanmak istemiyorum özelde tedavime cumartesi gidebiliyorum. Doğuma kadar ki süreçte devlet hasteneleri ilgili mi peki bi bilginz var mı ?Devlet hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı özellikle doğum konusunda? Normal doguma tesvik ettiklerini zorunlu bir durum olmadıkca sezeryan yapmadıklarını cok duydum. Fakat ikiz gebelikte de durum aynı mı merak ediyorum.
Ben özelde takibe başlayacaktım ama ikiz gebelik olduğunu öğrendim. Acaba devlette mi devam etsem diye düşünüyorum ama çok karsrsızım.
ahahhahaha o kadar haklısın ki :) neyse ben gidip güzel şeyler okuyayım herşeyi merak etmeyeyim :)))burda ki her okudugumuz şeylerden kendimize pay cıkarırsak ohooooo ben kanserin de kanseriyim..çoğu şeyi göz ardı ediyorum okuyrum öğreniyorum sonra onu unutması için beynimi uyarıyorum.kötüyü çağırmammak adına :)
o kadar midem bulanıyor ki anlatamam sanki kustursam kendimi rahatlayacagım ama iş yerinde çok zorahahhahaha o kadar haklısın ki :) neyse ben gidip güzel şeyler okuyayım herşeyi merak etmeyeyim :)))
Çalışmak bu dönemde bile çok zor canım Allah yardımcın olsun. İlaç kullanıyo musun bulantı için ?o kadar midem bulanıyor ki anlatamam sanki kustursam kendimi rahatlayacagım ama iş yerinde çok zor