2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Çalışmak bu dönemde bile çok zor canım Allah yardımcın olsun. İlaç kullanıyo musun bulantı için ?
Benim de garip ama bulantım olduğunda tuzlu ayran içiyordum rahatlatıyodu biraz
içiyorum ama bana mısın demiyor.şimdi kustum rahatladım.ama kahvaltı yaptıktan sonra oldu yediklerim bi mideme geçseydi bebek vitaminsiz kalır mı acaba :KK43:

Bazılarında çok belirti olmuyomuş bende duydum ama ilk zaman aşırı belirti olup sonrasında kesilmesi normal mi ? biri biraz riskli diğerinden küçük demişti doktorum düşünmeden de edemiyorum inşallah sağlıklılardır

İnşallah kuzum , içinde herhangi bi kuşku varsa git doktora için rahatlasın

Benimde ikiz şuan özelde devam ediyorum ama perinatoloji bölümünden doktorla devam etmem gerekiyormuş bende devlette mi yoksa o bölümden doktoru olan özel klinikte mi devam etsem bilmiyorum. İş yerinden izin konusunda sürekli kullanmak istemiyorum özelde tedavime cumartesi gidebiliyorum. Doğuma kadar ki süreçte devlet hasteneleri ilgili mi peki bi bilginz var mı ?
Açıkcası ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ve tedavimi devlet hastanesinde yapmıştım. Bu yüzden Aynı hastanede mi devam etsem diye düşünüyorum. Tüp bebek kısmından cok memnundum ama özellikli bir bölüm oldugundan da olabilir normal polikinlik kısmından emin olamıyorum.
Sadece o hastaneninin doğum kısmı hakkında da odaları normalde iki kişilik ama diğer yatağın parası ödendiğinde özel oda seklinde kalındıgını duydum. Bu da güzel bi secenek diye düşündüm

içiyorum ama bana mısın demiyor.şimdi kustum rahatladım.ama kahvaltı yaptıktan sonra oldu yediklerim bi mideme geçseydi bebek vitaminsiz kalır mı acaba :KK43:
Bu konuu da pek bi bilgim yok maalesef ama yiyebiliyosan biraz badem ceviz tüket ya da meyve hem iyi gelir . Bende merak ediyorum geceleri bazen acıktığımı farkediyorum ama uykum daha ağır basıyor sonra da vicdan azabı yaşıyorum yeseydim diye. O kadar bilgisizim ki bu konularda :)))

Merhaba, ben de gebe olduğumu çok yeni öğrendim 2 gün önce aslında planlıyordum ama testi ilk önce biraz erken yapınca yanılttı beni sonra da süpriz oldu :)

SAT 19.09.2023 , 37, şuan 4+2 günlük henüz keseyi görmedik Salı günü inşallah göreceğiz, beklenen doğum tarihi 25 Haziran dedi doktorum nasip :) Bugün beta değerimin yükseldiğinden emin olmak için tekrar test yaptıracağım Çarşamba günü 342 idi bugün de bakalım 2ye katlarsa süper olacak :)
Merhaba, dün kesemizi gördük çok şükür (5+0) 4 kasımda 6+3 olacağız kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısıyla, herşey yolunda kese gayet düzgün dedi bu sefer oldu sanırım hadi inşallah :) mesirmacunu mesirmacunu

Açıkcası ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ve tedavimi devlet hastanesinde yapmıştım. Bu yüzden Aynı hastanede mi devam etsem diye düşünüyorum. Tüp bebek kısmından cok memnundum ama özellikli bir bölüm oldugundan da olabilir normal polikinlik kısmından emin olamıyorum.
Sadece o hastaneninin doğum kısmı hakkında da odaları normalde iki kişilik ama diğer yatağın parası ödendiğinde özel oda seklinde kalındıgını duydum. Bu da güzel bi secenek diye düşündüm
Doktor araştır istersen eğer devlette sürecinde ve doğumun da seninle ilgilenebilecek alanında iyi biri aklına yatarsa devlette devam edersin

Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
Günaydın, benim de sürekli kasık ağrım olmuyo bel ağrım hiç olmadı mesela, bende aşırı uyku ve başdönmesi var ara ara kasık ağrısı oluyor, bence endişelenmeyin gebeliğin her haftasında bile ayrı tepkiler oluyor bence , daha önce 4 düşük yaşadım yakın haftalarda düştü hep 6-8 arası hepsinde belirtiler birbirinden çok farklıydı o yüzden bence olumlu düşünün bebişiniz de rahatlasın

Günaydın, benim de sürekli kasık ağrım olmuyo bel ağrım hiç olmadı mesela, bende aşırı uyku ve başdönmesi var ara ara kasık ağrısı oluyor, bence endişelenmeyin gebeliğin her haftasında bile ayrı tepkiler oluyor bence , daha önce 4 düşük yaşadım yakın haftalarda düştü hep 6-8 arası hepsinde belirtiler birbirinden çok farklıydı o yüzden bence olumlu düşünün bebişiniz de rahatlasın
Bende de aşırı uyk ve halsizlik var. Sende dikkatli ol bu süreçte İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu konuu da pek bi bilgim yok maalesef ama yiyebiliyosan biraz badem ceviz tüket ya da meyve hem iyi gelir . Bende merak ediyorum geceleri bazen acıktığımı farkediyorum ama uykum daha ağır basıyor sonra da vicdan azabı yaşıyorum yeseydim diye. O kadar bilgisizim ki bu konularda :)))
annelik işte böyle bişey daha doğmadan onları düşünmek.sen bitiyorsun herşey o oluyor :)

İlk 3 aylık dönemde annedeki depolardan besleniyor ufaklık, bu dönemde kilo vermek bile normal kabul edilir. Endişe etmeye gerek yok canım. Sevgiler ❤️

Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
Benim tam böyle oldu canım. Hiiiç kafana takma. Oh ne güzel rahat rahat geçiriyorum gebeliğimi de, ben artık öyle yapıyorum :anneadayı:
Benim 5. hafta kasık ağrısı, bel ağrısı bulantı ile geçti. 6. haftada hepsi şak diye kesildi, panik oldum. Ama gittik kalp atışını dinledik. Hormon seviyelerine vücut alışıyor, tepkileri azalıyor. Sonra yeni yükselişler oldukça yeni belirtiler geliyor. İnsanın aklına kötüsü geliyor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış :KK200:

Son düzenleme:
Benim tam böyle oldu canım. Hiiiç kafana takma. Oh ne güzel rahat rahat geçiriyorum gebeliğimi de, ben artık öyle yapıyorum :anneadayı:
Benim 5. hafta kasık ağrısı, bel ağrısı bulantı ile geçti. 6. haftada hepsi şak diye kesildi, panik oldum. Ama gittik kalp atışını dinledik. Hormon seviyelerine vücut alışıyor, tepkileri azalıyor. Sonra yeni yğkselişler oldukça yeni belirtiler geliyor. İnsanın aklına kötüsü geliyor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış :KK200:
İçim ferahladı bile :))) Teşşekür ederim bende bunun rahatlığına sevineyim o zaman :)

Geçen hafta bebek ve kalp atışı görülmemiş miydi? Doktor göremeyince bu hafta görülmesi lazımdı diye olumsuz konuştu umudum kırıldı 😔
Kuzum benim de 2 kese vardı. Keselerden biri bozuldu diğeri de sallantıda idi. Sat'a göre 5+5, ultrasona göre 5+0 da kese göründü kalp atışı yoktu. Beta baktırdım 9.250 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Gitmeden tekrar beta baktırdım 23.400 civarında çıktı.
Ultrasonla bakmadan önce kalp atışı alamazsam kürtaj yapacağım dedi. 6+0'da vajinal ultrasondan kalp atışı aldık. Bebeğim küçük, doktor geç canlandı demek ki dedi. 0.32cm boyu da.
Umudunu yitirme, biliyorum çok zor ama sabretmeye çalış biraz

İçin rahat olsun . Bana doktorum sen birşey yemesen bile bebek beslenir Şuan senin depolarından demişti😀 bende tüp mide ameliyatı oldum o sebeple birşey yiyemiyorum . Bebişlerimiz bizim depoları sömürüyorlar 😂😅

X