2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
mesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )

Eklentiler

• A3880F0A-EC38-42D1-B6C7-4DA52B0A707A.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 83
bende manisadayııım , tayfun beye gideyim gitmeyeyim kararsız kalmıştım hep :) ayyy hemşerim sevindim valla :)) bu arada cinsiyet bana kız gibi geldi ama his :)
Benim 8 yaşında bir oğlum var ve bir daha hiç hamile kalamamıştım tahlillerden bir sürü doktordan sonra en son tayfun hocaya öneriyle gittik sağ olsun başarılı da oldu onunla başladık onunla devam edeceğiz inşallah

canım tiniiiim Allah razı olsun güzel kalplim , dualarım seninle, sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim , dört gözle bekliyorum seni buraya
Bende 5+2 günlük hamileyim 24 Haziran gösteriyor benide gruba eklermisiniz

Bende sürekli yorgunluk uyku ve iki üç saatte bir bel ve karın ağrısı adet olucakmisim gibi

Bende merak ettim bak şimdi vajinal ultrason 6+1 di. Bu arada eşim şu incecik çizgi varya onu bebek sanıyormuş günlerce ona bakıp bakıp sevindi iki artı arasındakinin bebek olduğuna ikna edemedim henüz

tayfun hocayı bende duydum , bende 5 yıldır arıyorum , cbü burcu artunç ülkümen ile tedavi gördük bizde, Rabbim sağlıcakla nasip etsin kuzularımızı

bak sana ramzi teorisine göre erkek diyorum :))) hissim kız gibi ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…