2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hiçbir belirtim yok desem. Bir gün sadece belim aşırı derece ağrıdı başka da birşey yok. Ha uykuyu saymazsak oda geçti gitti bu aralar
Ama her kadın aynı degilki millet kusuyor da ben oule bişi yok mesela belki erkendir ama aklıma olmucak yemekler meyveler geliyor bu sabah gözümü kapatıyorum açıyorum havuctan başka bişi aklıma gelmiyor

Ama her kadın aynı degilki millet kusuyor da ben oule bişi yok mesela belki erkendir ama aklıma olmucak yemekler meyveler geliyor bu sabah gözümü kapatıyorum açıyorum havuctan başka bişi aklıma gelmiyor
Tabiki aynı değil. Mesela korkuyor hamişler ay belirtim yok yada vardı geçti diye. O yüzden yazdım bende hiç olmadı bile kimisinde 9 aya kadar belirtisi oluyor.

mesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )
Knka erkek gibi hissettim.
Bu da erkek gibi geliyor

Şimdi ramzi teorisi nedirrrrrr . Benim ilk gebelik hiç farketmez cinsiyet o ayrı da

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

neden yasak canım

Kuzum önceki kaybımda o kadar çok canım tatlı istiyordu durduramıyordum çok yiyordum , o gebelik şekeri çıkardı , tuzlu fazla kullanmadığım halde tansiyon çıktı ödem oluştu çok erken ellerim ayaklarım balon gibi kaldı , bugün doktor hamur işi , baklava tatlı tuzlu paketli gıdalar zararlı hiç bişi yemek yok dedi, mecbur kuzum nefsime halim olup çok çok canım isterse bi lokma atıcam ağzıma

anladım canım analık en başından emek istiyor işte. Rabbim sağlıcakla nasip etsin

Ee benimkisi ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…