- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.741
Ama her kadın aynı degilki millet kusuyor da ben oule bişi yok mesela belki erkendir ama aklıma olmucak yemekler meyveler geliyor bu sabah gözümü kapatıyorum açıyorum havuctan başka bişi aklıma gelmiyorHiçbir belirtim yok desem. Bir gün sadece belim aşırı derece ağrıdı başka da birşey yok. Ha uykuyu saymazsak oda geçti gitti bu aralar
Tabiki aynı değil. Mesela korkuyor hamişler ay belirtim yok yada vardı geçti diye. O yüzden yazdım bende hiç olmadı bile kimisinde 9 aya kadar belirtisi oluyor.Ama her kadın aynı degilki millet kusuyor da ben oule bişi yok mesela belki erkendir ama aklıma olmucak yemekler meyveler geliyor bu sabah gözümü kapatıyorum açıyorum havuctan başka bişi aklıma gelmiyor
Knka erkek gibi hissettim.mesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )
Bu da erkek gibi geliyorEki Görüntüle 3323324 Bende merak ettim bak şimdi vajinal ultrason 6+1 di. Bu arada eşim şu incecik çizgi varya onu bebek sanıyormuş günlerce ona bakıp bakıp sevindiiki artı arasındakinin bebek olduğuna ikna edemedim henüz
Şimdi ramzi teorisi nedirrrrrr . Benim ilk gebelik hiç farketmez cinsiyet o ayrı da
neden yasak canım
anladım canım analık en başından emek istiyor işte. Rabbim sağlıcakla nasip etsinKuzum önceki kaybımda o kadar çok canım tatlı istiyordu durduramıyordum çok yiyordum , o gebelik şekeri çıkardı , tuzlu fazla kullanmadığım halde tansiyon çıktı ödem oluştu çok erken ellerim ayaklarım balon gibi kaldı , bugün doktor hamur işi , baklava tatlı tuzlu paketli gıdalar zararlı hiç bişi yemek yok dedi, mecbur kuzum nefsime halim olup çok çok canım isterse bi lokma atıcam ağzıma
anladım canım analık en başından emek istiyor işte. Rabbim sağlıcakla nasip etsin
Ee benimkisi ortadaEki Görüntüle 3323336
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Hayırlısı neyse o olsun Allah sağlıkla nasip etsin sekiz yaşında bir oğlum var kız erkek fark etmez elbet ama tabi kız olsa onu da tatmış olurdumKnka erkek gibi hissettim.
Bu da erkek gibi geliyor
Yaşım yirmi dört 18 Eylül'de son adet tarihimerhabaa hayırlı olsun , son adet tarihi ve yaşınızı da yazar mısınız ?
Hiç takip etmedim adetten 2gün önce baktım beta 30 çıktı bi daha gitmedimBetayla takip ettinizmi kaç çıktı acaba
Rabbim hepimize senin sabrından versin bacımHiç takip etmedim adetten 2gün önce baktım beta 30 çıktı bi daha gitmedim
Benimde aynı 30 haziranda düşük yaptım ama hep kurcaladılar beni her gittigimde o yüzden öğrendikten sonra gitmedim ayın 30una gün aldım herşey net olur bakarız diyeBenim bi kaybım var canım ondan gidiyorum Allah korusun korkuyorum…
inşallah sağlıcakla nasip olur kucağınızaBenimde aynı 30 haziranda düşük yaptım ama hep kurcaladılar beni her gittigimde o yüzden öğrendikten sonra gitmedim ayın 30una gün aldım herşey net olur bakarız diye
gün içinde de oluyor mu rümeysa? en kötü doktora söyle prilam kullan sende eğer yemek bile yedirmiyorsaKızlarr bu bulantılarımız ne zaman geçecek yaaa
İnşallah.inşallah sağlıcakla nasip olur kucağınıza