2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlarrr
Biliyor musunuz ben hala ne çanta mı hazırladım ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ayy strese girdim yaaaa ne zaman yetişecek diye. İş yerindende salmıyorlar Allahım
Elifciğim başla kuzum artık daha vakti var ama için rhaat eder bırak şu patronunu gariiii

Oyyy maşallah Alara’ya minnoş kocaman olmuş . Kilosu boyu her şey çok çok güzel. Haberler muhteşem
Oyyy çok tatlı heyecanlar sağlıkla inşallah
Evett yaa bi bitsin foto atarım inşallah teşekkür ederim Yasemintoşmm
Kızlarrr
Biliyor musunuz ben hala ne çanta mı hazırladım ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ayy strese girdim yaaaa ne zaman yetişecek diye. İş yerindende salmıyorlar Allahım
Elifff artık kesinlikle tavrını koy valla, özel sektör böyle, işinde iyiysen bi minnet hissettirip elini verip kolunu kaptırıyorsun. Ama sen hamişsin artık. Zamanında öyle yöneticim olduğu için şu an bi sinirlendim senin patrona da

Kızlarrr
Ay demeee çanta yine bir günlük iş, yıkama işleri de 1-2 gün sürsün ama yorulmuyor musun iştee

Ya benim yöneticilerim çok iyi mükemmel insanlar aslında rahatımda hiç sıkıntım yok. Tek sıkıntım hala hazırlık yapamamak ve akşama kadar koltuğun tepesinde oturmaktan karnımın içleri acıyor. Bayan olsa patron açık açık söylücemde erkek işte.

Hiç çekinme direkt söyle valla, benzersiz bi süreçtesin ve en önemlisi mutlu olman

Bende 37 ye kadar çalışabilir almıştım ama dayanamadım çıktım canım geçen cuma. Bugün bizimde 36+0
Tesekkur ederim, sizin raporunuzun bitis tarihi olarak kaci yazıyor benimkinde 23 mayis yaziyor aslinda 16 mayista 37+0 oluyorum ama doktor son adet tarihimi yanlis girmis sanirim. Cok karisikmis bu hesaplar :/

+1 resmennn acemiii kaderimsinn benimkide karışmazz ama kocam der onu et bunu et diye sey yapar neseki ve sonsuz bi sessizlik var aramızda
Ah karışmasımı susmasımı daha iyi . boş verin her şeye nir şey diyeveklerine bence ausmaları en güzeli ya. İnanmın dierı daha yorucu. Hele hamıle ve lohusayken insana herşey batıyor.

Ah karışmasımı susmasımı daha iyi . boş verin her şeye nir şey diyeveklerine bence ausmaları en güzeli ya. İnanmın dierı daha yorucu. Hele hamıle ve lohusayken insana herşey batıyor.
Evett o konudada haklısın demekki senin ki rahat bi kadın yaparım ederim kafasında

Bende 36.5 ken kizımda alınmıştı kilosu iyi gidiyorsa doktor ondan sana ozaman alırız demiştirr herşey iyiyken ne beklicen kızımin doğduğu gün sen doğurcan

Benimki kilosu yerinde olsa bile 38. Hafta beklenmeli diyor ciger gelisimi icin canım beni de muhtemelen 3-5 haziran gibi alacak

Maşallaahh 06.06.2024 de güzel tarih ama .. biraz daha zaman geçsin öyle karar ver, olmaz mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…