- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.201
Elifciğim başla kuzum artık daha vakti var ama için rhaat ederKızlarrr
Biliyor musunuz ben hala ne çanta mı hazırladım ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ayy strese girdim yaaaa ne zaman yetişecek diye. İş yerindende salmıyorlar Allahım
Oyyy maşallah Alara’ya minnoş kocaman olmuşGeldiiim canımm wasnttt3000gr, 50cm olmuşuz her şey haftasıyla uyumluymuş çok şükürr kasılma yok, rahim ağzı 30mm civarı dedi biraz düşmüş başı demirim eksikmiş demir ilacı yazdı, haberler böylee
Evett yaa bi bitsin foto atarım inşallahOyyy çok tatlı heyecanlarsağlıkla inşallah
Elifff artık kesinlikle tavrını koy valla, özel sektör böyle, işinde iyiysen bi minnet hissettirip elini verip kolunu kaptırıyorsun. Ama sen hamişsin artık. Zamanında öyle yöneticim olduğu için şu an bi sinirlendim senin patrona daKızlarrr
Biliyor musunuz ben hala ne çanta mı hazırladım ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ayy strese girdim yaaaa ne zaman yetişecek diye. İş yerindende salmıyorlar Allahım
Oyyy maşallah Alara’ya minnoş kocaman olmuş. Kilosu boyu her şey çok çok güzel. Haberler muhteşem
Teşekkür ederizz güzel teyzeleriMaşallah ölçüleri çok güzel acemimmmrahimde kısalmaya başlamış, ay hadi hayırlısııı sağlıklaaa
Ay demeeeKızlarrr
Ay kız bayramdan sonra iki hafta gelicem dedim 1 aydır gelmiş olucam haftayada gelirsem. Patronumda gülüp gülüp duruyorElifciğim başla kuzum artık daha vakti var ama için rhaat ederbırak şu patronunu gariiii
Ya benim yöneticilerim çok iyi mükemmel insanlar aslında rahatımda hiç sıkıntım yok. Tek sıkıntım hala hazırlık yapamamak ve akşama kadar koltuğun tepesinde oturmaktan karnımın içleri acıyor. Bayan olsa patron açık açık söylücemde erkek işte.Oyyy maşallah Alara’ya minnoş kocaman olmuş. Kilosu boyu her şey çok çok güzel. Haberler muhteşem
Evett yaa bi bitsin foto atarım inşallahteşekkür ederim Yasemintoşmm
Elifff artık kesinlikle tavrını koy valla, özel sektör böyle, işinde iyiysen bi minnet hissettirip elini verip kolunu kaptırıyorsun. Ama sen hamişsin artık. Zamanında öyle yöneticim olduğu için şu an bi sinirlendim senin patrona da
Evde daha çok yoruluyorum hafta sonları onu farkettim. Tek sıkıntım iş yerinde akşama kadar oturmaktan karnımın içleri acıdı.Ay demeeeçanta yine bir günlük iş, yıkama işleri de 1-2 gün sürsün ama yorulmuyor musun iştee
Hiç çekinme direkt söyle valla, benzersiz bi süreçtesin ve en önemlisi mutlu olmanYa benim yöneticilerim çok iyi mükemmel insanlar aslında rahatımda hiç sıkıntım yok. Tek sıkıntım hala hazırlık yapamamak ve akşama kadar koltuğun tepesinde oturmaktan karnımın içleri acıyor. Bayan olsa patron açık açık söylücemde erkek işte.
O da doğru…Evde daha çok yoruluyorum hafta sonları onu farkettim. Tek sıkıntım iş yerinde akşama kadar oturmaktan karnımın içleri acıdı.
Aşırı sıkılıyorum korkuyomu anlamıyorum yanlış anlarım diyemi dedikodu etmiyo birsey demiyo anlatmıyo kizzKız bu ne çok sıkıcı değil miii
Ay evet… normal hayatlarında da böyleler mi acaba yoksa bize özel mi merak ediyorumAşırı sıkılıyorum korkuyomu anlamıyorum yanlış anlarım diyemi dedikodu etmiyo birsey demiyo anlatmıyo kizz
Ben anlatsam dinler ama ustune birsey demezz kimseside yokki kimle ne konuscakAy evet… normal hayatlarında da böyleler mi acaba yoksa bize özel mi merak ediyorumsenin anlattıklarınla da ilgilenmiyor…
Tesekkur ederim, sizin raporunuzun bitis tarihi olarak kaci yazıyor benimkinde 23 mayis yaziyor aslinda 16 mayista 37+0 oluyorum ama doktor son adet tarihimi yanlis girmis sanirim. Cok karisikmis bu hesaplar :/Bende 37 ye kadar çalışabilir almıştım ama dayanamadım çıktım canım geçen cuma. Bugün bizimde 36+0
Ah karışmasımı susmasımı daha iyi .+1 resmennn acemiii kaderimsinnbenimkide karışmazz ama kocam der onu et bunu et diye sey yapar neseki ve sonsuz bi sessizlik var aramızda
Evett o konudada haklısın demekki senin ki rahat bi kadın yaparım ederim kafasındaAh karışmasımı susmasımı daha iyi .boş verin her şeye nir şey diyeveklerine bence ausmaları en güzeli ya. İnanmın dierı daha yorucu. Hele hamıle ve lohusayken insana herşey batıyor.
Bende 36.5 ken kizımda alınmıştı kilosu iyi gidiyorsa doktor ondan sana ozaman alırız demiştirr herşey iyiyken ne beklicen kızımin doğduğu gün sen doğurcanSelam kizlar 34. Haftadanbugun kontrol gunumuzdu ilk nst’ye girdik sorun yok. 2.550gr 47cm. Doktorum 30mayis gibi alabiliriz (37+4 oluyorum) veya haziranin 3u 6sı diyor. Biran once olsun istiyorum ama cokmu erken 37hafta sizce? Sorun yoksa 1hafta daha beklesem mii
Benimki kilosu yerinde olsa bile 38. Hafta beklenmeli diyor ciger gelisimi icin canım beni de muhtemelen 3-5 haziran gibi alacakSelam kizlar 34. Haftadanbugun kontrol gunumuzdu ilk nst’ye girdik sorun yok. 2.550gr 47cm. Doktorum 30mayis gibi alabiliriz (37+4 oluyorum) veya haziranin 3u 6sı diyor. Biran once olsun istiyorum ama cokmu erken 37hafta sizce? Sorun yoksa 1hafta daha beklesem mii
Ayyyy neyse eksikliğini hissettiğimiz bi şey değil ya boşverBen anlatsam dinler ama ustune birsey demezz kimseside yokki kimle ne konuscak
MaşallaahhSelam kizlar 34. Haftadanbugun kontrol gunumuzdu ilk nst’ye girdik sorun yok. 2.550gr 47cm. Doktorum 30mayis gibi alabiliriz (37+4 oluyorum) veya haziranin 3u 6sı diyor. Biran once olsun istiyorum ama cokmu erken 37hafta sizce? Sorun yoksa 1hafta daha beklesem mii