-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.181
Ben 32 de çıktım canım. Rapor parasının bir kısmı doğum yapınca yatıyor yani 32 de çıkıp 38 de doğarsa 6 haftalık rapor parası yatacak. Kalan 10 hafta da 10 hafta bitince yatıyor diğer doğumumda öyle olmuştuMerhaba, dogum iznine çıkma aşamaları nasıl oldu acaba ufak bir bilgi alabilir miyim
Ay onunki de sov birazHahahahahaha deme kıııaaazzzzzz oda bitecek elbettt2haftadır tabi benle uyuyo memeyi kestik ama geçici bunlar ya heleki ataklar oluyor bitiyor cidden büyütmek çok zor amaaa şu özden.özdogan varya aşırı özeniyorum ona ve helal olsun diyorumm ben bitaneyle zor cebelleşiyorum resmen kadına helal yaa
Belirli bir süre o da yirmi dk falandır bak, nst de bile oluyor bana o tutulma ve topallama.Sag tarafım belimden kalçama kadar bi agrı topal gibi yüruyorum kizlaarrr
Ben de sol taraf böylee, bugün azıcık daha hafif amaSag tarafım belimden kalçama kadar bi agrı topal gibi yüruyorum kizlaarrr
Destekli oturmak gerekBen de sol taraf böylee, bugün azıcık daha hafif ama
Haklısın joucummmDestekli oturmak gerek
Ben 16 kilo aldım bide sen bana sorBelirli bir süre o da yirmi dk falandır bak, nst de bile oluyor bana o tutulma ve topallama.
Kızımla markete parka çıksam eve kendimi zor atıyorum ve bir süre topallamaya devam.
Maalesef aktif hareket edince de oturup kalınca da ağrılar devam ediyor. 9 kilo aldım 36. Haftadayim ama bu kadar ağır hissetmedim kendimi hiç. Gerçekten sağdan sola bile dönerken çok zorlanıyorum gece
Nasılsın aşkosuHaklısın joucummm
İyiyim kuşum, köye geldik fazla rahatım yok bir kaç gün kalmak zorundayız sen nasılsınnnNasılsın aşkosu
Kizzz evettt yaa vallahi ağzım açık kalıyolar herihtimale karşı ayakta makyajını dahil ihmal etmiyo ben çözemedim vallahiiiAy onunki de sov birazanam dogura dogura bi hal oldu kadin hamilelikte mi yormuyo ya onrunun yarisini hamile olarak gecirdi
Yaa niye rahatın yok işmi ediyorsun tekmisinkiİyiyim kuşum, köye geldik fazla rahatım yok bir kaç gün kalmak zorundayız sen nasılsınnn
Yok iş yapmıyorum tek değilim de kendi yatağımı evimi rahatımı da bulamıyorumYaa niye rahatın yok işmi ediyorsun tekmisinki
Ayyy evett çok dogru kuzumm yaa eşinlemi gittin kayınvidenin köyümüYok iş yapmıyorum tek değilim de kendi yatağımı evimi rahatımı da bulamıyorum
kesinlikle öyle ya, ortası yok mu bu işinCok akıllılar bence, biz kendi fikirlerimize karışılmamasını beklerken, onlar hiçbir şeye karışmayarak akılları sıra ders veriyolarsorsan e kızım karısmak istemedim sana derler
Ahahaha birer pandaya dönüştük sonundaEvet bende yatıp kalkarken yuvarlanıyorumdün aynada oha bana nolmuş dedim ahhaha hemeroid için çok geçmiş olsun kuzum benimde var
Kız bu ne çok sıkıcı değil miii+1 resmennn acemiii kaderimsinnbenimkide karışmazz ama kocam der onu et bunu et diye sey yapar neseki ve sonsuz bi sessizlik var aramızda
Geldiiim canımm wasntttHadi bakalım haberlerini bekliyoruz o zaman
Oyyy çok tatlı heyecanlarAyy sormaa Yasemin vallahi içim şöyyle bi tuhaf, uyuyorum ama uyumamış gibiyim, su içiyorum ama içmemiş gibiyim heyecandan ölüyorumbi yandan temizlik vardı evde, bebişin odasının son bi perdesi gelecek falan onlara sardımm
Maşallah ölçüleri çok güzel acemimmmGeldiiim canımm wasnttt3000gr, 50cm olmuşuz her şey haftasıyla uyumluymuş çok şükürr kasılma yok, rahim ağzı 30mm civarı dedi biraz düşmüş başı demirim eksikmiş demir ilacı yazdı, haberler böylee