2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Merhaba, dogum iznine çıkma aşamaları nasıl oldu acaba ufak bir bilgi alabilir miyim
Ben 32 de çıktım canım. Rapor parasının bir kısmı doğum yapınca yatıyor yani 32 de çıkıp 38 de doğarsa 6 haftalık rapor parası yatacak. Kalan 10 hafta da 10 hafta bitince yatıyor diğer doğumumda öyle olmuştu

Ay onunki de sov biraz anam dogura dogura bi hal oldu kadin hamilelikte mi yormuyo ya onrunun yarisini hamile olarak gecirdi

Sag tarafım belimden kalçama kadar bi agrı topal gibi yüruyorum kizlaarrr
Belirli bir süre o da yirmi dk falandır bak, nst de bile oluyor bana o tutulma ve topallama.
Kızımla markete parka çıksam eve kendimi zor atıyorum ve bir süre topallamaya devam.
Maalesef aktif hareket edince de oturup kalınca da ağrılar devam ediyor. 9 kilo aldım 36. Haftadayim ama bu kadar ağır hissetmedim kendimi hiç. Gerçekten sağdan sola bile dönerken çok zorlanıyorum gece

Reactions: Jou
Ben 16 kilo aldım bide sen bana sor
Nst de zaten hic demeyelim oda aynı bi durum oluyor
Bende oyle zor dönüyorum kızımda benle uyuyo

Yok iş yapmıyorum tek değilim de kendi yatağımı evimi rahatımı da bulamıyorum
Ayyy evett çok dogru kuzumm yaa eşinlemi gittin kayınvidenin köyümü

Bende aynı hergün aynı rutin arada sıkılıyorum tabii oturmaktan başka birsey edemiyorum mutfak duruyor öyle makine boşalcak falan daha neseki dün yemek çok etmişim yemek var kafam rahat

Oyyy çok tatlı heyecanlar sağlıkla inşallah

Kızlarrr
Biliyor musunuz ben hala ne çanta mı hazırladım ne bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim ayy strese girdim yaaaa ne zaman yetişecek diye. İş yerindende salmıyorlar Allahım

Maşallah ölçüleri çok güzel acemimmm rahimde kısalmaya başlamış, ay hadi hayırlısııı sağlıklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…