- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.221
Artık daraldım kafamı boşaltmak istiyorum. Son Pazartesi gidicem galibaHiç çekinme direkt söyle valla, benzersiz bi süreçtesin ve en önemlisi mutlu olman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık daraldım kafamı boşaltmak istiyorum. Son Pazartesi gidicem galibaHiç çekinme direkt söyle valla, benzersiz bi süreçtesin ve en önemlisi mutlu olman
Ay çarşamba günü işe gitmedim. Çamaşır at yıkansın as kurusun katla ay neydi o dedim buneO da doğru…
Aynen öyleeeAyyyy neyse eksikliğini hissettiğimiz bi şey değil ya boşver
Yaa öylemi bakalım canim biraz daha yaklassin tarih ozaman net karar veririz artikBende 36.5 ken kizımda alınmıştı kilosu iyi gidiyorsa doktor ondan sana ozaman alırız demiştirr herşey iyiyken ne beklicen kızımin doğduğu gün sen doğurcan
Oyle yapacagim canim gonlumden hep 6.6.24 geciyordu insallah sabredebilirimMaşallaahh 06.06.2024 de güzel tarih ama .. biraz daha zaman geçsin öyle karar ver, olmaz mıı
Evet aslinda kilo tek basina unsur degil ciger gelisimide önemli hatta bir gun bile cok önemli dayanabilirsem 6.6.2024 tarihini sececegimBenimki kilosu yerinde olsa bile 38. Hafta beklenmeli diyor ciger gelisimi icin canım beni de muhtemelen 3-5 haziran gibi alacak
Bitecek de bizde bitecez desene ya onlarin yardımcıları falan var bence tek başına nerde hallletcek o kadar işi çocuğuHahahahahaha deme kıııaaazzzzzz oda bitecek elbettt 2haftadır tabi benle uyuyo memeyi kestik ama geçici bunlar ya heleki ataklar oluyor bitiyor cidden büyütmek çok zor amaaa şu özden.özdogan varya aşırı özeniyorum ona ve helal olsun diyorumm ben bitaneyle zor cebelleşiyorum resmen kadına helal yaa
Oy maaşaallahhh beste bunlar ne güzel haberler böyle Çağla çok güçlü artık kavuşma da çok yakın Allah'ın izniyle bebek arabası benim çift yönlü pusetli vs ama kabin değil maalesef o yüzden çok bilgim yok bu konudaTeyzeleri merhaba Çağla kuşum 1850 gram oldu. Bu hafta hiç oksijen desteğine gerek duymadı. Anneler günü hediyesi olarak ilk defa sesini duyurdu bana çok duyguluyum çok ağladım duyunca hiç duyamamıştım ağzında hortumu olduğu için ya da uyuduğu için. Hepinize selamı var
Sizden bebek arabası tavsiyesi istiyorum.
Çift yönlü
Pusetle kullanıma uygun
Kabin boy
Hafif max 7-8 kg
Aradıklarım bunlar. Neden bulamadın derseniz ana kısım çıkıp puset takılan ve kabin boy olan bebek arabası zor bulunuyor
Yokki tekbasına bakıyo ama kocasıda yardım ediyor amamn bosver en önemlisi sağlıkBitecek de bizde bitecez desene ya onlarin yardımcıları falan var bence tek başına nerde hallletcek o kadar işi çocuğu
Yine de tavsiye alabilirim kabin gibi travel olanlar da varmış. İlk çocuk olunca kafa karışıyor seçemedim benOy maaşaallahhh beste bunlar ne güzel haberler böyle Çağla çok güçlü artık kavuşma da çok yakın Allah'ın izniyle bebek arabası benim çift yönlü pusetli vs ama kabin değil maalesef o yüzden çok bilgim yok bu konuda
çatlamadan emin olup ilişki saatıni mesaj atana ücretsiz cinsiyet tahmını yapabılırım@Kazen konuyu sabitleyebilir misiniz rica etsem
Biz dogurana kadar sakat kalacazGerçekkk
Bugün o bendede var ya sol tarafım ağrıyor. belim ayağımın üstüne bastığım an acıyor karnımın alt tarafıda aynı dünden bugün ne oldu anlamadım ya.
Akşam arkadaşım geldi sadece çay yaptık bir onu doldurduk felan birde gece yatakta oturarak uyudun midem ağzımdaydı ondan mı oldu anlamadım ya.
Gözün aydın olsun canim evinize götürüp sabahlara kadar uyutmasuin sizi sesiyleTeyzeleri merhaba Çağla kuşum 1850 gram oldu. Bu hafta hiç oksijen desteğine gerek duymadı. Anneler günü hediyesi olarak ilk defa sesini duyurdu bana çok duyguluyum çok ağladım duyunca hiç duyamamıştım ağzında hortumu olduğu için ya da uyuduğu için. Hepinize selamı var
Sizden bebek arabası tavsiyesi istiyorum.
Çift yönlü
Pusetle kullanıma uygun
Kabin boy
Hafif max 7-8 kg
Aradıklarım bunlar. Neden bulamadın derseniz ana kısım çıkıp puset takılan ve kabin boy olan bebek arabası zor bulunuyor
biraz gec kalmadnz mı biz doğuruyoruz ama yinede sen bilirsinçatlamadan emin olup ilişki saatıni mesaj atana ücretsiz cinsiyet tahmını yapabılırım
hahahaha hkket nereye yazmısım yaabiraz gec kalmadnz mı biz doğuruyoruz ama yinede sen bilirsin
Ne olarak gireceğim bilgin varmı canım. Konu başlığı ne yanierasare tatlış ben eşime sordum. E devletten giriş yapman gerekiyormuş tarihlerini kendin çalışamadığın tarihleri