2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün rüyalarımda hep sancı çekiyordum doğum başlamış bir telas gibi hastahane falan yok daha gitmeyelim erken diyorum dünden beri ishal gibiyim afedersiniz bagirsaklarim çok hareketli doğuma yakında böyle oluyormuş ya bı tırstım galiba ya ondan gecem baya heyecanlı geçti 🙈 ben daha doğurmam dimi ya 😅😅
Doğurabilecek haftalardayızz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ay benim bağırsaklarım da öyle ayy korktummm

Ayyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum ki 😂 ama enerji tavan 😬 dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı 😍 çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin ☹️❤️
Evet bende yatıp kalkarken yuvarlanıyorum 😃 dün aynada oha bana nolmuş dedim ahhaha 😃 hemeroid için çok geçmiş olsun kuzum benimde var :KK43:
Günaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
Günaydın morgan 🩷 bende çok zorlanıyorum yürürken. Bi 5 dk sonra penguen gibi oluyorum ahahah

Kızlar bugün rüyalarımda hep sancı çekiyordum doğum başlamış bir telas gibi hastahane falan yok daha gitmeyelim erken diyorum dünden beri ishal gibiyim afedersiniz bagirsaklarim çok hareketli doğuma yakında böyle oluyormuş ya bı tırstım galiba ya ondan gecem baya heyecanlı geçti 🙈 ben daha doğurmam dimi ya 😅😅
Yok yok kuzum doğurmazsın 😃😃 3 gündür baya uğraşıyorum gelmiyor yok öyle kolay değil galiba cidden 😃😃😃

Geldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldı 😂😂😂 neyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar 😬😬 biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz 😬 ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik 🙈
+1 resmennn acemiii kaderimsinn🤭🤭 benimkide karışmazz ama kocam der onu et bunu et diye sey yapar neseki ve sonsuz bi sessizlik var aramızda 🤣🤣

Wasnttt gün belli olunca dhaa bi heyecanlı oluyor dimeee 😃🩷😍
Ayy sormaa Yasemin vallahi içim şöyyle bi tuhaf, uyuyorum ama uyumamış gibiyim, su içiyorum ama içmemiş gibiyim heyecandan ölüyorum :halay::halay::halay: bi yandan temizlik vardı evde, bebişin odasının son bi perdesi gelecek falan onlara sardımm 😁😁😁

Ben bugün kontrole gittim. 32+2 de bir erken doğum tehlikesi geçirip hastanede yatmıştım çok şükür ilaçlarla 35+0 a geldik. Doktorum 20 mayısta doğum tarihini belirlemek için çağırdı :) 24-31 arası bir tarih belirleyeceğiz. Yani 37+0 38+0 arası. Kızçem 2.900 olmuş doktor artık doğsa da çok bir problem yaşayacak haftalarda değiliz diyor. Şimdi kontrole kadar 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum :)

Günaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
Asla yuruyemiyorum belim ağrıyor varis var şişiyor ağrıyor zorlamaya caliscam kendimi normal doğum istiyorum Allah'ın izniyle öyle de olur inşallah 🤲

Asla yuruyemiyorum belim ağrıyor varis var şişiyor ağrıyor zorlamaya caliscam kendimi normal doğum istiyorum Allah'ın izniyle öyle de olur inşallah 🤲
Gerçekkk
Bugün o bendede var ya sol tarafım ağrıyor. belim ayağımın üstüne bastığım an acıyor karnımın alt tarafıda aynı dünden bugün ne oldu anlamadım ya.
Akşam arkadaşım geldi sadece çay yaptık bir onu doldurduk felan birde gece yatakta oturarak uyudun midem ağzımdaydı ondan mı oldu anlamadım ya.

Ben bugün kontrole gittim. 32+2 de bir erken doğum tehlikesi geçirip hastanede yatmıştım çok şükür ilaçlarla 35+0 a geldik. Doktorum 20 mayısta doğum tarihini belirlemek için çağırdı :) 24-31 arası bir tarih belirleyeceğiz. Yani 37+0 38+0 arası. Kızçem 2.900 olmuş doktor artık doğsa da çok bir problem yaşayacak haftalarda değiliz diyor. Şimdi kontrole kadar 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum :)
Ohh maşallah canım hayırla kavuş inşallah kuzuna 🥰🤲🏻

Eyvah eyvah jou ikinciyi yapmama sebebim olacaksin ha 🤣🤣🤣
Hahahahahaha deme kıııaaazzzzzz oda bitecek elbettt 🤣🤣 2haftadır tabi benle uyuyo memeyi kestik ama geçici bunlar ya heleki ataklar oluyor bitiyor cidden büyütmek çok zor amaaa şu özden.özdogan varya aşırı özeniyorum ona ve helal olsun diyorumm ben bitaneyle zor cebelleşiyorum resmen kadına helal yaa

X