- 22 Haziran 2013
- 882
- 1.422
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.141
Geçmiş olsun acemimm..Ayyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum kiama enerji tavan dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin
Geçmiş olsun canim bende de var hemoroid malesefAyyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum kiama enerji tavan dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin
Aayy acemiim ben zorlama yasamadigim halde hamorid bu ara coştu günlerdir yağ kullanıyorum şükür dünden beri rahatım ay ne kötü ya bu durumAyyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum kiama enerji tavan dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin
Canısı yürüyüşe ara verince tekrar yürümesi zor oluyor birden zorlama 3 gün 10 dk sonraki 3 gün 20 dk sonra yarım saat şeklinde artır birden yüklenme ben günlük sabah akşam yarım saat bazen daha fazla yürüyorum zorlanmiyorumGünaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
Evettt evettt aynen öyle oluyoo yürüyüş yapmak çok iyidir ama kimilere iyi gelmiyo belliki kızımda varya hep ederdim hiç böyle yaşamadım busenenin modası herhaldeAyy jou inanır mısın biraz avmye gittim yürüyüş olsun diye, yok dayanamadım geri döndüm. Bildiğin kaskatı oldu içim
Geldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldıKv geldi mi durumlar ne
Karısmama olayını yanlış anlamışGeldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldıneyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik
Sağol canımmGeçmiş olsun acemimm..
O kadar iyi anlıyorum ki.... Konuşmuş olmak için boş boş muhabbetlere gireriz biz de. Sonra pişman olurum.Geldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldıneyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik
Kabız olmamaya çok dikkat valla, şuan sakinse hiç coşturma, geri dönüşü olmayan bir şey sankiGeçmiş olsun canim bende de var hemoroid malesef
Gerçekten mi yaa çok kötüAayy acemiim ben zorlama yasamadigim halde hamorid bu ara coştu günlerdir yağ kullanıyorum şükür dünden beri rahatım ay ne kötü ya bu durum
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz o zamanSağol canımmbugün kontrol günü, stresten tuvaletten çıkamama rutinim yine gerçekleşirse bağırsaklarım rahatlar
Yaaa o kadar mı senin ki doğal zeytinyağın varsa çok iyi geliyor pamuğu biraz batiriyorum o kısma koyuyurum gece gündüz baya rahatlatıp küçülüyor tavsiye ederim yağ olunca nemi hiç geçmiyor zatenGerçekten mi yaa çok kötüben de krem sürüyorum nemli kalınca biraz daha iyi. Ama dün gece doğum başlasa ağlayarak beni sezaryene alın derdim. Yürüyemeyecek haldeydim pişikle birleşince… aman sen de dikkat et, başlamasın tekrar
Hahahah ben de aynısını düşündümKarısmama olayını yanlış anlamış
Aynen… o boş muhabbet bile sinir bozucu bir yere gidebiliyor.. heyecanla gülerek saçma da olsa bir şey anlatıyorum mesela, karşımda duvarO kadar iyi anlıyorum ki.... Konuşmuş olmak için boş boş muhabbetlere gireriz biz de. Sonra pişman olurum.
Şimdi sudocrem gibi bi şey sürüyorum ama geçmezse onu yaparım sağol canımmYaaa o kadar mı senin ki doğal zeytinyağın varsa çok iyi geliyor pamuğu biraz batiriyorum o kısma koyuyurum gece gündüz baya rahatlatıp küçülüyor tavsiye ederim yağ olunca nemi hiç geçmiyor zaten
Cok akıllılar bence, biz kendi fikirlerimize karışılmamasını beklerken, onlar hiçbir şeye karışmayarak akılları sıra ders veriyolarHahahah ben de aynısını düşündümama ütülerimi yapacak, camlarımı silecek… sözde görücez bakalım
Merhaba, dogum iznine çıkma aşamaları nasıl oldu acaba ufak bir bilgi alabilir miyimKızlar selam, doğum rapor parası yatan oldu mu hiç? Ben 15 nisanda çıktım izne ama hala herhangi bir para yatmadı