2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Beni de ekler misin mesirmacunu kese 5+2 Sat 17 Eylül. Kalp atışı için pazartesiyi bekliyorum

Başka doktora git canım yolk kesesi varsa boş olması saçma bende yolk kesesi yoktu iki kese de tamamen boştu senin bebekte oluşur bi kaç güne aynı doktora gitme eğer dinlersen
Yarın ve cuma günü beta baktırıcam Allah’ın izniyle gebeliğim devam ederse başka doktorla devam edicem. İnşallah dediğiniz gibi olur

Geçen hafta bebek ve kalp atışı görülmemiş miydi? Doktor göremeyince bu hafta görülmesi lazımdı diye olumsuz konuştu umudum kırıldı
Hayır canım görülmemişti ve de doktor hiç kötü bişe demedi bana ki demesi için bir sebep yok bebeğin görünmesi 8. Haftayı bile bulabilir keseyi gördü gayet iyi dedi 1 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görürüz dedi

Ne güzel benimki direkt olumsuz görünüyor umutlanma istersen haftaya gel ama sanmıyorum değişeceğini falan dedi yani hiç umut vermedi oluşabilir daha küçüktür falan hiçbir şey demedi

Ne güzel benimki direkt olumsuz görünüyor umutlanma istersen haftaya gel ama sanmıyorum değişeceğini falan dedi yani hiç umut vermedi oluşabilir daha küçüktür falan hiçbir şey demedi

Kuzum başka bi doktora git bence , bazıları acımasızca direk söylüyo içimizdeki umutta yıkılıyo , en azından başkasına bi git belki o güzel şeyler söylicek

Kuzum başka bi doktora git bence , bazıları acımasızca direk söylüyo içimizdeki umutta yıkılıyo , en azından başkasına bi git belki o güzel şeyler söylicek
Valla yıkıldı çöktüm resmen böyle bir ihtimal olduğunu biliyordum ama aklıma getirmek istemiyordum. Bir senedir bekliyoruz ilk gebeliğim sanırım bu yüzden çok yıkıldım korktuğum başıma geldi. Tüp bebeğin kıyısından dönmüştüm, yine de doğal yolla hamile kalabildiğimi görmek şükür sebebim Cumartesi gideceğim inşallah hem biraz daha zaman geçmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…