- 18 Ekim 2023
- 176
- 211
- 29
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.621
Amin inşAllah canım10 gün önce gittigimde tam 5 haftalik degil ama ben 5 diyorum dedi doktor. Bugun gittigimde 6+5 dedi. Gorunmesi lazimdi gorunmuyor bos gebelik gibi dedi haftaya tekrar gdcem bakalm rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kese botuyunuz kc mm ?Kızlar bugün 6+2 kalp atışını görmek için gittik maalesef kese büyümüş yolk kesesi oluşmuş hatta normalden büyük dedi ama bebek yok olumsuz görünüyor dedi cumartesi tekrar gideceğiz lütfen benim için dua edin çok üzgünüm
Kese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yokKese botuyunuz kc mm ?
Bende de geçen hafta yolk kesesi ve kese göründü canım cm olarak 0.936 cm yazıyordu bu hafta 7+2 de bebek ve kalp atışı gözüktü bebek de 1.3 cm çıktıKese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yok
Benim dr yolk kesesi falan hic bse bahsetmedi. Onun ne demek oldugunuda burdan ogrendim zatenKese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yok
İnşallah canım ne gelirse allahtan…Benim dr yolk kesesi falan hic bse bahsetmedi. Onun ne demek oldugunuda burdan ogrendim zatenbanada kese boyutunu solemedi ben ultrason kagidina baktm 17 mm gibi bse yaziyordu. Banada olumsuz konustu baya. Belki bi mucize olur umudumuzu kaybetmeyelim
Geçen hafta bebek ve kalp atışı görülmemiş miydi? Doktor göremeyince bu hafta görülmesi lazımdı diye olumsuz konuştu umudum kırıldıBende de geçen hafta yolk kesesi ve kese göründü canım cm olarak 0.936 cm yazıyordu bu hafta 7+2 de bebek ve kalp atışı gözüktü bebek de 1.3 cm çıktı
Bildiğim kadarıyla bebek kese 20mm-25 mm olduğunda görülür diyor. Vajinal mi bakıldı? Bence üzülmek için erken. Burada bir arkadaş vardı yazarsa seviniriz bir doktor boş demiş başka doktora gidip bebeği de görmüşler kalp atışı da duymuşlardıİnşallah canım ne gelirse allahtan…
Hem karından hem vajinal bakıldı. İnşallah bizim için de olur öyle bir mucizeBildiğim kadarıyla bebek kese 20mm-25 mm olduğunda görülür diyor. Vajinal mi bakıldı? Bence üzülmek için erken. Burada bir arkadaş vardı yazarsa seviniriz bir doktor boş demiş başka doktora gidip bebeği de görmüşler kalp atışı da duymuşlardı
Ben de sormadım canım. Kalp atış ritmi güzel bu benim için yeterli dedi doktorum. Cuma günü tekrar randevum var. Sonra ayda bir gelirsin dedi doktorumKaç çıktı canım kalp atışı ben hiç sormadım ya
Merhabalarr , beni etiketlemezseniz listeye alınma taleplerinizi göremiyorum malesefözel mesajda atabilirsiniz ilk sayfada belirttiğim gibi sat tarihinizi yaşınızı ve kese kalp atışı gördüyseniz hafta bilgilerini benimle paylaşırsanız listeye alırım seve seve
Günaydın kızlar, bugün bulantım basladı ve agız tadım degisti bi huzursuz tat var sizinde öyle mi basladı
Bildiğim kadarıyla bebek kese 20mm-25 mm olduğunda görülür diyor. Vajinal mi bakıldı? Bence üzülmek için erken. Burada bir arkadaş vardı yazarsa seviniriz bir doktor boş demiş başka doktora gidip bebeği de görmüşler kalp atışı da duymuşlardı
Kızlar merhaba geçen hafta çarşamba günü betam 213 çıkmıştı. Dün yaptırdığımda 2594 çıktı. Vajinal ultrason ile kese göründü ama biraz yanda dediler. Sevinemedim bile. Böyle durum yaşayan var mı? Haftaya pazartesi kontole çağırdılar her hafta takip edilecek. Kese 5.7 mm. Son adet tarihime göre 5+2 oluyor. Kese boyutu normal mi sizce.
Kızlar salgın var çok, grip, baş ağrısı, mide krampları vs. doktor dün bana sambucol plus verdi. Hem gribim hem vitamin desteği olsun diye. Ondan da kullanabilirsiniz, bana inanın çok iyi geldi dün akşam aldım ve bu sabah aldım maşallah kafamı kaldırdım ancak, elhamdülillah
Kese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yok
Bundan verdi canım doktorum bana takviye edici gıda bana çok iyi geldi hem parol verdi hem bunu. Rabbim sağlık versin hepimizeEki Görüntüle 3323060