- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.694
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.961
Evettt canım benim ama anneme birsey diyemezsinAaa bak düşünceliymiş ne güzell Joumm
Bizde 34 e girdik +8 le yola devamKızlar + kaç kg ile yola devam ediyorsunuz
32.hafta 7.5 kg dayım ama boyum çok kısa 158 şuan bile zorlanıyorum 10 kg’ı rahat geçerim heralde
Neyseki eşim okonuda bilgilidir fabrikada çalışıyorArçeliği hiç bilmiyorum canım ama mutlaka farklı ayarları vardır kurutma seviyesi için. Tek tavsiyem aldığınız markanın en alt modellerinden almayın memnun olunanlar genelde hep orta ve üst olanlar
Bence stres yapılmamalı ya anne ve bebek sağlıklı ise gerisi hiç önemli değilNeyin ve kimin normaliymiş gerçektenGebelik öncesi BKİ zayıfsa 12.5-18, normalse 10-16, kiloluysa 7-12, obezsen 5-9 kg gibi alım öneriliyor yayınlar tarafından. Doktorlar bu şekilde tek bir kiloda şartlama yapınca gebeler stres yapıyor.
Kesinlikle katılıyorum, asıl amaç tartıda görünen rakamdan ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak olmalı. Zaten o olduğunda da tartı bunu destekleyen veriler sunuyorBence stres yapılmamalı ya anne ve bebek sağlıklı ise gerisi hiç önemli değil
Aynı düşüncedeyimKesinlikle katılıyorum, asıl amaç tartıda görünen rakamdan ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak olmalı. Zaten o olduğunda da tartı bunu destekleyen veriler sunuyor
Canım canın hep dondurma çekiyodu yaa bak eşim fileden buldu şekersiz keçi sütünden edilmis canın dondurma isterse bundan alabilirsin ben beğendim açıkcası peobiyotikli bideAaa bak düşünceliymiş ne güzell Joumm
Aaa niye kiiEvettt canım benim ama anneme birsey diyemezsin
Istee kocam yemekte secicidir begenmiyo diyo begenmemek degil sende sevmediğin şeyler yapma yaniAaa niye kii
36. Haftadan bildiriyorum hala hiç durmuyor bebemBenım bebem hala kudurukbenı geceleri hiç uyutmuyor desem yeridir. 33 . Haftadayız ama ben hala gun geçtikçe hareketlendiğini düşünüyorum. Maşallahı var da bazen hareketleri yorucu olabılıypr ah uh ediyprum
Canım canın hep dondurma çekiyodu yaa bak eşim fileden buldu şekersiz keçi sütünden edilmis canın dondurma isterse bundan alabilirsin ben beğendim açıkcası peobiyotikli bide
Eki Görüntüle 3424655
Aaa çok güzelmiş Joumm teşekkür ederim alırım valla
400gram 250 liraAaa çok güzelmiş Joumm teşekkür ederim alırım valla
Maalesef Joum fiyat algımız şaştı resmen400gram 250 lira
Bencede. Ben görümüşte hiç kıloa almadım bir çok şeyim olıyor sadece karnım var ama +12 kg var.Kesinlikle katılıyorum, asıl amaç tartıda görünen rakamdan ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak olmalı. Zaten o olduğunda da tartı bunu destekleyen veriler sunuyor
Evett evett dogru diyosun eşimde ondanda aldı zaten hamileyim iyi olmayan şeyler yememek iyidir bebeğe gidiyo herşeyMaalesef Joum fiyat algımız şaştı resmenkaliteliyse en azından verilir bence. Kalitesiz dondurmalar bile 150 lira
Ayyy masallah 4. Mu buBencede. Ben görümüşte hiç kıloa almadım bir çok şeyim olıyor sadece karnım var ama +12 kg var.
İlk gebeliğimde 10kg 70 le doğuma girdim
İkincide12 kg aldım 72 ile doğuma girdim
Üçümcüde 65 le hamıle kalıp 90 la doğurdum
Bundada 72 ile hamıle kaldım rahat 85 i görürüm bir ay da 3 daha alırım heralde. Kızımda en çok almıştım 25 kılo bundada diyordum 90 i görürüm diye ama iştahsız bir hamılelık geçirdim ona rapmen yine 12
Berna çok normal canım benim de öyle oluyor hatta geçen hafta ki kontrolde sordum doktor bebek büyüdüğü için oluyor hiç korkma demiştiKızlar benim bebişin hareketleri narinlesiti böyle acıtan tekmeler kalmadı eskisi kadar herkes te yok bezen ben eleyip zorla hareket ettiriyorum acaba yeri mi daraldı 35+3 bu gün
Seyyahcığım bende öyleyim , eee can taşıyoruz kolay değil diyip kendimi avutuyorumKızlar 33 haftalık hamileyim bi kaç gündür azıcık iş yapsam belim ağrıyor kıyafet giyip çıkarırken bile zorlanıyorum büyüdüğü için mi oluyor sizce başka bi sebep var mıdır özellikle de belimin sol kısmı ağrıyor
Ay ne güzel bebişler hep öndeAy benim bebiş minyon olabilir demişti hekimimiz, son kontrolde biraz öne geçmiş dedi. Haftaya 35 kontrolü var, ilk nst olacak. 37'de de çatı muayenesi yaparız dedi doktor. Ben hala yüksek lisans için okula gidiyorumKoşturmacada ağrıyı kasılmayı çok hissetmiyorum, biraz da kafam dağılmış oluyor. Son haftalarda aşırı herkesin her söylediği batmaya başladı, gitmesem kafayı yerim herhalde