- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.981
Kizlarr dün kontrolüm vardı. Bobreklerinde ki genişleme kaybolmaya başlamış çok rahatladım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada bir e indi gibi oldu zaten muayeneler. Haftaya Perşembe görüşeceğiz sonraki hafta geldiğinde tarihi netleriz dedi bakalımYaa ciddi misinn çok merak ettim şimdi, hemen haftaya olsunn
Çok şükürKizlarr dün kontrolüm vardı. Bobreklerinde ki genişleme kaybolmaya başlamış çok rahatladım ya
Benım ikinci bebeğim vefat etti sağ olan ikitane evladım var canım. Allah kokuluk beriyor bir şekilde yeterki sağlıklı olaunlarAyyy masallah 4. Mu bu Cok buyuk saygi duydum ben bu hamilelik donemi yuzunden bile 2. Cocuk nasil olacak diye dusunuyorum
Ay gerçekten fiziksel yorgunluk geçiyor da, duygusal olarak yorulunca insan atlatamıyor yani. Hepimiz çok güçlüyüz yaa Hepimizle gurur duyuyorum gerçektenAy ne güzel bebişler hep önde maşallah canım helal olsun vallaa motivasyondur buuu herkes bir şey söylemese keşke
Ay gözün aydın canım çok sevindim. Benim oğlumun da aynı ama bi gelişme yok.Kizlarr dün kontrolüm vardı. Bobreklerinde ki genişleme kaybolmaya başlamış çok rahatladım ya
Maşallah size, ama zaten alınan kilolar yağ değil, bebeğin ve vücudun bebeğe hazırlığı için gerekli dokular. Hamilelikten sonra ne 10, ne 12 kalacak ben inanıyorumBencede. Ben görümüşte hiç kıloa almadım bir çok şeyim olıyor sadece karnım var ama +12 kg var.
İlk gebeliğimde 10kg 70 le doğuma girdim
İkincide12 kg aldım 72 ile doğuma girdim
Üçümcüde 65 le hamıle kalıp 90 la doğurdum
Bundada 72 ile hamıle kaldım rahat 85 i görürüm bir ay da 3 daha alırım heralde. Kızımda en çok almıştım 25 kılo bundada diyordum 90 i görürüm diye ama iştahsız bir hamılelık geçirdim ona rapmen yine 12
Basin sag olsun Allah hayattakilere, karnindakine saglik versinBenım ikinci bebeğim vefat etti sağ olan ikitane evladım var canım. Allah kokuluk beriyor bir şekilde yeterki sağlıklı olaunlar
Canım hareket saydın mı, çok azsa istersen bir acile git ne olur ne olmaz. İçin rahat eder en azındanKızlar benim oğlan bugün doğru düzgün hareket etmiyor etsede kasıklarımı acıtıyor bacak aramdada inanılmaz bi basınç var apışım kapanmıyor gibi 33 deyim doğurmam demi daha normal mi böyle olması gideyim mi doktora sizce
Başın sagolsun canım. Rabbım 2 evladına ve doğacak olan evladına saglik sıhhat uzun ömür versin inşallah.Benım ikinci bebeğim vefat etti sağ olan ikitane evladım var canım. Allah kokuluk beriyor bir şekilde yeterki sağlıklı olaunlar
Yok saymadım bazen uykumu alamadım mı böyle yapıyor diye aldırış etmedim açıkçası ama bacak aramda hissedince biraz endişelendim normal mi bilemedimCanım hareket saydın mı, çok azsa istersen bir acile git ne olur ne olmaz. İçin rahat eder en azından
İnşallah rabbim seninde bir an önce içini ferahlatsin yüzünü güldürsünAy gözün aydın canım çok sevindim. Benim oğlumun da aynı ama bi gelişme yok.
İnşallah dogumda bir mucize olur da bizi sevindirir. Kurban keseceğim adak adadım.
Dualarınızı eksik etmeyin Göktuğ'uma
40+1Bıraktıktan sonra kaçıncı haftada doğum yaptınız, ben de 34 te bıraktım da o yüzden soruyorum
Arçelikte iyi, bir de indirimliyse ne güzel .EŞim arçelik fabrikasında çalışıyor biz indirimli alıyoruz oyüzden arçelik almayı düşünuyoruz bebişim
Bende varım heryerim ağrıyor ve evi baştan çıkarıp temizlemem lazımHeryeri ağrıyan bi benmiyim
Evin isi bitmiyo çok derlandumm sen evi baştan çıkarıyorsun az otur beee
Bakış açına kurban yaa evet ama hiç bu kadar zorlanmamıştım uzun süre oturunca filan ağrıyor bayaBerna çok normal canım benim de öyle oluyor hatta geçen hafta ki kontrolde sordum doktor bebek büyüdüğü için oluyor hiç korkma demişti
Seyyahcığım bende öyleyim , eee can taşıyoruz kolay değil diyip kendimi avutuyorum
Boşvveeeeerrrrr benimki heryer heryerdee şaşırdımda kaldım artıkBende varım heryerim ağrıyor ve evi baştan çıkarıp temizlemem lazım
ArçeluğinmiJou Tambur hacmi büyük olan modeli al, ben ona dikkat etmiştim. İçine yorgan koyup havalandırma ayarıyla havalandırıyprum, yorganın tozu çıkıyor