2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlarr dün kontrolüm vardı. Bobreklerinde ki genişleme kaybolmaya başlamış çok rahatladım ya
Ay gözün aydın canım çok sevindim. Benim oğlumun da aynı ama bi gelişme yok.
İnşallah dogumda bir mucize olur da bizi sevindirir. Kurban keseceğim adak adadım.
Dualarınızı eksik etmeyin Göktuğ'uma

Kızlar benim oğlan bugün doğru düzgün hareket etmiyor etsede kasıklarımı acıtıyor bacak aramdada inanılmaz bi basınç var apışım kapanmıyor gibi 33 deyim doğurmam demi daha normal mi böyle olması gideyim mi doktora sizce

Maşallah size, ama zaten alınan kilolar yağ değil, bebeğin ve vücudun bebeğe hazırlığı için gerekli dokular. Hamilelikten sonra ne 10, ne 12 kalacak ben inanıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240508_191544_Chrome.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 38
Canım hareket saydın mı, çok azsa istersen bir acile git ne olur ne olmaz. İçin rahat eder en azından

Jou Tambur hacmi büyük olan modeli al, ben ona dikkat etmiştim. İçine yorgan koyup havalandırma ayarıyla havalandırıyprum, yorganın tozu çıkıyor

Reactions: Jou
Kızlar hamileyken yiyemeyip doğumdan sonra yemek için gün saydığınız şeyler var mı merak ettim? Benim bir numarada kumru var. Diğerleri de karides ve midye

Bakış açına kurban yaa evet ama hiç bu kadar zorlanmamıştım uzun süre oturunca filan ağrıyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…