- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.427
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.921
Bekle sen bekleeeeKızlar benim bebişin hareketleri narinlesiti böyle acıtan tekmeler kalmadı eskisi kadar herkes te yok bezen ben eleyip zorla hareket ettiriyorum acaba yeri mi daraldı 35+3 bu gün
Bizde bosch seri 6 var ben aşırı memnunum. Evde toz azaldı. Kupkuru modda yapmıyorum dolaba kaldırma kuruluğu ayarında yapıyorum. Yünlü, kazak vs atmazsan küçülmez hiçbir şey. Çıkan tozları gördükçe keşke daha önce alsaydım dersinYaaaa bende 6 yıllık evliyimm butçeme göre anca alabilecem vallahaa fiyat biraz ucuk ama yapcak birşey yok eşimde ortada çamaşır görmekten yana şikayetçi olmaya başladıbuna seviniyorumm
Bebeğin kıyafetleri hangi programa attın peki nasıl çalıştırdın
MaşallahhhŞimdi çıktım doktordan kızlar. 35+5 çıktık uygulama da 34 lerde gozukuyorduk. Önden gidiyoruz, 48 cm 2650 Gr olmuşuz. Boyu uzun olduğu için gövde kısmı küçük görünüyor haftaya yeniden ölçüm takibi yapıp gün belirleriz diye konuştuk bakalım
Arcelikte öyle ayarda yok biraz karişıcak kafam anlaşılan her makinede varmı böyle özellikBizde bosch seri 6 var ben aşırı memnunum. Evde toz azaldı. Kupkuru modda yapmıyorum dolaba kaldırma kuruluğu ayarında yapıyorum. Yünlü, kazak vs atmazsan küçülmez hiçbir şey. Çıkan tozları gördükçe keşke daha önce alsaydım dersin
Benimki zaten narindi yeri daraldı daha narinlestiBekle sen bekleeeeyakında eline kemik gelmeye başlar benim karnım öne doğru uzadı diye mi bilmiyorum yanlarımda yaptığı hareketler çok acıtıyor. Yeri daraldı tabi haftasına göre hareketlerinin azalması çok normal. Bizimkinin umrunda değil belki de
Ben 177 yım zaten eşim de uzun, uzun bekliyorduk ama işte gövde kısmı küçük olayı biraz hızlandıracak kavuşmayı sanırımMaşallahhhkilosu boya gitmiş demek ki annesi ne güzelll hadi bakalım haziran başı gibi olacak o zaman
Acemim sana güzel bir haberim var tamamdır sen olmuşsun geliyor gelmekte olan balDimi ya kesinn
Ay ben de öyleyim!! Durduk yere kendime iş çıkarıyorum tam her şey bitti derken bütün evi döküp geri topluyorumağrı sızı yokken mükemmel, ha ayaklar bacaklar mahvoluyor o ayrı +20 kg taşıyorlar onlar da haklı
Oh maşallah canım hayırla gelsin bıdığın canımŞimdi çıktım doktordan kızlar. 35+5 çıktık uygulama da 34 lerde gozukuyorduk. Önden gidiyoruz, 48 cm 2650 Gr olmuşuz. Boyu uzun olduğu için gövde kısmı küçük görünüyor haftaya yeniden ölçüm takibi yapıp gün belirleriz diye konuştuk bakalım
Heryeri ağrıyan bi benmiyimDimi ya kesinn
Ay ben de öyleyim!! Durduk yere kendime iş çıkarıyorum tam her şey bitti derken bütün evi döküp geri topluyorumağrı sızı yokken mükemmel, ha ayaklar bacaklar mahvoluyor o ayrı +20 kg taşıyorlar onlar da haklı
Yaa yerimm öyle olsun zaten hiç yormasın siziBenimki zaten narindi yeri daraldı daha narinlesti
Yaa ciddi misinnBen 177 yım zaten eşim de uzun, uzun bekliyorduk ama işte gövde kısmı küçük olayı biraz hızlandıracak kavuşmayı sanırımMayıs sonu diyelim acemi iyice heyecan olsun
Hahahah offfAcemim sana güzel bir haberim var tamamdır sen olmuşsun geliyor gelmekte olan bal
kendim dağıtıyorum sonra bana da evin işi bitmiyor gibi geliyorHeryeri ağrıyan bi benmiyim
Evin isi bitmiyo çok derlandumm sen evi baştan çıkarıyorsun az otur beee
Yaniii son bi ayın kaldı öbür türlü hiç oturmuyosun şimdi otursam gene ustümde aşırı yordu beni bukız havada sıcaklandıkendim dağıtıyorum sonra bana da evin işi bitmiyor gibi geliyorneyse kv bugün geliyor artık doğuma kadar pilates topumun üstünde örgü örücem ben oturunca dinleniyorum aşkom sen dinlenemiyorsun ya kısçeden
Amin canımm hepimizinAy kaç gündür yazılanları okuyorum bir türlü girip yazamadım. Elim kalbimde her an herkes doğurabilir, son zamanlarımız yaklaşıyor. Allah hayırlı kavuşmalar yaşamayı nasip etsin inşallahBir sancıda, hemencecik ayağa kalkmalı, sağlıklıca, mis kokulularımızı basalım göğsümüzde
Sabah instagramda dolaşırken rezene ve anne sütü ile ilgili bişeyler okudum hanımlar, kaynak belirtilmiş ve oldukça faydalı geldi. Sizinle de paylaşmak istedim. Hepimize musmutlu günler
Bir ay mı.. bir ay çokkYaniii son bi ayın kaldı öbür türlü hiç oturmuyosun şimdi otursam gene ustümde aşırı yordu beni bukız havada sıcaklandı
Dogumdan 2 gün önce gelicek annem kuzum sonra gelen giden olcak annem gidicek kaynanam gelcekBir ay mı.. bir ay çokksana ne zaman geliyorlar yardıma?
Ay benim bebiş minyon olabilir demişti hekimimiz, son kontrolde biraz öne geçmiş dedi. Haftaya 35 kontrolü var, ilk nst olacak. 37'de de çatı muayenesi yaparız dedi doktor. Ben hala yüksek lisans için okula gidiyorumAmin canımm hepimizinsenin nasıl gidiyorr, son durumlar ne? teşekkür ederiiz