- 24 Kasım 2021
- 488
- 651
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.941
Aaaa kızlar bakın
Ben lastik toka takıyordum en son hangi mememle emzirdiysem o koluma takıyordum unutmayayım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa kızlar bakın
Ay benim de annem cumartesi burda olacak, dört gözle bekliyorum vallahi. Yemeği yapsın bana yeter . Tek yapmak istediğim uzanmak çünküü. Kaynanam burda ama işte…Dogumdan 2 gün önce gelicek annem kuzum sonra gelen giden olcak annem gidicek kaynanam gelcek
Aaa çok mantıklı kizzBen lastik toka takıyordum en son hangi mememle emzirdiysem o koluma takıyordum unutmayayım diye
Kaynanaya rahat söyleyemiyosun dimiAy benim de annem cumartesi burda olacak, dört gözle bekliyorum vallahi. Yemeği yapsın bana yeter . Tek yapmak istediğim uzanmak çünküü. Kaynanam burda ama işte…
Aslaaaaa, bişi lazım olursa söyle diyor ama öyle denir mi? İnsan çekiniyor. Ben kendi düşünsün diyorum zaten yapı olarak da birinden kolay bişi isteyemem. O yüzden beklentiyi sıfırladım. Haftada bir yemek yapsa çağırsa bile yeter ama yapmıyor yapısı böyle değişikKaynanaya rahat söyleyemiyosun dimi
Evett benim kaynanamda öyle iştee iyidir karışmaz etmez ama neseki kocam diyo onu et bunu et falan diyeAslaaaaa, bişi lazım olursa söyle diyor ama öyle denir mi? İnsan çekiniyor. Ben kendi düşünsün diyorum zaten yapı olarak da birinden kolay bişi isteyemem. O yüzden beklentiyi sıfırladım. Haftada bir yemek yapsa çağırsa bile yeter ama yapmıyor yapısı böyle değişik
+14 maşallah sanaKızlar + kaç kg ile yola devam ediyorsunuz
32.hafta 7.5 kg dayım ama boyum çok kısa 158 şuan bile zorlanıyorum 10 kg’ı rahat geçerim heralde
Arçeliği hiç bilmiyorum canım ama mutlaka farklı ayarları vardır kurutma seviyesi için. Tek tavsiyem aldığınız markanın en alt modellerinden almayın memnun olunanlar genelde hep orta ve üst olanlarArcelikte öyle ayarda yok biraz karişıcak kafam anlaşılan her makinede varmı böyle özellik
Aaa bak düşünceliymiş ne güzell JoummEvett benim kaynanamda öyle iştee iyidir karışmaz etmez ama neseki kocam diyo onu et bunu et falan diye
Kaçıncı haftadasın peki? Sonra bu kilolar bana dert olmasın diye düzgün beslenmeye çalışıyorum bir yandan da her şeye saldırasım var+14 maşallah sana
34+1, 10 kilo ile devamKızlar + kaç kg ile yola devam ediyorsunuz
32.hafta 7.5 kg dayım ama boyum çok kısa 158 şuan bile zorlanıyorum 10 kg’ı rahat geçerim heralde
Bence iyi ya az kalmış sonuçta34+1, 10 kilo ile devam
33. Haftada+12Kızlar + kaç kg ile yola devam ediyorsunuz
36+2 canımKaçıncı haftadasın peki? Sonra bu kilolar bana dert olmasın diye düzgün beslenmeye çalışıyorum bir yandan da her şeye saldırasım var
Başta verdiklerimle hamile kaldığımdaki kiloyla arayı kapattığımı sayarsak 9 kg aldım ama şuan hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlayımKızlar + kaç kg ile yola devam ediyorsunuz
2 haftaya kucağında inşallahHahahah offf şu bacak bacak üstüne atma şeyini de yapamadım zaten.. eşim 20sinden sonra diyor ben daha önce diyorum bakalım kim bilecek
Başta verdiklerimle hamile kaldığımdaki kiloyla arayı kapattığımı sayarsak 9 kg aldım ama şuan hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlayım
Başta verdiklerimle hamile kaldığımdaki kiloyla arayı kapattığımı sayarsak 9 kg aldım ama şuan hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlayım
Süpersiniz o zaman Doktorum 9 kg ideal olan demişti. Ama nerenin ideali bilmiyorum imkansız yani36+2 canım
Ben çok daha farklı hayal ediyordum hamilelikte kendimi bünyem kilo almaya çoook müsait ama o kadar alamadım 33 haftalık hamileyim şu haftalarda 15-20 alırım diyordum bünyeden bünyeye değişiyor bu konu bence yaSüpersiniz o zaman Doktorum 9 kg ideal olan demişti. Ama nerenin ideali bilmiyorum imkansız yani