- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.901
Bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen bebek çok haftasına göre çok ileride gittiği için önlem amaçlı progestan yazdı 28. haftadan beri kullanıyorum gece 2 tane fitil olarak koyuyorum. 2 hafta sonra da erken doğumu önlemek için adalat yazacak mesela. Ben de şimdi 32+2 yim. Bir risk olduğundan değil yani merak etme, tamamen önlem amaçlı bütün bunlarİyi akşamlar herkese ben geçen gitiğimde hastaneye beni nst aldılar ilk kez gitim Dr du ısrarla ağrıların çok varmi dedi var ama normal ağrılar yani hemen hemen herkeste olan receteyi verdi elime yolladı pat diye recetde düşük riski progestan yazmış fitil devlette gittim için çok detaylı bilgi alamadım iki gün oldu kullanıyorum ama içime bir korku girdi artk yürümekte iş yapmakta zorlanıyorum ama her isimide yapyom yani öle dayanilmaz değilm acı eşiğim çok yüksek bu progestan kulanmak hiç istemiyorum ya gece kulaninca hiç yatamıyorum Bn 31+6 ym düşük olmaaz demi bu saatten sonra sizi takip,ediyorum bakiyorm erken doğum için herkese farklı ilaç vermiş buda bni strese koydu