2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Doktor bana iki tarafa da istediğin gibi yatabilirsin dedi valla şu sıralar midem iyiyse sağda daha rahatımm 🥰
Oy çok duygulandım bir o kadar da heyecan yaptım kuzum yaaa 🤗 o bantların çatlak karınlarda zor olduğunu okumuştum. Abla maşallah çatlamamış ama 😃

Sanırım kanala giriyorlar mevsimim 🥲 çişim geliyo böyle düşündükçe heyecandan

Seyyahcığım nasıl rahat hissediyorsan öyle yat 🩷 sağ yada sol
Evett bende parmağımın yarısı kadar 3 adet var 🥲 daha da gerdireceği için sıkıntı olabilirr, doğruuuu 🥹🥹 dayanayım ben yapmim o zaman
Kızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktı 😃 hamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Yaaa Yasemin şok oldum şu an çünkü bende aylardır çıkıyor ve hiç yazmamıştım internete falan, kendi vücudumun yaptığı cinslik sanıyordum, ki normalde önceden hiç öyle benlerim yoktu. Koltuk altım, boynum, göğüsümün yanı… bazıları liflerken koptu falann.. ay sevindim desem normalmiş demek kiii 😅😅🥹

Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Hiç kafana takma nasıl rahat hissediyorsan öyle yat bir sıkıntı olmuyor zaten illaki bir oraya bir oraya dönüyoruz ben uzun süre bir tarafıma yatınca uyuşuyorum çünkü dönmek daha iyi

Günaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böyle 😃 güpgüzelll günleriniz olsun 🤗
Bol bol dinlen yasemin. Ben daha 23 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım. Ama çok zorlanıyorum. Dün başkan yardimcima belki erken ayrılırım dedim.
Dairede arkadaşlar seni gördükçe biz nefes alamıyoruz diyorlar

Doktor bana iki tarafa da istediğin gibi yatabilirsin dedi valla şu sıralar midem iyiyse sağda daha rahatımm 🥰

Evett bende parmağımın yarısı kadar 3 adet var 🥲 daha da gerdireceği için sıkıntı olabilirr, doğruuuu 🥹🥹 dayanayım ben yapmim o zaman

Yaaa Yasemin şok oldum şu an çünkü bende aylardır çıkıyor ve hiç yazmamıştım internete falan, kendi vücudumun yaptığı cinslik sanıyordum, ki normalde önceden hiç öyle benlerim yoktu. Koltuk altım, boynum, göğüsümün yanı… bazıları liflerken koptu falann.. ay sevindim desem normalmiş demek kiii 😅😅🥹
Ayy sizlerde de olması benide rahatlattı wasnt şuaann evet liflerken kopuyor bazıları. Ayy nasıl mutlu oldum 😃

Mide yanmasından yatamıyorum ama nasıl rahatsam öyle kalıyorum, o rahatlığı bulmak o kadar zor kii… sağ sol değil de sırt üstü yatarsak tansiyonumuz düşebilirmiş. Rahatsam sırtı üstü de yatıyorum valla

Bol bol dinlen yasemin. Ben daha 23 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım. Ama çok zorlanıyorum. Dün başkan yardimcima belki erken ayrılırım dedim.
Dairede arkadaşlar seni gördükçe biz nefes alamıyoruz diyorlar
Canım Havva 🤗 benimde 20 mayısa kadardı ama dayanamadım yok. Daha hafif hissediyorum bugün kendimi gerçekten 😃 Sena da şok. Noluyo yaa neden içe gitmedik diyo çocum 😃 bir an önce seni de bekliyoruz aramıza

X