2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlar yaa aramizda sez olan varsa sorumm

Ben yürüdükçe dikis yerim ağrıyo ve biraz kırmizılandı gibi acaba normal mi 2 sene olmadı tam bide korkmaya başladım 14 mayısta gitcem daha doktora
bende suan oyle bir sorun yok 2.5 seneyi gecti sezeryan olalı ama arada kaşıntı oluyor karnın buyudgu için geriliyordr bence bir sorun olmaz

• Beğen
Reactions: Jou
İnan elif gece kokuyor yani uykumdan uyanıyorum hatta bir kere sabah kalktım lavaboya falan gittim ilk zamanlar bulantım falan da var neyse biraz rahatlamaya çalıştım odaya geldim hani dışardan giriyorsun ya oda bir sucuk kokuyor ben nasıl kustum ama lavaboyu zor buldum 🤣🤣🤣 hahaha valla izin alsınlar bence yani çok kötü bir durum cidden eşim normalde çok dikkat eder ama bu sefer ben bile o kadar çok beklemiyordum vücut tepkimi öğrenmiş olduk 😅😅
Ayy şuan o kokuyu öyle bir hissettim ki anlatamam sana😂
Ayıptır söylemesi eşim bir kere pırt yaptı tamam mı dedim ona bak sakın yapma o da yaptı ben halıya bir kustum kendime zor geldim yerleri kim sildi eşim😂😂

Kızlar Kayseri şehir hastahanesinde on line ücretsiz eğitim veriyorlar mahiye ebe çok tecrübeli ve çok tatlı bir kadın eğitimine katilanlar çok memnun eğer isterseniz her şehirden katılabilirsiniz burdaki numarayı arayıp dahili numarayı çevirip kayıt yapılabiliyormus mesirmacunu mesirmacunu yasemin söylemiştim ya sana canısı şuan evdesin artık istersen bir bak 🤗🥰💐

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-04-14-23-16-83_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2024-05-04-14-23-16-83_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar yaa aramizda sez olan varsa sorumm

Ben yürüdükçe dikis yerim ağrıyo ve biraz kırmizılandı gibi acaba normal mi 2 sene olmadı tam bide korkmaya başladım 14 mayısta gitcem daha doktora
Joucum arkadaşımın 2 yıl içinde 3. Gebeliği iki kez sezeryan oldu şuan 3. Ye hamile ve sezeryaninin üzerinden 6 ay geçti Dr bir sıkıntı olmaz demişti ona seninkinin üzerinde iki yıl geçmiş korkma birşey olmaz ve ağrı olabilrmis

• Muhteşem
Hadi inşaallahhh 😍 benimde kafası aşağida ama kocam bi varla bi yok arasi suyum gelirse çok tedirgin olurum kızımda var riske atmak istemiyorum
Sen ilkinde sezaryen oldun dimi? Kac hafta kaldi planlanan doguma🙄 suyun gelirse de korkma kuzum yine de sezaryen icin zaman olacak

• Beğen
Joucum arkadaşımın 2 yıl içinde 3. Gebeliği iki kez sezeryan oldu şuan 3. Ye hamile ve sezeryaninin üzerinden 6 ay geçti Dr bir sıkıntı olmaz demişti ona seninkinin üzerinde iki yıl geçmiş korkma birşey olmaz ve ağrı olabilrmis
Ayy içim rahatladı ozamann maşaallahh arkadaşına kızz iyi korkmadıda 3cü hamile kaldı sez daha 2 sene olmadan benimki geçmedi aslında haziran 3ünde 2 senem olcak

Ayy içim rahatladı ozamann maşaallahh arkadaşına kızz iyi korkmadıda 3cü hamile kaldı sez daha 2 sene olmadan benimki geçmedi aslında haziran 3ünde 2 senem olcak
Aynen oda öyle Haziran'da evlenmislerdi ya o iki bebeğini de kaybetti o yüzden :KK43: Ye hamile daha fazla zaman geçiyor diyince Dr birşey olmaz 3 ay sonra düşünebilirsin dedi de öyle oldu yani

• Üzgünüm
Kızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktı 😃 hamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Malesef dökülmüyorlar canım. Benım de kızmda çıktı ama küçülmedı hatta liflerken kendımı bazıları kopuyor. Snra yenıden çıkıyor azdaha büyüyerek tabi😩 alıştım onlara benım bozağımın altında ykleımda var

Son düzenleme:
X