2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
E bebekten pek almam oda zıbın atletler aldım sadece e bebekteki kıyafetler pek dayanmıyo oyüzden hep lcwden alırım
Ay inan bilmiyordum. 2. Oğluma almıştım ordan çoğu şeyini. Fena değildi. Ama 3 yıl oldu. Kaliteyi bozdularsa bilemem.

Reactions: Jou
Kızlar selam, benim ya temmuz ya haziran olacağından buraya da sormak istedim, belki başına gelen vardır diye:) ya ben çok sık tırnak dibi iltihabı oluyorum çok oynadığım için.. gebelde elma sirkesi yumuşatıyır ve geçiriyor. Bu sefer sürmekte baya geç kaldım, orda beyaz irn oluştu… sirkeyle baya yumuşadı, acısı giç kalmadı ama irin geçmedi kendiliğinden nasıl geçirebilirm, illa dr mu boşaltmalı.. antibiyotik kullanmak istemiyorum, 28. Haftadaym

Kizlar iki gecedir uyuyamıyorum oksurmekten boğazım tıkanıyor resmen nefes alamıyorum ne yapabilirim geçmesi için

Kararsizim yas 30 2. Cocuk. 3.yü dusunmuyorum ama baglatmaninda geri dönüşü yok pismanlik olur mu bilemiyorum
Bağlatma yerine klemp gibi bişi takılıyor geri açılabilen.ondan dene istersen ama evet pişmanlık yaşayan tanıdıklarım var.2-3 çocuktan sonra bağlatanlardan pişman olanlar var ama 5-6 çocukta bağlatıp 2-3 de bağlatsaydım diyen de var

Hanımlar karnımda sürekli pıt pıt atan bir şey var bunu yaşayan var mı?
Bir aydır yaşıyorum ve o hıçkırık oluyor
Bende de oluyor özellikle yan yatınca. Düz yatana kadar birşey pıt pıt atmaya başlıyor
Kızımda da çok hıçkırık olmuştu oğlumda hiç olmamıştı.şimdi bu da kız ve çok hıçkırıyor yine

Merhaba ne yaptınız acaba sonuçlarımız hemen hemen aynı çok üzülüyorum şuan nasılsınız?
Merhaba hiç korkma olurmu ben çok korkmuştum bebeğimin sağlığı açısından ama Allah'a şükür öyle bir şey yokmuş Dr bir tane test yaptırdı bana allha şükür o iyi geldi bazen o testlerde yanılma olabiliyor o yüzden panik yapma olurmu eminim senin de sonuçların iyidir eğer bebeğinin burun kemiği ve ense kalınlığı iyiyse hiç bir sorun yoktur

En iyisi biz bildiğimiz yoldan devam riske gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…