- 25 Ağustos 2019
- 60.333
- 109.967
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.061
Ayyy benc ecok iyi yaptınn yaHoşgeldinnnbenim bayram çok sıkıcıydı yaa bi yere gidemedim ağırlaştım diye. Bebişin kıyafetlerini bitirdim bu bahaneyle
Amin inşallah çok teşekkür ederimİyi gunlerde kullansinlar çok güzeller
E bebekten pek almam oda zıbın atletler aldım sadece e bebekteki kıyafetler pek dayanmıyo oyüzden hep lcwden alırımBen de cok beğendim lcw nin ürünlerini yumuşacıklar. E bebekte öyle.
Ay inan bilmiyordum. 2. Oğluma almıştım ordan çoğu şeyini. Fena değildi. Ama 3 yıl oldu. Kaliteyi bozdularsa bilemem.E bebekten pek almam oda zıbın atletler aldım sadece e bebekteki kıyafetler pek dayanmıyo oyüzden hep lcwden alırım
Bende de oluyor özellikle yan yatınca. Düz yatana kadar birşey pıt pıt atmaya başlıyorHanımlar karnımda sürekli pıt pıt atan bir şey var bunu yaşayan var mı?
Kuzum ilk sayfada yazdığım şeyler var valizde. Çok duygusal oldum ben hazırlarkenmesirmacunu bebişim bavuluna neler koydun
Tamam bebişimmKuzum ilk sayfada yazdığım şeyler var valizde. Çok duygusal oldum ben hazırlarkenRabbim hepsini sağlıcakla kullanmayı nasip etsin
Heee evettt kuzum ya eskiden iyiydii e bebek hep oyüzden ucuzAy inan bilmiyordum. 2. Oğluma almıştım ordan çoğu şeyini. Fena değildi. Ama 3 yıl oldu. Kaliteyi bozdularsa bilemem.
Tuzlu su gargarası. Kaya tuzu olacak. Bir de bala karabiber ve zerdeçal karıştırıp yemelisinizKizlar iki gecedir uyuyamıyorum oksurmekten boğazım tıkanıyor resmen nefes alamıyorum ne yapabilirim geçmesi için
Bağlatma yerine klemp gibi bişi takılıyor geri açılabilen.ondan dene istersen ama evet pişmanlık yaşayan tanıdıklarım var.2-3 çocuktan sonra bağlatanlardan pişman olanlar var ama 5-6 çocukta bağlatıp 2-3 de bağlatsaydım diyen de varKararsizim yas 30 2. Cocuk. 3.yü dusunmuyorum ama baglatmaninda geri dönüşü yok pismanlik olur mu bilemiyorum
Bir aydır yaşıyorum ve o hıçkırık oluyorHanımlar karnımda sürekli pıt pıt atan bir şey var bunu yaşayan var mı?
Kızımda da çok hıçkırık olmuştu oğlumda hiç olmamıştı.şimdi bu da kız ve çok hıçkırıyor yineBende de oluyor özellikle yan yatınca. Düz yatana kadar birşey pıt pıt atmaya başlıyor
Merhaba hiç korkma olurmu ben çok korkmuştum bebeğimin sağlığı açısından ama Allah'a şükür öyle bir şey yokmuş Dr bir tane test yaptırdı bana allha şükür o iyi geldi bazen o testlerde yanılma olabiliyor o yüzden panik yapma olurmu eminim senin de sonuçların iyidir eğer bebeğinin burun kemiği ve ense kalınlığı iyiyse hiç bir sorun yokturMerhaba ne yaptınız acaba sonuçlarımız hemen hemen aynı çok üzülüyorumşuan nasılsınız?
Valla benim doğum normal olacak o yuzden baglatamıyorum yoksa bağlatırdım spiral kullancam mecburKızlar doğumda ya da sonra tüp bağlamayı düşünen var mı?
Merhaba hiç korkma olurmu ben çok korkmuştum bebeğimin sağlığı açısından ama Allah'a şükür öyle bir şey yokmuş Dr bir tane test yaptırdı bana allha şükür o iyi geldi bazen o testlerde yanılma olabiliyor o yüzden panik yapma olurmu eminim senin de sonuçların iyidir eğer bebeğinin burun kemiği ve ense kalınlığı iyiyse hiç bir sorun yoktur boşu boşuna üzülme sitres yapipta bebeğini etkileme ben yaptım sen yapma seni şuan çok iyi anlıyorum o yüzden hiç üzülme sitres yapma olurmu
En iyisi biz bildiğimiz yoldan devam riske gerek yokBağlatma yerine klemp gibi bişi takılıyor geri açılabilen.ondan dene istersen ama evet pişmanlık yaşayan tanıdıklarım var.2-3 çocuktan sonra bağlatanlardan pişman olanlar var ama 5-6 çocukta bağlatıp 2-3 de bağlatsaydım diyen de var
Anladım canımm temiz kıyafetlere niye o kadar deterjan döktüm bilmiyorumÖyle bişeye gerek duymadım acemim. Siveno ile yıkadım ben herşeyi. Belki deterjan farkından olmuştur
Öyle bişeye gerek duymadım acemim. Siveno ile yıkadım ben herşeyi. Belki deterjan farkından olmuştur