- 19 Aralık 2021
- 2.050
- 2.631
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.041
Amin hayırla gelsinler bal oglanlarAslan güzel ya gücü temsil ediyor isimleriyle yasasinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hayırla gelsinler bal oglanlarAslan güzel ya gücü temsil ediyor isimleriyle yasasinlar
Güzel mutlu sağlıkla büyüsün bebişinizKızlar bugün e bebekten alışveriş yaptik geçen gün de lcw dan almıştım yarın iyi bir kontrol edip eksiği kaldı mı diye bakicam. Yıkayıp utuleyecem. Eki Görüntüle 3414453
Amin inşallah. Cümlemizin evladı aileleriyle sevgi dolu sağlıkla büyüsünlerGüzel mutlu sağlıkla büyüsün bebişiniz
Hiç duymadım yan etkisiniYan etkisi oluyor mu acaba
Bende düşünmüyordum aslında ya da belki 40 yaşını beklerim diyordum ama ya olursa. E aldiramam da asla gücümüz maddi manevi yetmez artık üçüncüye ki benim artık çalışmaya başlama lazım. İlerde yeniden ameliyat olma fikri de uzak kaldı açıkçası, doğum en iyisi diyorum bakalım bu hafta sonu kontrolde yeniden konuşup fiyat alacağım, doğumla birlikte kaç diyeceklerBen istiyoruö ama eşim istemiyor. Başka çocukda düşünmüyoruz ama yinede dini açıdan istemiyor. Benım zaten 3. Sezeryanım olacak heralde birdaha hamıleliği bedenim kaldıramaz. Benımde yaş 30 35 olsam herlde kesin bişey eder kandırırıdımda inşallah yine kandırabılırım
Tecrübeli anne değilim ama kendi aldıklarımla kıyaslayınca şimdilik oldukça yeterli gibi. Doğduktan sonra bebişin boy kilosuna göre, şehre göre vs de alacağım çünkü. Bi de malum görüp güzelliğine dayanamayıp aldıklarımız da olacak.Kızlar selam, biraz fikir alışverişi yapalım mı?
Kızıma aldığım neyi var neyi yok döktüm önüme ve grupladım. Sizin gözünüze çarpan eksik neler var? İlk çocuğum olduğu için az mı aldım ne yaptım tam olarak bilemiyorum ya Haziran 15’ten sonrasına planlayacağız doğumu
Mesela yenidoğanda kısa kollu body giydiriliyor mu ya da 1 aylıkken falan?
Benim gözüme çarpan 3 aylık elbise şort eksiği var sanırım. Ağustos sonu eylül başı giydirlir. H&m baby ve carterstan aldım genelde
Teşekkür ederim yorumlarınız için İnsan heves ediyor aldıkça da alasım geliyor ama minimalist bir yapım da var fazla abartmak istemiyorum sadece 1-2 elbise şort olabilir belki dediğim gibi. Ben de dediğiniz gibi yenidoğan tulumları e bebekten aldım 3 tanesini de. Yenidoğan bodyleri de aynı şekilde.Tecrübeli anne değilim ama kendi aldıklarımla kıyaslayınca şimdilik oldukça yeterli gibi. Doğduktan sonra bebişin boy kilosuna göre, şehre göre vs de alacağım çünkü. Bi de malum görüp güzelliğine dayanamayıp aldıklarımız da olacak.
Yıllarca tekstil iplik kumaş ihracatında (armani, diesel gibi luxury grubu ve inditex ile hm grubu dahil) büyük markalara ürün tedarik eden üreticilerde ihracat satışta çalışmış biri olarak naçizane tavsiyem özellikle hızlı tüketim olan günlük kıyafetlerde çok da markayı önemsememeniz. Hele o organik yazanlar . Benim aldığım çoğu şey ebebekten. Üst kalite değil ama zaten kullanımı kısacık. Ama mont, uyku tulumu, ayakkabı vs hariç tabii. Dediklerim sadece günlük kullanım için olanlar güle güle kullansın bebişiniz
Ben instegramdan yaptırdım. Henüz yıkamadım ama memnunum gelen üründen fiyat olarakda uçuk birşey deildi. 430 tl falan hepsi. İnstegram sitesi bebemol ismiAmin inşallah. Cümlemizin evladı aileleriyle sevgi dolu sağlıkla büyüsünler
Bitane pijamasını aynı almışız bende baya şeyler aldım waikikiden yıkayıp ütüleyecemKızlar bugün e bebekten alışveriş yaptik geçen gün de lcw dan almıştım yarın iyi bir kontrol edip eksiği kaldı mı diye bakicam. Yıkayıp utuleyecem. Eki Görüntüle 3414453
Kolay gelsin JouummBitane pijamasını aynı almışız bende baya şeyler aldım waikikiden yıkayıp ütüleyecem
Nasilsın bebişimm evime geldimm çok yoruldumKolay gelsin Jouumm
Allah hayırlısını kolaylıkla versin inşallah HEPİMİZEBizimde 30+6 bugun planli sezeryen olacak bizim 6haziran dusunuyoruz hersey yolunda giderse ❣
Ay çok güzel Bayıldım. Güle güle giysin inşallah prenses. Hemen bi bakıyım siteye. Çok teşekkür ederimBen instegramdan yaptırdım. Henüz yıkamadım ama memnunum gelen üründen fiyat olarakda uçuk birşey deildi. 430 tl falan hepsi. İnstegram sitesi bebemol ismi
Ben de cok beğendim lcw nin ürünlerini yumuşacıklar. E bebekte öyle.Bitane pijamasını aynı almışız bende baya şeyler aldım waikikiden yıkayıp ütüleyecem
Hoşgeldinnn benim bayram çok sıkıcıydı yaa bi yere gidemedim ağırlaştım diye. Bebişin kıyafetlerini bitirdim bu bahaneyleNasilsın bebişimm evime geldimm çok yoruldum
İyi gunlerde kullansinlar çok güzellerKızlar bugün e bebekten alışveriş yaptik geçen gün de lcw dan almıştım yarın iyi bir kontrol edip eksiği kaldı mı diye bakicam. Yıkayıp utuleyecem. Eki Görüntüle 3414453