- 9 Ekim 2023
- 1.169
- 1.707
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.081
Zerdeçal sıkintı hamilelikteTuzlu su gargarası. Kaya tuzu olacak. Bir de bala karabiber ve zerdeçal karıştırıp yemelisiniz
Kötü şeyler görmek iyi seyler alamet eder normalde canımDun gece ruyamda bi tane doktor cikip bebegimin cok hasta oldugunu soyluyordu ben de kendi doktorumun yakasina yapisip hani her sey yolundaydi diye hesap soruyordumayy korkunc bi kabustu durup dururken strese girdim cocugum da hissetti mi napti tepindi durdu icerde sabah kalktigimda hala etkisinden cikamamistim esime anlatirken bi de oturup agladim Allahim butun cocuklara, bebeklere saglik versin
VAllahaa bende 1 hafta öldümm yanii kendi yatagımı aradımmBen bayram dolayısıyla ardından da köyde sünnet olduğundan dolayı hâlâ evime dönemedim bu akşam döneceğim nasipse, evimi çok özledim hamileliğin vermiş olduğu ağırlık ve rahatsızlık kendi yatağımda yatmayınca daha da katlandı resmensağ ve sol kalçam sürekli o yanlara yatmaktan aşırı ağrıyor geceleri huzurlu şekilde yatamıyorum
Hıçkırıklar başlamışHanımlar karnımda sürekli pıt pıt atan bir şey var bunu yaşayan var mı?
HıçkırıkBende de oluyor özellikle yan yatınca. Düz yatana kadar birşey pıt pıt atmaya başlıyor
Yıkanabilir havvacığımYasemincim senden sivenoyu görünce dün ben de aldım. Elde de yıkanabilir değil mi onunla. Çünkü ilk yıkamam kirli olmadıkları için elde yıkamayı diyorum
Benim de kafam karıştı şu an ve koyma kararı aldımŞöyle bir video gördüm kadın doğumdan çıkarken bebeği sarmış bayakafam karıştı. Hoş bizim bebeler biraz daha yaz bebesi oluyor ama.
Eki Görüntüle 3414609
Ay ben de Samsun’dayım. Burda da havalar belli olmuyor. Ne alacağımı şaşırdım resmenBerede hangı ilde yaşadıpına bağlı bence ben rizede yaşıyorum bizim burda temmuza kadar mont giydik biz geçen senebu sene de öyle olurs aben bır ince penye birde kalın peşuş pattanıye koyacağım
Hıçkırık mi o gerçekten şuan atyo bnim pıt pıtHıçkırıklar başlamış
Denicem canım teşekkür ederimTuzlu su gargarası. Kaya tuzu olacak. Bir de bala karabiber ve zerdeçal karıştırıp yemelisiniz
Bende öyle yaptım,Anladım canımm temiz kıyafetlere niye o kadar deterjan döktüm bilmiyorum
Zencefil belki demek istemistir bende zencefil anladimZerdeçal sıkintı hamilelikte
İnce battaniye de koy canım bende öyle yapicamKızlar bir sorum var. Ebeye verilecek eşyaların içine bir kundak , atlet , üst ve alt takım eldiven çorap ve bebek bezi koyduk. Sizce bir tane de müslin ekleyeyim mi kundağın üstüne sarmak için. Üşümesin diye ? Siz nasıl yaptınız
Hee galibaaa olabilirrZencefil belki demek istemistir bende zencefil anladim
Evett canımm 28 haftadan itibaren başlıyorrHıçkırık mi o gerçekten şuan atyo bnim pıt pıttam burayı okurken