2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Dun gece ruyamda bi tane doktor cikip bebegimin cok hasta oldugunu soyluyordu ben de kendi doktorumun yakasina yapisip hani her sey yolundaydi diye hesap soruyordum😭 ayy korkunc bi kabustu durup dururken strese girdim cocugum da hissetti mi napti tepindi durdu icerde😣😣 sabah kalktigimda hala etkisinden cikamamistim esime anlatirken bi de oturup agladim🥲 Allahim butun cocuklara, bebeklere saglik versin🥺🥺

Ben bayram dolayısıyla ardından da köyde sünnet olduğundan dolayı hâlâ evime dönemedim bu akşam döneceğim nasipse, evimi çok özledim hamileliğin vermiş olduğu ağırlık ve rahatsızlık kendi yatağımda yatmayınca daha da katlandı resmen 🥲 sağ ve sol kalçam sürekli o yanlara yatmaktan aşırı ağrıyor geceleri huzurlu şekilde yatamıyorum 😆

Dun gece ruyamda bi tane doktor cikip bebegimin cok hasta oldugunu soyluyordu ben de kendi doktorumun yakasina yapisip hani her sey yolundaydi diye hesap soruyordum😭 ayy korkunc bi kabustu durup dururken strese girdim cocugum da hissetti mi napti tepindi durdu icerde😣😣 sabah kalktigimda hala etkisinden cikamamistim esime anlatirken bi de oturup agladim🥲 Allahim butun cocuklara, bebeklere saglik versin🥺🥺
Kötü şeyler görmek iyi seyler alamet eder normalde canım 😘 denk gelmistir yattığın pozisyonu rahatsız olmuştur 🤭

Ben bayram dolayısıyla ardından da köyde sünnet olduğundan dolayı hâlâ evime dönemedim bu akşam döneceğim nasipse, evimi çok özledim hamileliğin vermiş olduğu ağırlık ve rahatsızlık kendi yatağımda yatmayınca daha da katlandı resmen 🥲 sağ ve sol kalçam sürekli o yanlara yatmaktan aşırı ağrıyor geceleri huzurlu şekilde yatamıyorum 😆
VAllahaa bende 1 hafta öldümm yanii kendi yatagımı aradımm

Yasemincim senden sivenoyu görünce dün ben de aldım. Elde de yıkanabilir değil mi onunla. Çünkü ilk yıkamam kirli olmadıkları için elde yıkamayı diyorum
Yıkanabilir havvacığım 🤗🩷 yıkanıp ütüledikçe ev mis gibi bebek kokuyor. Kendi gelmeden kokusu geldi yavrumun 🤗 evin içinde tinerci gibi geziyorum burnumda bi bebe donu sürekli içime çekiyorum hahahaha 😃

Kızlar bir sorum var. Ebeye verilecek eşyaların içine bir kundak , atlet , üst ve alt takım eldiven çorap ve bebek bezi koyduk. Sizce bir tane de müslin ekleyeyim mi kundağın üstüne sarmak için. Üşümesin diye ? Siz nasıl yaptınız

Şöyle bir video gördüm kadın doğumdan çıkarken bebeği sarmış baya 😃 kafam karıştı. Hoş bizim bebeler biraz daha yaz bebesi oluyor ama.
Screenshot_2024-04-14-17-29-05-530_com.instagram.android.jpg

Nerede hangı ilde yaşadıpına bağlı bence ben rizede yaşıyorum bizim burda temmuza kadar mont giydik biz geçen sene🙈🤪 bu sene de öyle olurs aben bır ince penye birde orta kalın peşuş pattanıye koyacağım

Son düzenleme:
Şöyle bir video gördüm kadın doğumdan çıkarken bebeği sarmış baya 😃 kafam karıştı. Hoş bizim bebeler biraz daha yaz bebesi oluyor ama.
Eki Görüntüle 3414609
Benim de kafam karıştı şu an ve koyma kararı aldım 😂😂
Berede hangı ilde yaşadıpına bağlı bence ben rizede yaşıyorum bizim burda temmuza kadar mont giydik biz geçen sene🙈🤪 bu sene de öyle olurs aben bır ince penye birde kalın peşuş pattanıye koyacağım
Ay ben de Samsun’dayım. Burda da havalar belli olmuyor. Ne alacağımı şaşırdım resmen

Ama o kadının kullandığı battanıye gbi bir baytanıye bence muhakkak alın peşinize . Ne kadar sıcakta olsa bebekler doğduğu gbi okadar ınce tek katla bırakılır mı bilemedim. Beim dier çocuklarım kış bebesiydi. O konuda kararsızım ama şu nohut battanıyeler varya bende onlardan bar. Onu alacağım peşime her ihtimale karşı.

Son düzenleme:
Kızlar bir sorum var. Ebeye verilecek eşyaların içine bir kundak , atlet , üst ve alt takım eldiven çorap ve bebek bezi koyduk. Sizce bir tane de müslin ekleyeyim mi kundağın üstüne sarmak için. Üşümesin diye ? Siz nasıl yaptınız
İnce battaniye de koy canım bende öyle yapicam

X