2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Aa sizde mi Aslan koydunuz adını bizimkide Aslan yastigi da pek guzel olmus güle gule kullanin

Hahahhaah evett yaaa bianda bi vuruyorr kızzzz amaa karnımda sakindi benim kızım simdi görrr erkekten hic bi farkı yokk beni yedi bitirdi

Aynen valla böyle devam etsin ben razıyım hareketsiz olunca insan stres oluyor hep tekmelesinler

Burcu çok güzel ya olmuş sen mi yaptın eline sağlık bende bu tarz şeyler yapıyorum nasıl birşey yapsam diye düşünüyorum Brezilya nakışı yapıyorum daha çok ama böyle punc la yastık yapmak aklımda bu arada bizde aslan ismini düşünüyorz eşim çok istiyor bakalım yanına bir isim daha olabilir

Kızz inşaallahhh ayyyy bayram tatilinden sonra evime kavuştumm evim gibisi yok
Valla bence de insanın evi gibisi yoj biz aksma evimize dönüp geldiğiniz halde eşimle çoğu zaman aynı şeyi söylüyoruz iyi ki farklı şehirlerde değiliz ailelerle diye

Reactions: Jou
Kızlar doğumda ya da sonra tüp bağlamayı düşünen var mı?
Ben istiyoruö ama eşim istemiyor. Başka çocukda düşünmüyoruz ama yinede dini açıdan istemiyor. Benım zaten 3. Sezeryanım olacak heralde birdaha hamıleliği bedenim kaldıramaz. Benımde yaş 30 35 olsam herlde kesin bişey eder kandırırıdımda inşallah yine kandırabılırım

Ben yaptım canım teşekkür ederim vala ben daha önce denememiştim dikiş nakışım vardıda pintereste gördüm çok hoşuma gitti sende bak istersen fikir olur yapıyorsan anı kalsın büyüdüğünde hemde eğlenceli allah içine sindirsin isimleriyle yaşasın hepsi inşallah

Valla bence de insanın evi gibisi yoj biz aksma evimize dönüp geldiğiniz halde eşimle çoğu zaman aynı şeyi söylüyoruz iyi ki farklı şehirlerde değiliz ailelerle diye
Zorrr beni düşün bide ailemiz cevremiz uzakta kaldık istanbulda anca bugun oğlen geldik trafiğe kalmadan işi hallettik oğlumun beşiğinide aldık kaynanamdan kurduk eve gelir gelmezz kafamız rahatladı yıkayacaklarım var onu yıkayıp içine kılıfı geçirecem kızımda sandı ona kurduk hemen çiktı uzandı ustüne baktıkki 1yaşa kadar anca uyur orda boyuna göre tabi gerçi

Aynen ben yapıp satıyorum zaten sipariş üzerine pano yapıyorum daha çok ince iş benimki ama punch daha kolay bakalım bende birşeyler yapmak istiyorum kalıcı olur diye anılara eklenir amin canım

Valla zor Allah yardımcınız olsun uzakta yaşayanların aayy kıyamam neyse bebis gelene kadar yatar oynar üzerinde hevesini alır ama gelince neler olur bilmem benim beşiğim o kalksın diye aglayadabilir

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…