- 17 Eylül 2013
- 491
- 432
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.021
Aa sizde mi Aslan koydunuz adınıKızlar günaydın oğluşumun takı yastığıbiz nerdeyse bütün hazırlıkları bitirdik sıkılmayalım diye isteyenlerede yapabillirim burcuinthelife insta bilgi verebilirim isterseniz Eki Görüntüle 3414299
Çok teşekkürlerAa sizde mi Aslan koydunuz adınıbizimkide Aslan yastigi da pek guzel olmus güle gule kullanin
Hahahhaah evett yaaa bianda bi vuruyorr kızzzz amaa karnımda sakindi benim kızım simdi görrr erkekten hic bi farkı yokk beni yedi bitirdiGünaydın canisiiiihahah benimki de çok fena jou yok sıkışmamistir o kızdan sonra farklı bir cins geliyor sana bu oğlanlar baya hareketli oluyormuş benimki içerde resmen salsa yapıyor ayakları nerde başı nerde sırtı poposu nerde hiç anlamıyorum bir bakıyorum oyle bir bakıyorum böyle
Valla mi tam tersi oluyor dmeek ki o zaman şimdi istediği kadar tekme atabilir doğunca akıllı olur belkiHahahhaah evett yaaa bianda bi vuruyorr kızzzz amaa karnımda sakindi benim kızım simdi görrr erkekten hic bi farkı yokk beni yedi bitirdi
Aynen valla böyle devam etsin ben razıyım hareketsiz olunca insan stres oluyor hep tekmelesinlerGünaydın canisiiiihahah benimki de çok fena jou yok sıkışmamistir o kızdan sonra farklı bir cins geliyor sana bu oğlanlar baya hareketli oluyormuş benimki içerde resmen salsa yapıyor ayakları nerde başı nerde sırtı poposu nerde hiç anlamıyorum bir bakıyorum oyle bir bakıyorum böyle
Valla haklısın gerçeğim bende hareketli olmasını seviyorum ben burdayim diyor hepAynen valla böyle devam etsin ben razıyım hareketsiz olunca insan stres oluyor hep tekmelesinler
Burcu çok güzel ya olmuş sen mi yaptın eline sağlık bende bu tarz şeyler yapıyorum nasıl birşey yapsam diye düşünüyorum Brezilya nakışı yapıyorum daha çok ama böyle punc la yastık yapmak aklımda bu arada bizde aslan ismini düşünüyorzKızlar günaydın oğluşumun takı yastığıbiz nerdeyse bütün hazırlıkları bitirdik sıkılmayalım diye isteyenlerede yapabillirim burcuinthelife insta bilgi verebilirim isterseniz Eki Görüntüle 3414299
Kızz inşaallahhhValla mi tam tersi oluyor dmeek ki o zaman şimdi istediği kadar tekme atabilir doğunca akıllı olur belki
Kindersss bizde aslan düşünüyoruz adınıama tam karar vermedik yani eşim için nette ben tam bilemedim aslanlar çoğalıyorAa sizde mi Aslan koydunuz adınıbizimkide Aslan yastigi da pek guzel olmus güle gule kullanin
Valla bence de insanın evi gibisi yoj biz aksma evimize dönüp geldiğiniz halde eşimle çoğu zaman aynı şeyi söylüyoruz iyi ki farklı şehirlerde değiliz ailelerle diyeKızz inşaallahhhayyyy bayram tatilinden sonra evime kavuştumm evim gibisi yok
Ben istiyoruö ama eşim istemiyor. Başka çocukda düşünmüyoruz ama yinede dini açıdan istemiyor. Benım zaten 3. Sezeryanım olacak heralde birdaha hamıleliği bedenim kaldıramaz. Benımde yaş 30 35 olsam herlde kesin bişey eder kandırırıdımda inşallah yine kandırabılırımKızlar doğumda ya da sonra tüp bağlamayı düşünen var mı?
Ben yaptım canım teşekkür ederim vala ben daha önce denememiştim dikiş nakışım vardıda pintereste gördüm çok hoşuma gitti sende bak istersen fikir olur yapıyorsan anı kalsın büyüdüğünde hemde eğlenceliBurcu çok güzel ya olmuş sen mi yaptın eline sağlık bende bu tarz şeyler yapıyorum nasıl birşey yapsam diye düşünüyorum Brezilya nakışı yapıyorum daha çok ama böyle punc la yastık yapmak aklımda bu arada bizde aslan ismini düşünüyorzeşim çok istiyor bakalım yanına bir isim daha olabilir
Zorrr beni düşün bide ailemiz cevremiz uzakta kaldık istanbulda anca bugun oğlen geldik trafiğe kalmadan işi hallettik oğlumun beşiğinide aldık kaynanamdan kurduk eve gelir gelmezz kafamız rahatladı yıkayacaklarım var onu yıkayıp içine kılıfı geçirecem kızımda sandı ona kurdukValla bence de insanın evi gibisi yoj biz aksma evimize dönüp geldiğiniz halde eşimle çoğu zaman aynı şeyi söylüyoruz iyi ki farklı şehirlerde değiliz ailelerle diye
Aynen ben yapıp satıyorum zaten sipariş üzerine pano yapıyorum daha çok ince iş benimki ama punch daha kolay bakalım bende birşeyler yapmak istiyorum kalıcı olur diye anılara eklenirBen yaptım canım teşekkür ederim vala ben daha önce denememiştim dikiş nakışım vardıda pintereste gördüm çok hoşuma gitti sende bak istersen fikir olur yapıyorsan anı kalsın büyüdüğünde hemde eğlenceliallah içine sindirsin isimleriyle yaşasın hepsi inşallah
Valla zor Allah yardımcınız olsun uzakta yaşayanlarınZorrr beni düşün bide ailemiz cevremiz uzakta kaldık istanbulda anca bugun oğlen geldik trafiğe kalmadan işi hallettik oğlumun beşiğinide aldık kaynanamdan kurduk eve gelir gelmezz kafamız rahatladı yıkayacaklarım var onu yıkayıp içine kılıfı geçirecem kızımda sandı ona kurdukhemen çiktı uzandı ustüne baktıkki 1yaşa kadar anca uyur orda boyuna göre tabi gerçi
Onun kendi koskoca yatağı varrValla zor Allah yardımcınız olsun uzakta yaşayanlarınaayy kıyamam neyse bebis gelene kadar yatar oynar üzerinde hevesini alır ama gelince neler olur bilmem benim beşiğim o kalksın diye aglayadabilir
Aslan güzel ya gücü temsil ediyor isimleriyle yasasinlarKindersss bizde aslan düşünüyoruz adınıama tam karar vermedik yani eşim için nette ben tam bilemedim aslanlar çoğalıyor
Bizimde 30+6 bugunÇok teşekkürlerAslan oğluşlarımız adaş bide aynı gün doğuyormuş 29+4 deyiz biz siizin kaç?