2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Süpersin umarım en kısa zamanda hedefimize ulaşırız

Ayy çok zor geçmiş olmalı moni. Şimdi nasılsınız? Dişlerde kabarma vs var mı
Sanki var gibi canım tam anlamıyorum da nasıl oluyor diye, ehh diyelim gündüz uykusu nasıl olacak bakalım, dün gündüz de hiç uyumadı gibi bir şey gece de öyle olunca çok yorucu geçti gerçekten benim için, eşim kalktı bi ara ama o da işe gidecek diye dinlensin istedim falann, neyse bi kahve içtim fullendim, bugüne hazırım

Moni geçmiş olsun karnı falan ağrıyor olabilir mi ? Diş hemen bir gecede anlaşılmıyormuş. Küçükler sanki daha. Benim kızım önceki gece öyle ağladı baya. Karnı ağrıyordu kaka yapınca rahatladı.

Benim kız dün gece 12'ye doğru uyudu. Gece de 3 kere uyandı. Şu an hala uyuyor Bu saatte kalkan kız kaçta uyuyacak? Bir de çok geç yatıyor büyümesini olumsuz yönde etkiler mi diye üzülüyorum. Kafamda deli sorular

Benim kızımın da böyleydi yazmıştım buraya gerçekten geç uyuyordu gece uyanıyordu. Bu gece deliksiz 7-8 saat uyudu benim de o kadar pilim bitti ki artık uyanıp beslemedim bile. Nasıl yapacağız bu uyku düzenini bilmiyorum. Arkadaşlarım 4 ay bitince düzen oluştur taviz verme diyor. Bakıyorum her yere de çocuklarla gidip gelebiliyorlar. Ben bi anneme gittim uykuya o kadar zor geçti ki bişey anlamadım gittiğimden de.

Bugün doktordan geldim, diş etinde çok hafif bir tepeleşme beyazlama fark etmiştim. Dişmiş gerçekten . O kadar uyumadıysa bugün güzel bir uyku çeker gibi

Uyku olayını doğduğundan beri halledemedim. Kucağımda uyumak istiyor çocuk yani. Zor şer gece yatağında yatırıyoruz. Onda da sık sık yanıma alıyorum. Ben bir aydan uzun süredir yalnızım o yüzden artık kendi iyiliğim için saldım. Ev oturmalarına gidiyorum. Parklara, kafelere gidiyorum. Bazen çok mızırdanıyor, bazen de çok güzel geçiyor. Gittiğim yerlerde de kucağımda uyuyor. Bırakmıyorum, bırakınca uyanıyor çünkü. Geçen bir arkadaşıma gittik. Kedisi var arkadaşımın o kadar güzellerdi ki kediyle kedi heyecanlanıyor kızım heyecanlanıyor. Kikirdiyor falan çook tatlılardı Sehayate çıkmayı da düşünüyorum. Mardin falan güzel olur. Evde mızırdanacağına dışarıda mızırdansın sjsj Beni tutan tek şey maddiyat şu anda.

Salmak en güzeli biliyor musun ben de bir ara salmıştım uyumuyor mu aman takma durmuyor mu boşver diyordum bebek neticede. Beni uykusuzluk çok zorladı böyle uyur uyanık rüya görüyordum çocuğu pişpişliyorum bi uyanıyorum aslında eşimin kolu o bizim evimizde de 3 kedimiz var kızım çok güzel oynuyor onlarla. Hele bir tanesi kendisi gibi yavru daha onla uyuyup uyanıyor çok tatlı. Kedişim gidip bakıyor mesela kızım uyuyor hemen kıvrılıyor ayak ucuna hırhırhır yapıp uyuyor benim bu ara eşim evden çalışıyor o evden çalıştığı zamanlarda ben vakit bulup çıkamıyorum dışarı kahvaltısıydı osuydu busuydu derken

Ya çok tatlı bizim kuşumuz var o yüzden kedi sahiplenmedik kuşla da araları iyi ama bebeklerin yakalama refleksi korkutuyor benim kız kucağımda derin derin uyuyor yere koyduğum an gözlerini açıyor. Bazen saçımı başımı yolasım geliyor Dışarısı bizim için istek değil ihtiyaç. Ana kız modumuz bu

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-01-17-59-31-466-edit_com.miui.gallery.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 36
Çok güzelsiniz hangi kanguruyu kullanıyorsunuz

Oy yerim onun minik kafasınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…